АВГУСТинчето в Детската градина пее песнички за баба Зима

• 30 647
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
  • гр.София
 Да не е гърлото, а той да си мисли за езика?! Пиши после,как е.

И Петър е карал леко варицелата, да видим С. като я тресне-как ще е .

# 661
  • София

И ние с ъс зор посрещнахме новата година Mr. Green Ники не спря да рови по масата,чак се чудя къде побира всичко ooooh! Вечно е гладен а сега и зъбите го съсипват Sad Поне,че вдига Т но не висока и съм като луда да го следя #Crazy Но пък стана да гледа бомбите и ни отсрами със сурваки,че Наско нищо не иска да прави,вечно е сърдит Crossing Arms

Все едно аз съм го писала това  Rolling Eyes

И ние сме болни всички, а Марти вече 3 седмици не може да се оправи, вече полудявам, Криси пък тъкмо се беше оправил и мислех днес да го водя на ясла и той пак вдигна температура.  Cry

# 662
  • Бургас
Честита Нова Година от нас!Да сте живи и здрави и много щастливи!

Ние се завърнахме след 10 дневно гости при баби и дядовци.След дългата почивка днес Ирен влезе в градината "не с усмивка",както обикновено.Надявам се бързо да се адаптира.Чета за много болнички.На всички тях скорошно оздравяване. Hug

# 663
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! Hug

Бързо оздравяване на всички! Praynig Peace

# 664
Тони ще си остане в къщи поне още седмица, че не е съвсем добре с носа. Но предпочитам да се оправи напълно преди да тръгне пак. А и не искам да започвам антибиотик само заради носа. Сега ще се гледат с вуйчо, от което той е много щастлив.

Нана как е Кало?
Елфче ходихте ли на преглед?

Бързо да оздравяват всички! Hug

# 665
  • София
Здравейте на всички!

Днес е малко по-добре. Водих го на преглед. Педиатърката каза да сме особено осторожни към деветия ден. Имало вероятност да избие нов обрив. Аз съм цяла седмица болнични, което създаде смут и паника в офиса, щото обикновено съм като Гюро Михайлов.
Иначе отказва да яде, сигурно има обрив и по гърлото и плаче като му давам Кларитин. Казва, че го щипе.
Само се моля сега баща му да не легне.

# 666
Ето малко коледно-новогодишни снимки на Тони.  http://www.snimka.bg/?album;aid=459954

# 667
  Честита Нова Година и от нас!!!!Много гадно,че има толкова болнички дечица ,а Елен@ и Ели78 с по двамата малчугани ,направо ги ожалвам.И заради тези пусти болести ми е трудно да си представя как бих  отгледала и колко би ми коствало второ детенце.(голяма съм егоистка  Embarassed ).Нана и теб те мисля-много кофти стечение на обстоятелствата.Дано 9тият ви ден мине леко и не ви избиват повече обриви.
 Ние изкарахме втори отит с 13 дни пиене на антибиотик ,днес бяхме на преглед и д-ра ни препоръча да извадим 3-тата сливица на Марти(която си е бая голямя).В момента пием Ксизал и ни каза ,че като го спрем ,тя пак ще се уголемява ,ще запушва Евстахиевата тръба и пак ще правим отити.Хем знам ,че не е "Голяма" операция и  ще помогна на детенце,хем ми става лошо при мисълта за пълната упойка.Както и да е сега ще се постарая да я опазя здрава 2-3 седмици и май ще действаме  Sick А ,ходенето на ДГ го отлагаме за по-натам,днес все пак беше  за 1 ден явно ...,а не е ходила от 17ти декември.Не съм и предполагала какви неща ще ми доведе ДГ,просто я чаках с гооолямо нетърпение,но  това е положението!

Въпреки всичко съм си обещала тази година да НЕ СЕ оплаквам от нищо,защото винаги може да е и по-зле !  Wink

# 668
  • София
Миленка, не си егоист. Винаги съм уважавала хора, които си дават реална сметка за нещата, вместо като щрауси да си завират главата в пясъка, а после голите им зад....ци да се ветреят навън.

За третата сливица - извади я  и не се страхувай толкова от операцията. Не е тежка. Ако нямате лекар - препоръчвам ти д-р Липева - УНГ от Правителствена. Тя извади третата сливица на детето на близка моя приятелка, което от раждането си до септември м.г непрестанно боледуваше. А му я извадиха преди да навърши 3 години.

# 669
  • София
Привет!
Иво вчера беше на д-р с баща си. Оказа се, че било от задна хрема, която дразнела гърлото  newsm78 , а то самото не му е възпалено, иначе и аз като Блан помислих да не бърка езика с гърлото.  Crazy Изписали са му сироп, който щял да "размекне" секретите и да усили кашлицата, като я направи влажна, за да ги изкара. Мноого се чудя дали да го давам  Rolling Eyes
Милена, бързо да ви минава ухото!  Praynig
Нана, дано при вас няма нови обриви!  Praynig А това за "голите задници", като майка на две деца, ми се стори малко обидно  Crossing Arms То и едно дете се гледа трудно, дай да не раждаме хич.  Stop Може да се изказваш малко по-меко (всъщност не знам дали можеш)  Simple Smile. Никой не обижда теб и твоето решение да имаш едно дете. Аз и затова рядко пиша нещо за нас - да не давам поводи за радост на душата ти  Laughing

# 670
  • София
Елфче, мисля, че би трябвало правилно да разбираш това, което казвам, за да не се налага да се дообясняваме постоянно в темата.

Не знам защо постоянно се припознаваш в това, което пиша. А пък и защо се обиждаш?

А това, което написах на Миленка, беше, че е по-добре да остане с едно дете, щом се съмнява в способността си да обгрижва две, отколкото първо да роди второ и после да се сети, че е трудно. Ама вече ресто не може да има.
Това е реалната преценка. Иначе всеки може да ражда колкото си деца иска. И да ги гледа както си иска.

Опс и да се допълня.
Не мисли, че любимото ми е да седя и да злорадствам пред компа колко зле ти е или на децата ти. Не съм такъв човек, макар че мнението ти по темата едва ли може да бъде променено.

Последна редакция: вт, 05 яну 2010, 12:57 от nana77

# 671
Eeeeй, я не се карайте!
Павел цяла нощ беше с Т. Не сме спали, но днес е по-добре и пу-пу, даже наобяд легнахме всички, Дани не е на градина и днес. Но утре смятам да го пусна, защото ще имаме работа на апартамента и ще водим и Павел с нас да гледка.

# 672
  • София
Пепе, мина ли ви карантината? Нашата изтича в събота и аз мисля в понеделник да го пусна, ако всичко е наред.
Кало нямаше Т тази нощ. Дано вече отминава.

# 673
  • гр.София
 Елвинг, в темата ни няма мрънкалА. Има различни стилове на споделяне  Wink
 Пиши за двете си деца,защото това си ТИ.

На Марти(н) и Марти (на) пожелавам да се закрепят. Те не са били болнави досега.
 Милена,защо не опиташ да кандидатстваш в друга градина? Ако на Марти й е некомфортно там-струва си да я преместиш.

# 674
  • София
Ааааа Блан, ако намериш градина, дето да не пускат болни деца, свирни. Да преместя и Кало. Че той е от болнавите  Wink

Общи условия

Активация на акаунт