Като се разболее единия, след малко и другия. Когато са здрави и ходят на градина и ясла е още по- весело, докато ги събудим, облечем и излезем, вече ние сме за преобличане. Лудница. Ама готина лудница. Някак не се виждам ако ми е по- спокойно. От друга страна, това което и Айла написа е вярно. Имаш повече опит и се справяш по- лесно с второто. Дрехи, обувки и играчки купуваме на Криси от глезотия, не че имаме нужда. Играят двамата и ме оставят да свърша нещо вкъщи. Търсят се, прегръщат се, навън се водят за ръчичка. Много ги обичам и много се радвам, че са двама. Аз нямам брат или сестра и определено съм искала и съм усещала липсата. И все още. От друга страна пък така имам по- малко време за всеки един. Ако имах само едно дете, може би щях да се занимавам повече с него. Не знам. adrianska , а сега като са по- глоеми твоите как е положението, би трябвало да е по- лесно. Аз си мисля, че когато Криси стане на 3, а Марти на 5 нещата ще се поуспокоят.
И накрая малко да се развеселите, смяла съм се със сълзи http://detstvoto.com/index.php?cstart=4&newsid=569
Значи да те разбирам, че ти не си си преценила силите реално и правилно и си родила второ дете без реалната преценка на силите си ли?

). Живи и здрави да сте.Останалото-се постига. въпрос на преценка
Това е може би второто вдигане на Т на Дария, а над 30 не е стигала никога.... И - ей ме на- притеснена седя до леглото й и се чудя откъде аджеба дойде вси4ко това.ПО обед ще ходим при педито или ще я извикаме вкъщи.Само да овладея температурата. 
Да си жива и здрава, и много щастлива