АВГУСТинчето в Детската градина пее песнички за баба Зима

• 30 398
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
  • гр.София
ОХхххх!!! Two Hearts
 Мъжко ли е, женско ли, как се казва?

Ели78, радвам се,че си отново на линия. Дано всички болести са трайно зад гърба ви. Praynig

София отиде отчаяна на градина. Егати и адаптацията. За да я развеселя поръчах един голяа-ам календар със снимка,нещо мързелградско-сама си го избра,посочи и пак ревна Laughing.

Елвинг,тя ще ходи само на народни танци.

Тия дни й запях " Над смълчаните полета,пеят весели звънчета...", тя изпадна във възторг, оказа се,че са я учили и е позапомнила нещо.И ми я пее до втръсване.

# 151
  • София
хъм едно да го запишеш ти, друго е - сам. Миташки миналата седмица сам се беше "записал" на народни танци ( не, че не сме го записали на 4 допълнителни занимания). Дошло момичето да събира децата по списък и той се наредил на опашката, госпожата не могла да го убеди, че не е в списъка ....момичето го приело и сега трябва да решим дали го оставим или не.

Аз съм много "за" допълнителните, защото виждам ефекта от тях - само като му кажа, че днес ще рита например и веднага тръгва на детска, явно това най-много му харесва - разнообразието. Иначе от задължителната им програма едната госпожа му каза, че са почнали със занятията, но трудно вървят, защото в групата има деца, които не говорят дори ( има разлика между децата близо година, почти)....

така се смях като видях в програмата - петък - права на детето и правила за движение по улицата  Joy ....мноого ми е интересно какво точно ги учат за техните права - сигурно затова Миташки само се опитва да ни командва  Joy....така де и той права има  Wink

# 152
така се смях като видях в програмата - петък - права на детето и правила за движение по улицата  Joy ....мноого ми е интересно какво точно ги учат за техните права - сигурно затова Миташки само се опитва да ни командва  Joy....така де и той права има  Wink
Joy Това ми хареса много Hug
Аз не записах Деница на танци, защото тя не пожела Peace Иначе знае доста песни от градината. Обаче ги докарва с почти една и съща мелодия Laughing, как го прави не знам. Ние с татко й не сме от най-музикалните, та и тя няма как да е.
Блан, мъжко е котето, засега се казва Перси, но Влади сякаш не е много убеден в името. Оставили сме на него избора Peace Деница го е кръстила Буболечко и за 2 дни успя да го накара да стои кротко в кошчето на кукленската количка, докато тя го вози Laughing
Ето и малко снимки на Деница, личи си, че днес ми е спокойно на работата Wink
http://avgustinki.snimka.bg/children/esen-2009.437447.16089516

Последна редакция: пн, 23 ное 2009, 16:10 от albena_vlady

# 153
  • София
  Каките ги записах на народни танци само, но досега май още не са ходили  Simple Smile

# 154
И ние сме само на народни танци, въпреки че има 7 Shocked допълнителни занимания ooooh! 2 пъти седмично- мисля че е добро начало. Забалвлява се, учи, харесва й- това е най-важноо за мен. Peace
Пухче, не се смей ти- хубаво начинание имат с тия програми.Дано ориентират Дария, щото тя интерпретира ( пред други  хора) следното: като светне червено - и мама тръгва Crazy
( между другото- днес ми е много притеснено, защото сутринта Дари , бързайки да влезе в групата и не е успяла нещо да вземе завоя към вратата и е паднала жестоко  в ръба на гардеробче някакво.Ударила си е главата от скулата до слепоочието.Има рана и синина.Водили са я при сестрата. Звънях няколко пъти на госпожите да ми казват как е- 4е те я следят и наблюдават, разбира се).Успокоиха ме че няма признаци на отпадналост , но на мен въпреки това ми е страшно притеснено,.Симо   е бил тотално уплашен и пребледня.Като я е вдигнал си е помислил че ще е цялата в кръв Sick  Ох- а днес съм цял ден на работа и ще си я видя най-рано в 21 ч Sad Споделих и малко ми олекна ... )

# 155
  • София
леле Велмар - дано да й мине бързо....на мен ми стана зле като си го представих, пък за теб въобще не  знам  Hug

между другото след твоя пост ми светна, че Миташки и той наскоро в колата викаше червено, червено - спри....ама аз си мислех, че аз съм го научила, щото обикновено докато висим с колата на светофара му обяснявам....Това за правилата добре, ами правата.....

# 156
  • София
Мойто чадо пък вчера обясняваше на дядо си как мама се е ударила челно по пътя за София и баща ми му  Sick
Докато вляза в хола да му обясня, че лъже маймунинът нйеден удар щеше да получи дядо му  hahaha
А всъщност на Околовръстното един ме изпревари кофти и ако не бях мръднала вдясно щеше да се удари челно. И докато псувах, детенце е запомнило удар, челно и т.н и после съчини набързо разказчето пред дядо си.  Mr. Green

# 157
Велмар, дано не е сериозен ударът и на Дари бързо да й мине уплахът Praynig
По отношение на правилата, Деница има ориентация, поне теоретична. Постоянно й обяснявам кога се минава, кога се спира, имаме и една книжка със стихчета за сфетофара.

# 158
леле Велмар - дано да й мине бързо....на мен ми стана зле като си го представих, пък за теб въобще не  знам  Hug

между другото след твоя пост ми светна, че Миташки и той наскоро в колата викаше червено, червено - спри....ама аз си мислех, че аз съм го научила, щото обикновено докато висим с колата на светофара му обяснявам....Това за правилата добре, ами правата.....
Аз Дария съм я учила, ама тещо наопаки е запомнила като преразказва Joy Иначе редовно коментираме ситуациите по сфетофарите.Мисля че се справя добре.
Възразявам само срещу изопачаването на материала Wink, щотот- така тръгват слуховете ...
Веднъж беше казала че  един чичко  счупил на мама колата Shocked и после я оправял ooooh!
 Whistling
Ще ми изпроси боя някъде, маймуната Laughing

# 159
  • София
Албенче,котарачко е прекрасен Heart Eyes ,Деничка също Laughing с тези сини очи си приличат с Перси Mr. Green

Velmar,милата Дари.Как въобще е имал сила баща и да я остави в градината(едва ли сте имали изобр,де) ooooh!

Моят прекрасник пак не е на градина Rolling EyesОт вчера като почнаха едни сополи и докато спа така се задави с тях и такава страшна кашлица докара(като през тръба се чуваше) #Crazy,че вечерта го водихме по дежурни лекари да го слушат.Нищо страшно не стана,но как се уплаших ooooh!

Миши също не го записахме на нищо допълнително,защото той не искаше.Нека свикне с градината първо,пък може и да происка нататък.

# 160
Чухме се със Симо след като я е взел.Има порядъчна синина, в комбинация от мазилата, с които са я клепали( риванол и подобни), но каза че си е тя Hug След час и половина приключвам работа и се прибирам да си я видя

# 161
Ох, Даро сигурно бързо ще забрави падането, обаче мама и тати дълго ще го помнят.

За светофара съм обяснила така: Червеното казва "чакай", зеленото казва "тръгвай". И го помни детето. Дори редовно в автобуса разсмива хората около нас с дългите си обяснения.

Срещичката с Нана и Кало беше страхотна. Утре ще гледам да намеря време да кача и някоя снимка.  Hug

Днес и мен ме ядосаха задочно от градината и утре ще има разправии. Понеже бях дежурна го прибраха свекърите от градина, а им връчили детето за пореден път с чужди обувки и само по една блузка под якето, без потник, без шапката и ръкавичките. Close При положение че сутринта беше с якето на екипчето. Бил се напишкал и го преоблекли, но нямало дрехи. А лично съм му подредила раничката вчера и днес я занесоха. Ама утре сутрин Краси ще ги подхване рано-рано, а аз като го прибирам ще говоря отново. След като не дават да влизаме вътре очаквам детето да бъде облечено както съм го пуснала сутринта.

# 162
Да дам отчет.Прибрах се , видя Даруна- не е толкова страшно, колкто си го представях и ми го обясняваха.Навярно е поспаднало де....Има си рана, не е малка, но не ме плаши.Ох- камъ Crossing Armsк ми падна от сърцето Rolling Eyes

# 163
  • София

Днес и мен ме ядосаха задочно от градината и утре ще има разправии. Понеже бях дежурна го прибраха свекърите от градина, а им връчили детето за пореден път с чужди обувки и само по една блузка под якето, без потник, без шапката и ръкавичките. Close При положение че сутринта беше с якето на екипчето. Бил се напишкал и го преоблекли, но нямало дрехи. А лично съм му подредила раничката вчера и днес я занесоха. Ама утре сутрин Краси ще ги подхване рано-рано, а аз като го прибирам ще говоря отново. След като не дават да влизаме вътре очаквам детето да бъде облечено както съм го пуснала сутринта.

След подобно изпълнение,(майка го беше прибрала с чужди дрешки)вече ме пита с какво точно е бил облечен  сутринта за да знае в какъв вид да го вземе Mr. Green когато се наложи тя да го прибира.

Ох, Даро сигурно бързо ще забрави падането, обаче мама и тати дълго ще го помнят.

По този повод точно преди 1-2 седмици,трябваше да заведа Росен на у-ще.Обаче понеже съм от рано на работа и закъснявах,го ставих в двора малко преди стълбите и побягнах на горе да не изпусна тролея.По-късно той ми се обади да ми каже,че веднага след като съм го оставила се е спънал и паднал и доста се е поожулил Rolling EyesВеднага се е втурнал да ме търси,да се оплаче,но никъде не ме е видял Embarassed И до днес ми е гадно като си помисля и като му видя белезите от падането,съвсем Tiredа той вече не го и помни.

# 164
  • София
Момичета, не си слагайте толкова ядове на сърцето за малките рани.
Аз бях ужасно дете - на зима по няколко тежки травми на крака и ръце, включително няколко много тежки счупвания. Бе, само главата не съм си чупила. И моята майка винаги ми е казвала "Ако нон стоп преживявах всичко това толкова трагично, щях да съм мъртва, защото на твоето не се издържаше".
Вярно е, че е кофти, че децата падат и се удрят, ама когато не е толкова сериозно - гледайте по-лежерно на нещата  Wink

Кайли - Кало говори цяла неделя за влака, Тони и леля Калина дето му подарила количка  Mr. Green Hug

Общи условия

Активация на акаунт