АВГУСТинчето в Детската градина пее песнички за баба Зима

• 30 657
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
Марулче за по хубава картинка не мога да се сетя  Heart Eyes Hug

Миличките вие, добре сте се изплашили, дано това да е за тази година  Hug

# 646
  • София
Честита Нова 2010г!
Честит рожден ден на Влади, със закъснение!
Честит имен ден, Силве!
На всички - много здраве, щастие и усмивки!

Heart Eyes Hug Heart Eyes  bouquet
Гушки на геройчето Нева!  Hug
Вст, много е сладко котето  Heart Eyes
Нана, Пепеджинс, да се оправяте бързо!  Praynig И аз не съм карала варицела и ме е страх какво ще става като някой ден Ивчо ми я донесе от ДГ  Rolling Eyes
И аз не посрещнах НГ по най-веселия начин, но дано идат по-добри времена  Crazy Simple Smile

# 647
  • София
Нана,Марулка,ужасно ви е почнала годината.Дано това да е било лошото за тази година.
Elwing,няма гаранция,че от ДГще се донесе шарката.Росен не ми е докарвал никаква шарка,а се надявах.Сега ще видя дали Миши ще донесе. На Росен в градината вечно Скарлатина върлуваше,но слава богу с нея се разминахме.

# 648
  • гр.София
 Марулка, Честит Имен ден!  bouquet
 А "картичката" е страхотна!

# 649
Марулка честит имен ден! Страхотна ти е "картичката". Направо да ги схрускаш. Hug

Нана как е Кало?

blanc как сте вие?

На мен нещо годината ми тръгва натоварено в работата и то от проблеми. Надявам се че няма да продължи така. Утре започва една дълга седмица и предполагам с доста емоции.
Реших в понеделник Тони да не ходи на градина за да го заведа до джипито за преглед и нова бележка, че отсъства повече време. Ще се гледат с вуйчо си един ден.

Тези дни се надявам да намеря време да кача някоя снимка на Тони.
Лека вечер на всички! Hug

# 650
  • София
Ами...направо не ми се говори вече. Ужасни, отвратителни пъпки. Направо го изядоха, милото ми дете. Навсякъде. Мажа го доколкото мога, но лицето не смея. А там също са големи и гадни. Дано не останат белези.
Иначе за съжаление я кара тежко. Температурата особено вечер и нощем е много висока. Едвам я сваляме.

# 651
Марулка, големи са сладуранки с тези очета.
Нана,  с какво смъкваш температурата?

# 652
  • София
Добро утро след поредната безсънна нощ.

Пепе - свалям я само с Нурофен. Кало е с алергия към парацетамол и не мога да давам нищо, съдържащо парацетамол.

# 653
Ако приемеш съвет, с хомеопатия от форума на д-р Михайлов, можеш да даваш Belladona 5 (9)ch при много висока Т в началото даваш по 3 гранули през 15 мин, 4 пъти, после по 3 гранули през половин час още 4 пъти и след подобрението през два часа по 3 гранули. Когато имат шарка добро средство е и Engystol сутрин, обед и вечер по едно за смучене.
Или комбинираните препарати
Gripp HEEL
Paragrippe
По 1 таблетка през час.
!!!СМИНДУХ (в къщи трябва да има под ръка винаги 1 опаковка сминдух)- 1 чаена лъжичка се вари 5 минути в 200 мл вода. Отварата се прецежда и се дава през 15 мин. по 1 суп. лъжица.
ТРИЦВЕТНА ТЕМЕНУГА или ЧЕРВЕНА ДЕТЕЛИНА или МАЛИНОВИ ЛИСТА и всичко от малини. сироп, сладко и пр.: -2 суп. лъжици от избраната билка се запарват 10 мин. в 1/2 л вода, добре е чаят да се пие топъл.

Последна редакция: нд, 03 яну 2010, 10:48 от pepejeans

# 654
  • София
Мерси миличка, не съм почитател на хомеопатията и не давам такива неща  Wink

# 655
Здравейте милички Heart Eyes
Честита нова година!Много Здраве,любов и късмет!
  Като чета пак болнички Sad Бързо да се оправят всички и това да е Naughty
Марулче,направо изтръпнах като четох Shocked Равам се,че всичко е свършило бързо и много целувки на куклите Heart Eyes Знаех си,че пак ще им се наслаждаваме на тоалетите Laughing
Нана,минавайте и вие по реда си,че само като чуя за Т и вече  #Crazy #Crazy #Crazy
  И ние с ъс зор посрещнахме новата година Mr. Green Ники не спря да рови по масата,чак се чудя къде побира всичко ooooh! Вечно е гладен а сега и зъбите го съсипват Sad Поне,че вдига Т но не висока и съм като луда да го следя #Crazy Но пък стана да гледа бомбите и ни отсрами със сурваки,че Наско нищо не иска да прави,вечно е сърдит Crossing Arms
  Сега се чудя и с градината какво да правя.Хем ми се иска да отиде малко при децата,а и той изяви желание,но така ме е страх пак да не ми донесе нещо Tired На две седмици някой е болен и моят мъж не е много навит да чува за градина поне докато не минат тези грипове.А и след този АБ дето ни объркаха още се бели милото,чак и пръстите на крачетата се лющят .
  Хайде ще ставам,че се прибират а аз още не сам свършила с чиската Mr. Green

# 656
Павел има пъпки и по главата и има малка Т, но засега няма с нищо да я смъквам, дано не се вдигне. Цял следобяд не е спал, само половин час и сега заспа, ще видим докога...... събужда се, мрънка, пак заспива. Тая нощ така ще е като че ли, дано бързо му избият пъпките

Последна редакция: нд, 03 яну 2010, 18:13 от pepejeans

# 657
Nana, Pepedjeans стискам палци вече да е преминало най-трудното! До колкото си спомням пъпките избиват на и 3-ти, 5-ти и 8-ми ден след първата и това е - после се чака да се махнат гадовете...ние се пудрихме с някакви бебешки пудри - малкия мислеше чче минава от нея и само ходеше след баба си и я караше да ги "соли".  А казвах му да не ги чеши защото ще му останат дупки - и това имаше резултат - но той си беше и с 1 година по-малък де - има си значение.
Пишете как сте!

# 658
Пепе благодаря за споделеното, ние не сме с такъв проблем но ще си запазя инфото много е ценно! Peace
Дано и вие и всички болнич дечица оздравеят по бързо  Hug

И на нас си го пожелавам че тези дни сме болни всичките. Rolling Eyes

Честит имен ден и на всички които пропуснах   bouquet

# 659
  • София
Привет!
Направо се плаша от тая шарка  Rolling Eyes И в другата тема я описват страшно. Не ми се мисли голямото мрънкало как ще я кара  ooooh!
Днес той не е на ДГ, че нощес рева от странна болежка - болял го език  newsm78 Като се събуди, ще ходим до педито. Някакви идеи?  Rolling Eyes Аз се уплаших да не е от Апетона, който почнахме - реших, че е алергичен към пчелното млечице и е тръгнал да му се подува езикът  Rolling Eyes , но слава богу не се случи.  Tired

Общи условия

Активация на акаунт