Има ли как и възможно ли е да се запознаем с него предварително
Според мен,никой не може да те накара насила да подпишеш,но не знам как ще се процедира ако откажеш.
И какво отношение ще последва.Аз бях с избор на лекар и пак подписах.Все пак,въпреки избора никога не можеш да си на 100% сигурна,че този план на раждане който сте уточнили предварително ще се развие по план,така са се каже.И аз имах планове да раждам нормално,така и тръгна,но впоследствие се премина към секцио по спешност.2.При избор на екип и предпочитания по възможност за естествено раждане което изисква повече време се чудя вие които сте раждали с избор на екип избрания лекар изчаква ли раждането да следва своя ход или нещата се форсират по ред обясними причини? И сестра ми,и аз раждахме при една и съща лекарка - д-р Жанна Колева.Сестра ми роди 5 дена преди мен,нормално раждане,приеха я в 21 часа,лекарката е дошла час след обаждането и е била около нея през цялата нощ.Племеника ми се роди сутринта в 7 и 20.Мен ме приеха в 9 сутринта,в 12 и 45 се пристъпи сък секциото.
Сама няма да те оставят.Винаги ще има някой наоколо.Докато лежах в предродилна имаше 3 момичета,стажантки,които ни наблюдаваха.
, че вече всеки момент очакваме бебо и съм решила да раждам в ТК, но много ме е страх и до сега не се осмелявах да чета нищо по въпроа, ама ей ме на тук съм
На въпроса ми за тях каква е разликата кой катетър ще сложат, почна да нарежда как тя 40 години стаж имала, пък ние сме я учели как да работи... Мърмори през цялото време,докато ме подготвя за секциото.
Сблъсъкът с тази женица е и единственият ми лош спомен от тази болница.
, в сравнение с първия.Иначе от докторите,които сте споменали само за Панова имам наблюдения.Много добра и внимателна е,на моменти леко отнесена /може би мисли за 1000 неща/.Много добри доктори има,само не стигайте до Гогова /мое мнение/.Едно момиче беше родила секцио при нея.На 2-я ден раната й протече,тя й каза,че било нормално и било от това,че е дебела
.Прати дежурните си колеги да я видят и доктора я ши на живо втори път в манипулационната
.
Не съм я избирала предварително, даже не я знаех коя е, но всяко зло за добро.