Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 3 част

• 93 131
  • 1 281
  •   1
Отговори
# 150
  • Абсурдистан
Деси, като заплатиш избор + ВИП зала+ присъствие на бащата,
той през цялото време ли стои с теб в предродилна или го пускат само на раждането?

# 151
Деси, като заплатиш избор + ВИП зала+ присъствие на бащата,
той през цялото време ли стои с теб в предродилна или го пускат само на раждането?
Мисля,че стои през цялото време в залата.За съжаление моя мъж не успя да дойде,че раждането ми беше внезапно и много бързо,а той имаше някакви много важни срещи та пропусна. Crazy

# 152
  • Абсурдистан
Благодаря ти, Деси!
То и така е редно, но ако не го пускат направо си отивам в "св. Лазар".
Цените са такива, че може и по-евтино или поне по-удобно и спокойно да ми е в св. Лазар.

# 153
  • Къде ли не
Розовата шапчица, това за цените в " Св. Лазар" проверила ли си го?  Thinking Ако имаш излишни най - малко 3500лв. и искаш секцио иди там.  Peace

# 154
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Цената в Свети Лазар е 3000 лева, независимо от начина на раждане - секцио или нормално!

Моята лекарка е там по принцип. Как ми се искаше да си родя при нея, но......... все пак е почти тройна цената!  Confused

# 155
  • София
Таткото стои през цялото време, ако сте във ВИП зала и той има желание, разбира се.  Laughing Минавате през приемния кабинет, настаняват ви във ВИП залата и после пускат и него.

Нашия дори го пуснаха след раждането безплатно Wink, защото не искаше да е там по-рано.

Но ВИП залата върви винаги с избор на лекар. (за избор на акушерка само трябва да се пита допълнително.)

# 156
Благодаря ти, Деси!
То и така е редно, но ако не го пускат направо си отивам в "св. Лазар".
Цените са такива, че може и по-евтино или поне по-удобно и спокойно да ми е в св. Лазар.

Абе момичета, аз ли нещо не съм наред незнам, ама тая работа с тези частни клиники някак не ги разбирам... Раждането не може да се сравни с една планирана операция от какъвто и да било вид, чието протичане малко или много е по план - тук начина на действие се решава на момента и недай си боже нещата може така да се развият, че да изискват и по - специализирано мнение в конкретната ситуация.. Не че съм против да имаш повече удобства - ок, все пак живеем в 21 век и малко или много сме си глезанки  Crazy Laughing   bouquet, ама някак все ми се струва, че е по - добре специално за раждането да отидеш в една такава голяма и строго специаризирана болница, в която има всякакъв вид специалисти и апаратура, така че по всяко едно време да можеш да разчиташ на какъвто и да е вид помощ... Незнам.. Може някои от вас да не са съгласни, но аз така мисля..

# 157
А не може ли да си платиш само за ВИП зала и за присъствие на таткото без избор на лекар или каквото и да било??? Защото примерно аз си ходя при доктор който не изражда и не е в болница, та реших в ТК да раждам и според мен няма смисъл да плащам за екип при положение, че нищо незнам за никой от този екип освен мнения от форуми. Но пък таткото май ще иска да присъства то си е лично решение и ако не го пуснат си е чисто изнудване поне според мен. Confused

# 158
  • София
А не може ли да си платиш само за ВИП зала и за присъствие на таткото без избор на лекар или каквото и да било??? Защото примерно аз си ходя при доктор който не изражда и не е в болница, та реших в ТК да раждам и според мен няма смисъл да плащам за екип при положение, че нищо незнам за никой от този екип освен мнения от форуми. Но пък таткото май ще иска да присъства то си е лично решение и ако не го пуснат си е чисто изнудване поне според мен. Confused

Не може присъствие на баща без ВИП зала и ВИП зала без избор на лекар. Поне на мен така са ми казали. Можеш да провериш може ли ВИП зала при избор на акушерка само (в ценоразписа последното май беше "едва" 300 лв.).
За мен има донякъде логика, защото когато разчиташ на дежурния екип, той трябва да е на разположение за всички раждащи в момента и е по-удобно раждащите да са на едно място.

# 159
Някой знае ли горе-долу каква сума от тези 900лв за избор на екип отиват при самия доктор?

# 160
  • София
Някой знае ли горе-долу каква сума от тези 900лв за избор на екип отиват при самия доктор?
Когато таксата беше 500 лв, около 350-380 отивали за избрания доктор. Това ми го е казвала моята акушерка. Сега нямам представа, но със сигурност сумата няма да малка.

# 161
Благодаря ти  bouquet

# 162
# 163
Да,днес е Международния ден срещу насилието над жените.Аватара ми е в подкрепа на деня и в частност протеста пред болницата.

# 164
честно казано о тнаписаното не е много ясно какъв точно е проблема- отказали са някои майки да подпишат какво??? newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт