АВГУСТинчето в Детската градина пее песнички за баба Зима

• 30 646
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
  • гр.София
 Нана,верно само между черно и бяло се движиш.

Но я ми кажи,че не мога да дочета темата за Боби Цанков-Юлия Цанкова ли е майка му?!

# 676
  • София
Нана,верно само между черно и бяло се движиш.

Но я ми кажи,че не мога да дочета темата за Боби Цанков-Юлия Цанкова ли е майка му?!

За сметка на това мразя Георги Христов  Mr. Green

И за да приключа темата веднъж завинаги - моля най-искрено - не се разпознавайте повече в думите ми. Това, което мисля и пиша, го мисля и пиша принципно, щом нито една от вас не си вижда името пред думите ми. Така се надявам, че няма да има повече обидени и наранени.  Wink

Да, Юлия Цанкова е майка му.

# 677
  • гр.София
 Не че е по темата . Но много харесвам Георги Христов.

# 678
  • София
Не че е по темата . Но много харесвам Георги Христов.

Ето - и ти се движиш между черното и бялото, ама не си признавааааааш  Hug  bouquet

# 679
  Аз не се разпознавам в думите на Нана,и много искам да имам 2 деца (надявам се някой ден да стане),въпреки че в момента акъла не ми го побира как бих се справила.И толкова тежко приемам болестите на Марти и толкова ми горчи от това,че думи нямам.Та се чудя как бих преглъщала да гледам по 2 болни дечица. Да чукнем на дърво нищо чак толкова сериозно не ни се е случило,ама аз съм ужасно кекаво чувствителна. Confused
Блан,не съм сигурна ,че проблема е в градината (не че не ми е минало през главата тази мисъл).Би трябвало там да и обръщат внимание ,защото майка ми е работила в тази градина 10 години,учителките я познават,директорката също.Но Марти е голям чешит и индивидуалист.Това и учителките го казват,също така казват ,че си изисквала специално внимание,ама понеже все пак са 30 деца не могат само с нея да се занимават.Играе САМО с момчетата и после ми се оплаква ,че  я "бият ,като нинджи" и само я бутали.Аз обяснявам да ходи и да си играе с момичетата -на кукли и че на момчетата са им такива игрите-бутат се,бият се и т.н.
Но най-вече смятам ,че не иска да ходи не защото там е толкова лошо,а просто за да се наложи ТЯ с нейнете си желания.И дори да и хареса там,пак няма да падне по гръб и  ще твърди ,че не и харесва.Пък и повече от 8 поредни дне не е ходила и се надявам,че просто не е свикнала. Ще видим!
  А Боби Цанков хич не ми беше симпатичен,за какво му трябваше да излиза по ТВ и да пише книги ...за 3- те месеца слава...????

п.с.  в Георги Христов,катооо малка бях влюбена.И още го харесвам  Embarassed

# 680
  • София
  По темата за броя деца и болестите.
  Аз съм само дете, винаги съм искала братче или сестричка, но пък ми беше и хубаво цялото внимание и неща да са за мен. Майка ми ме е родила на 40 години, заради проблеми. Така че никога не съм си мислела да раждам рано и да имам повече от 1-2 деца. А и никога не съм обичала децата много-много, преди...
   И така съвсем непланирано забременях на 24 години с две деца. От тук научих че всъщност децата са най-хубавото нещо и още едно може да ти донесе само още повече радост. Може би ако имах едно, нямаше да се реша на второ, но при две, вече знаех че искам и трето. Елена също не беше планирана, но бяхме обсъждали трето и решението да я задържим се взе бързо и никой не съжалява. И така на 28 години се оказах с три, като преди това твърдях, че след 30 ще мисля за деца и че единствено човешките бебета не са хубави, а бебетата кучета и котки са много мили  Simple Smile
   Отглеждането също така не е толкова трудно. Предимството на всяка следващо дете е опита, който имаш от предишните. Определено е по-лесно, не се шашкам за дребните неща, и знам какво мога да очаквам на дадената възраст. Като безсмислено  е на дете малко под или над една годинка да му обясняваш и да го учиш да не отваря шкафовете. По-добре да се обезопаси Simple Smile
   Болестите са кофти, но аз обръщам по-малко внимание на тези неща. Сополи и кашлица изобщо не ги отчитам. Панирам се леко когато ми държат висока Т повече от 2-3 дни или когато отпаднат съвсем поради повръщане и разстройство. Изключително рядко се виждаме с лекар поради тази причина. Това което ме спира един ден за четвърто е финансовата част единствено.

# 681
Добро утро  Hug

Много усмихнат и успешен ден на всички  Hug

# 682
  По темата за броя деца и болестите.
  Аз съм само дете, винаги съм искала братче или сестричка, но пък ми беше и хубаво цялото внимание и неща да са за мен. Майка ми ме е родила на 40 години, заради проблеми. Така че никога не съм си мислела да раждам рано и да имам повече от 1-2 деца. А и никога не съм обичала децата много-много, преди...
   И така съвсем непланирано забременях на 24 години с две деца. От тук научих че всъщност децата са най-хубавото нещо и още едно може да ти донесе само още повече радост. Може би ако имах едно, нямаше да се реша на второ, но при две, вече знаех че искам и трето. Елена също не беше планирана, но бяхме обсъждали трето и решението да я задържим се взе бързо и никой не съжалява. И така на 28 години се оказах с три, като преди това твърдях, че след 30 ще мисля за деца и че единствено човешките бебета не са хубави, а бебетата кучета и котки са много мили  Simple Smile
   Отглеждането също така не е толкова трудно. Предимството на всяка следващо дете е опита, който имаш от предишните. Определено е по-лесно, не се шашкам за дребните неща, и знам какво мога да очаквам на дадената възраст. Като безсмислено  е на дете малко под или над една годинка да му обясняваш и да го учиш да не отваря шкафовете. По-добре да се обезопаси Simple Smile
   Болестите са кофти, но аз обръщам по-малко внимание на тези неща. Сополи и кашлица изобщо не ги отчитам. Панирам се леко когато ми държат висока Т повече от 2-3 дни или когато отпаднат съвсем поради повръщане и разстройство. Изключително рядко се виждаме с лекар поради тази причина. Това което ме спира един ден за четвърто е финансовата част единствено.
Абсолютно подкрепям!  Peace
Нана ако не искаш да обидиш някой или някой да се разпознае в думите ти, просто не ги пиши. Нали си редактор? Би трябвало да знаеш кое е добре да се казва и кое не  Wink

Миленка не се шашкай,много е кофти наистина ,но опита ми с Ники показа че болестите наистина се израстват, тъкмо се бях отчаяла и ето след 8 мата година намаляха значително и сега да чукна на дърво е здравичък така че търпение му е майката  Simple Smile Heart Eyes
А колкото до желанията ,ами лъвица, какво да го правиш животинчето  Mr. Green

Боби Цанков не ми беше любимец,но все пак е много жалко че убийствата посред бял ден все още са практика.Ако полицията и съдебната система си вършеха работата и Боби, и приятелите му, и враговете му щяха отдавна да са осъдени.

И да не забравя... ЧЕСТИТ ЙОРДАНОВ ДЕН НА ВСИЧКИ!!!
Честит имен ден на празнуващите на този светъл празник! Да сте живи и здрави и Бог да ви пази!  bouquet

# 683
  • София
Добро утро! Честит имен ден на всички именици!

Ние днес чакаме кумовете, защото на Йордановден кумовете ходят в кумците, та сега ще се захващам с готвене.

Марго, цензурата е нещо, което не се вписва по никакъв начин в представите ми за свобода на писане.  Wink

# 684
Добро утро и от мен Hug
Честито на всички празнуващи днес  bouquet Сестра ми и баба ми също са именички днес Hug
Нана, не знаех, че кумците посрещат кумувете си. Както и да е - днес ще почерпя моята кума, понеже работим заедно.
За болестите - подкрепям написаното от Мама Марго Peace Наистина се израстват, и наистина трябва повечко търпение. А както е написала и Айла следващото дете се гледа по-лесно от първото, заради опита /въпреки, че моите са две, а не три и ще се огранича с тях/ Peace
Хубав ден на всички и бързо оздравяване Hug

# 685
  • София
Албенче, днес кумовете ходят в кумците, утре - на Ивановден - кумците отиват в кумовете  Grinning Абе веселба да става.

# 686
Честит имен ден на всички празнуващи!  bouquet

# 687
  • София
Привет!
Честито на празнуващите днес!   bouquet Ние нито ще ходим на гости, нито ще посрещаме  Blush
Георги Христов го харесвах и аз  Simple Smile
А, Блан, чисто мрънкало съм си  Embarassed Защото с изключение на почти постоянната хрема и подкашляне не са ми боледували децата сериозно (сега като го написах, естествено, ще се променят нещата  Confused ) , но просто физически не издържам понякога, мъчи ме продължилото вече 3г и половина недоспиване, но знам, че ще има край. И че няма да е по-лесно после.  Simple Smile Нана, по "оная" тема няма да пиша повече, щом не си разбрала кое ми боде очите  Simple Smile

# 688
Здравейте и за много години!
Честит Имен ден на именяците днес.

Аз също, като майка на две деца, бих казала, че второто се гледа много по-лесно от първото, поради причините, които е изброила и Aila. И също така не ти трябват допълнително финанси за второто дете. Имаш дрехи и играчки от първото, а за памперси и храна е същото, без значение дали ти е първо или второ. Веселбата е пълна и така сладко си играят и се търсят, че просто са големи сладури. Аз също мисля, че болестите са до време, май всичко се израства. Но, наистина, всеки има право на избор.  Peace
Нана, бързо оздравяване от варицелата. Мойте и двамата я изкараха един след друг, като Боби имаше много пъпки, а Сашко почти нямаше.
Vst_80, честит ви нов член на семейството. И нашето се увеличи с още един такъв индивид. От същата порода. После ще кача снимки да видите каква веселба е.
Иначе при нас нищо ново. Работа, градина и т.н.
 Heart Eyes

# 689
Хм, вчера като прочетох коментара на Нана и аз си извадих главата от пясъка и погледнах отзад, да не ми се веят голи красотите  Grinning Но реших да не се засягам, защото това, което видях ми хареса, дори да ми е трудно понякога вярвам, че децата ми ще са по-щастливи ако са повече Simple Smile Аз искам и трето дете, засега не мога да навия мъжа ми, пък и все още нямам М. Пък сега ще си я мушна пак главата в пясъка, ако някоя от вас мине зад мен и види голотии- метнете ми някой парцал да ме поскриете  Grinning На мен живота ми се струва все по-хубав всеки ден, децата ми носят голяма радост, въпреки грижите и определено споделям казаното от Айла, на мен с две деца ми е много по-лесно отколкото само с едно  Hug

Нана, не се заяждам с теб, просто явно ние виждаме света по различен начин Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт