АВГУСТинчето в Детската градина пее песнички за баба Зима

• 30 363
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
  • София
ее, добро утро и от мен

хубавото време си казва думата - мнооооого малко думи във форума  Laughing

Велмар къде е този хиподрум? Ние в събота бяхме в една конна база в Опицвет и Миташки язди на два пъти пони, каза, че много му харесва, така че май ще се присъединяваме към отбора на Дари и конете  Grinning

Ели - дано вече всички да сте много здрави.

Днес оставихме Миташки у нас...тръгнахме на детска, той се разкашля яко...щото от събота е с хрема, която вече почти е спряла....та стигнахме до там и с баща му се върнаха вкъщи да се гледат и днес та да укрепне в къщи.

Мис74 зависи за какво точно искаш да се оплачеш - ако е нещо сериозно нищо не пречи да говориш с директорката.   

# 136
  • София
Днес и ние направихме една дълга разходка в това прекрасно време   Peace
Момичета вчера една госпожа много ми вдигна нервите в детската градина,според Вас има ли смисъл да се оплача на Директорката или да си замълча   Rolling Eyes -въпреки,че ми се иска да си намери "майстора",но се питам дали изобщо има смисъл,като знам че Директорката ще си защити служителите   newsm78
Лека вечер на всички   Hug

Естествено, че ще се оплачеш. И то не само на директорката - писмена жалба в отдел Образование в общината ще ти свърши още по-голяма работа  Wink

# 137
  • София
  Хайде още едни почитатели на понитата. Роси с Виктор по миналия уикенд ни заведа до конната база в Борисовата и каките склониха да се разходят на поните. Този уикенд пак бяхме там и този път нямаше нужда от подканяне  Simple Smile Много им хареса, а аз също мисля да се кача на някое конче някой ден, не че и понито, което ми се стори огромно няма да ме издържи  Simple Smile Пак всички ме навикват че съм отслабнала много, а се премерих и просто съм си отново стандартните 45 кг. И аз се харесвам повече около 50 кг, но не мога да направя нищо по въпроса. Диета за напълняване не ми се спазва посмъртно...

# 138
Така- да уточня по конската тема Simple Smile Дари откакто се качи на голям кон понита не признава( освен на играчки, с които сме буквално  заринати Crazy).Водя я на националния хиподрум в Банкя.Ходихме веднъж и на Славия, но там не й дадоха голям кон, а пони, и тя беше разочарована Rolling Eyes
Айла, ако знаеш ефикасна диета за напълняване- моля сподели я Praynig Аз искам поне 3-4 кила да кача, но не ми се получава Rolling Eyes

# 139
  • София
  Ох незнам, но това пони в Борисовата ми стигаше над рамото сигурно, абе със сигурност би ме издържало. А на голям кон мен ще ме е страх да ги кача да си призная.
  За диета за съжаление не съм търсила, защото се познавам и знам, че няма да си наложа да се мъча...

# 140
Леле, каква тема подхванахте рано сутринта. И мен постоянно ме навикват, че не ям, но не е така. И аз като Айла посмъртно не искам, а и не мога, да спазвам диета за напълняване. Сигурно съм паднала под 45 кг, така че и на мен 32-3 кг няма да ми дойдат зле Peace
Снимки имам нови, но са от апарата на сестра ми и сигурно ще ми се наложи да си играя да ги намалявам.
Почивните дни и ние не бяхме у дома. Единия ден си чистих апартамента в Костенец, че съседите отгоре ни бяха наводнили. В неделя обаче бяхме цял ден на вилата, правихме барбекю с наши познати. Почти не сме се прибирали в така слънчевото време Grinning

# 141
  • София
еее, ако ставаше с доброволно предаване на килца - с удоволствие щях да ви помогна - и всички щяхме да сме щастливи....аз благородно ви завиждам....ама то кой каквто си няма Joy

Велмар - на нас ни казаха - малки деца - понита.....те, конете са огромни - не е ли опасно  newsm78 ...ние бяхме с едни приятели - тяхното дете дори на понито се спече и отказа други обиколки...Миташки и той  на първата обиколка малко се поуплаши, ама след това му мина и направи още 3 обиколки.
Мъжът ми много се нави да вземаме уроци по езда. Аз миналата година се качвах на кон в една конна база в Триград - яздихме общо два часа в планината и беше супер, така че сигурно бих опитала отново и аз.
Къде точно се намира конната на Борисовата?

# 142
  • Бургас
Привет.
И ние този уикенд си изкарахме супер.Бяхме на гости в Сливен на наши приятели.В неделя си направихме страхотна разходка из Карандила.Времето беше много топло.Надишахме се на воля на чист въздух и презаредихме за новата седмица.
Ето малко снимки и от нас.

http://avgustinki.snimka.bg/children/esen-2009.437447.16083999
Не мога да разбера,защо винаги след качването на снимките в албума им се разваля качеството .Иначе снимките са много чисти.

# 143
  • София
Привет!
Да го хване срам човек да пише след тези фини дами  Whistling Искате ли кг назаем?  Laughing Всъщност - ще ви ги харижа, не си ги искам обратно  Simple Smile Някои се мъчат като ядат, други като мен се мъчат като не ядат  Laughing
Ира, много са си хубави снимките  Peace Ирен е наистина прекрасна. А ти ли си с токчетата?  Simple Smile Такова нещо не съм обувала откакто родих първия път ooooh!, а преди само така ходех  Crazy
Мис, дано не е нещо сериозно.  Rolling Eyes
Вст, откакто работех с мишки не ме е страх (май), но не знам как ще реагирам, ако видя вкъщи  Crazy И наистина - много рано ставате.
Да питам нещо, знам, че го коментирахме, но  Embarassed - само ние ли не сме се записали на никаква странична дейност в ДГ?

# 144
  • София
Да питам нещо, знам, че го коментирахме, но  Embarassed - само ние ли не сме се записали на никаква странична дейност в ДГ?

Не, аз също не записах Кало на нищо. Много го мислих, но накрая реших тази година да го оставя без странични дейности.

# 145
Ние записахме Деница на английски език и определено съм много приятно изненадана Peace. Още не сме плащали такса, т.е. не са имали пълен месец, а Деница ми пее две песнички и ми каза няколко думи. Аз не съм се занимавала с нея у дома.
Сега, ако съм успяла да кача снимки и на котето, ще е много добре.  Ще кача и на Деница, но са много и трябва да подбера няколко.
http://avgustinki.snimka.bg/animals/domashni-lyubimci.79136.16085735

# 146
аууу- разкош. Идвам ти на гости Crazy

# 147
  • София
Албенче, страхотно е котето  Simple Smile

# 148
Аз да се включа ни в клин ни в ръкав дет се вика... Laughing
За допълнителните занимяния в ДГ - записала съм Токи на латино и народни танци и на английски. Причината е, че го вземам след 17.00 часа и детето скучаело докато другите деца са на допълнителни занимания. Иначе поне с английския мислех да почака до 1-ви клас.
За килата и аз имам мноооого излишни (върнах доста като не направих дюкан докрая). Чета си аз сп. ОК и там Ледената кралица Асдис Ран дава съвети за перфектна фигура и красота и малко след това гледам в че във в. "24 часа" пише, че въпросната дама скоро си била правила корекция на бюста, липосукция и незнам какво друго там. Бях много възмутена. То същата работа като някои лекари дето ти викат че много пушиш пък те пафкат пи 40 цигари на ден - познавам такъв.

# 149
аууу- разкош. Идвам ти на гости Crazy
Заповядай Hug

Общи условия

Активация на акаунт