Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 3 част

• 93 167
  • 1 281
  •   1
Отговори
# 1 125
вип-а са единични или двойни, а обикновените са с повече легла, но не знам колко точно. освен това при вип-а могат да ти идват на свиждане в стаята, общо взето по всяко време, а при обикновените ти трябва да излизаш, не пускат посетители в стаите. по-назад имаше в темата по-подробно за стаите, ама съм позабравила  Embarassed
аз пък ще трябва да се пазаря сега с мойта докторка да ми слага епидурална, а не спинална упойка, искам да мога да напъвам  Praynig

# 1 126
  • Sofia
tani_07, мога да ти кажа за обикновенните стаи има една с три и една с четири легла, а по средата между тях е баня и тоалетна т.е. ползват се и от двете стаи, за випа незнам не съм ги виждала, май там предимството е че могат да те посещават, но докато ми помагаше една от санитарките да се раздвижвам ми каза - заради единия развален телевизор да даваш толкова пари - по-добре си купи нещо на бебето с тия пари! Незнам как е - аз предпочитах да съм сред повече хора, имах нужда да споделя натрупаните емоции и въобще не ми се затваряше сама в такива стаи.

# 1 127
  • Русе
мерси за отговорите ще решавам на място,но таткото иска да е по често с бебчо и в такъв случай май ще ми трябва ВИП стая

# 1 128
  • София
......но таткото иска да е по често с бебчо и в такъв случай май ще ми трябва ВИП стая
Ще те попитам само за едно- помислила ли си, че няма да си сама в стая, освен ако не си в единичен ВИП, където ще си кукаш сам-самичка? Ще влизат и близки на "съквартирантката "ти, за да виждат и нейното бебе.... В момента пак има вирус, а и идва "болно" време- на настинки, вируси....шанса да "подарят" нещо на бебето е в пъти по-голям, отколкото ако си в нормална стая, на 2-я етаж, където посетители не се допускат. Вярно е, че ти ще излизаш навън да се виждаш с близките си, но друго си е прекия и директен контакт с бебо..... При мен това надделя, за да остана в стая на 2-я етаж. Все пак ще си в болницата за 3-5 дни, после таткото ще е все с беб..... Помислете за неговата сигурност и здраве, преди всичко, о Naughty
Леко раждане и късмет! Hug

# 1 129
Аз си "куках" сама в единичен ВИП и ми беше супер. Simple Smile

# 1 130
Включвам се за малко в темата, за да споделя набързо пресните си впечатления от ТК. Вчера се прибрахме оттам с детенце. Персоналът приятно ме изненада, повечето лекари и акушерки бяха любезни и разбрани. Раждах при др Киров, който направи всичко, което поисках - остави ме да родя нормално без никакви медикаменти, като изключим местната упойка накрая и една малка "бродерия". После бях на 5-я етаж, отношението беше добро, условията също. Само леглото беше като лодка, и сега имам страшни болки в гърба  Simple Smile Другото, което не ми допадна, е че никой не помага на родилките с кърменето, дори и да ги питаш, гледат набързо да отговорят и офейкват. Раздават АМ безогледно. И от 3-4 акушерки чух съвсем различни мнения за едно и също. Засега имам време да напиша само това, пожелавам на всички хубаво раждане като моето!

# 1 131
мерси за отговорите ще решавам на място,но таткото иска да е по често с бебчо и в такъв случай май ще ми трябва ВИП стая
В родилния дом повечето  бебета само  спят, така че таткото няма много какво да прави. Пък и според мен е по-добре да не си сама в такъв момент. Аз и двата пъти бях в стая с три легла и съм доволна-има с кой да си говориш, помагате си и т.н

# 1 132
Giada,честито бебче и добре дошли у дома! Simple Smile

# 1 133
  • София
В родилния дом повечето  бебета само  спят, така че таткото няма много какво да прави. Пък и според мен е по-добре да не си сама в такъв момент. Аз и двата пъти бях в стая с три легла и съм доволна-има с кой да си говориш, помагате си и т.н

Моят съвет е среден вариянт  Laughing да си вземеш двоен ВИП ,хем не си сама /това според мен е много важно/ и хем теткото може да влиза спокойно в стаята.От самите акушерки на етажа разбрах ,че ако отделението не е препълнено часовете за свиждане могат и да не се спазват.
Другия варичнт е ВИП апартамент-така таткото може и да спи при теб.

# 1 134
Аз раждах май месец и бях в двоен ВИП, посетители въобще не допускаха. Затвориха си очите само веднъж след раждането, да може таткото да влезне, за да ми донесе смрадлика. Свижданията на практика бяха забранени. Не знам как е в момента.

# 1 135
  • Русе
май ако избера ВИП ще е двоен но ще се реши на място

# 1 136
Май месец свижданията на петия етаж бяха забранени , заради епидемията от морбили . Беше временно това положение.......

# 1 137
Нали имаш предвид,че двойният Вип дели  една обща тоалетна и баня с друга стая.

Последна редакция: ср, 22 сеп 2010, 09:13 от ДХ3

# 1 138
  • Русе/София
Нали имаш предвид,че двойният Вип са две стаи с една обща тоалетна и баня.

Една стая с две легла.

# 1 139
Нали имаш предвид,че двойният Вип са две стаи с една обща тоалетна и баня.

Една стая с две легла.
Две легла в стая,но две стаи ползват  една обща тоалетна и баня,поне доскоро бе така.

Общи условия

Активация на акаунт