Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 3 част

• 93 093
  • 1 281
  •   1
Отговори
# 60
  • Къде ли не
Аз съм в 6-ти месец и днес бях на ЖК, никой не ме е върнал или да ме пита защо идвам. Измериха ме, дадох си кръв и урина, докторката ми си ме прегледа - без никакви проблеми или забрани.
Ами изглежда все пак не спазват всичко, което казват.

# 61
  • тук
Аз колкото повече чета и се интересувам, толкова по-притеснено ми става. При първото раждане нито съм го мислила, нито го помня като някаква драма това с клизмата. 
На мен докторът ми каза, че най-важно е, усетя ли първите признаци за раждане, да спра да ям. Че опасността е, ако има храна в стомаха - тази в червата е "бял кахър". А за хепатита  Shocked Те могат да те заразят по толкова много начини, не мислете страхотии Simple Smile
Ниста, истината е, че прекарах доста време в тази болница последните месеци, а не съм чувала дори името на тази лекарка Sad Съжалявам, че не мога да помогна.

# 62
Знам че не е точно тука мястото,но не намерих къде.да попитам дали някои е ходил скоро на училището за родители в Тина Киркова,
и ако може да ми каже дали все още правят преглед и на триизмерния,че аз ще ходя в Петък.Благодаря

# 63
Аз днес бях женски консултации няма мен доктора ме взе първо че случайно беше в болницата и второ, че му казах, че цяла нощ съм била с болки и затова, но са отменени ЖК до края на седмицата

# 64
Аз явно се мушнах между капките, в понеделник когато още незнаеха да ги отменят ли или не ЖК. По нищо не си личеше че няма ЖК пред кабинета на ЖК беше мега лудница

# 65
  • София
Здравейте,

Записвам се да следя новата тема.  Flutter

Все пак доста противоречиви мнения има последните страници - явно при всеки е различно.

Аз съм на ж.к. на 23.11 и се надявам да е отменена забраната за прегледи.

Честито на скоро родилите,да са ви живи и здрави бебетата !  baby_neutral

# 66
А някой има ли прясна и потвърдена инфо от днес дали са отменени Отворените дни утре, на 18.11. в ТК, защото цял ден не можах да се свържа по телефона с главната акушерка да питам?

# 67
Привет,
Имам въпрос към вече родилите мами. В декемврийската тема вече питах, но нямаше отговор.
Досега не бях ходила в ТК и не познавам никой там, но частния ми доктор ми препоръча д-р Арабаджикова за раждането. Видях я веднъж и ми се видя мила и отзивчива, но не знам нищо друго за нея (освен препоръките на док).
Та ако имате някакви отзиви за д-р Арабаджикова, ще ви бъда много благодарна да ги споделите с мен.
Мерси Simple Smile

Препоръчвам ти я горещо! Мен тя ми прави секциото, наложи се по време на раждането, бях без избор на екип! Дойде да ме види няколко пъти след раждането и за детето ме пита! Имаше едно момиче, което беше при нея с избор на екип, планово секцио! Не усетих никакво по-специално внимание към нея, даже напротив много беше внимателна и мила! Аз бях решила, че няма да плащам за екип, защото ми се струва нормално да си свършат работата, за която им плащат, а и все пак са лекари, което трябва да значи нещо! После като и благодарих и казах, че се радвам, че доказах на себе си и на околните, че все още съществуват лекари, които с гордост могат да се нарекат такива! Успех ти желая!!!

# 68
Привет,
Имам въпрос към вече родилите мами. В декемврийската тема вече питах, но нямаше отговор.
Досега не бях ходила в ТК и не познавам никой там, но частния ми доктор ми препоръча д-р Арабаджикова за раждането. Видях я веднъж и ми се видя мила и отзивчива, но не знам нищо друго за нея (освен препоръките на док).
Та ако имате някакви отзиви за д-р Арабаджикова, ще ви бъда много благодарна да ги споделите с мен.
Мерси Simple Smile

Препоръчвам ти я горещо! Мен тя ми прави секциото, наложи се по време на раждането, бях без избор на екип! Дойде да ме види няколко пъти след раждането и за детето ме пита! Имаше едно момиче, което беше при нея с избор на екип, планово секцио! Не усетих никакво по-специално внимание към нея, даже напротив много беше внимателна и мила! Аз бях решила, че няма да плащам за екип, защото ми се струва нормално да си свършат работата, за която им плащат, а и все пак са лекари, което трябва да значи нещо! После като и благодарих и казах, че се радвам, че доказах на себе си и на околните, че все още съществуват лекари, които с гордост могат да се нарекат такива! Успех ти желая!!!
И аз съм много доволна от доктор Арабаджикова  bouquetРодих нормално без избор на екип и Арабажикова+акушер Ева Белишка бяха моята печеливша комбинация.Извадих голям късмет с тези 2 прекрасни жени и професионалистки Hug

# 69
Само съм чувала аз за д-р Арабаджикова.Препоръча ми е позната раждала при нея.
Не съм я виждала и не я познавам лично.
Момичета и преди питах, но пак да попитам за д-р Маленов някой има ли впечатления newsm78.
Това за клизмата направо Shocked Shocked Shocked.Че не ги ли правят еднократни.Какви са тези чайници и маркучи.Ужас.Съвсем се стреснах вече.
То остова и да ме зарязат Shocked
А практика ли е ако я направя в къщи да ми се размине newsm78.Имам чуството, че хич няма да ни питат.Правят и това е  Rolling Eyes

# 70
Момичета и преди питах, но пак да попитам за д-р Маленов някой има ли впечатления newsm78.

Аз съм при Маленов Simple Smile... и знам за него че е много добър за секцио, някви величия едва ли не при него.. всички доволни Simple Smile но както виждаш тепърва ми предстои да раждам,
8 декември ми е термина.. ух вече ми се иска да е по скоро де..  ще видим!
та ще ти разкажа впечатления след събитието.. Но ще се радвам ако има някой раждал при него да сподели..

лошото в моя случай е че аз искам нормално.. имам си предпоставки за това и тн идеологии.. но като го гледам с каква нагласа е.. само ми намеква за секциото, че по добре и всичките му там предрасъдъци балкански.. не знам! за естествено май не е най-добрия избор..
но като цяло аз съм си твърдо с Маленов, щото си ми е на късмет.. следи ми цялата бременост и съм доволна от прегледите и всичко.. не обича много да протаква.. не те шашка излишно.. по същество го кара!
доколко е честен вече нямам идея..  не знам дали е удачно да казвам тука..  но ми каза че 1200 лева ще ми струва раждането, без да се включва стаята, тя се плаща на изписване..  а в сайта на Тина Киркова пише че е 900 лева.. та се чудим тука с една приятелка дали не ми е завишил.. аз като първа бременост съм невежа естествено и нямам идея как стоят нещата по принцип..
аве дано да ми е на късмет и с раждането .. пък парите ще ги прежалим..
 Wink
а ти при него ли си на ЖК?

Последна редакция: ср, 18 ное 2009, 07:29 от aluin

# 71
  • София
aluin , 1200 лв е секцио по желание, а 900 лв- по мед.причини Peace

# 72
  • Къде ли не
Добре де аз не мога да разбера как така освен парите които по регламент се плащат, сте съгласни да дадете още на ръка! Нали разбирате че по този начин никога няма да се оправят нещата с подкупите, а докторите ще си останат едни дребни душици забравили, че са давали клетва! Една от причините да искам да раждам в тази болница е, че нито първият път, нито сега някой ми е искал и един лев отгоре. Ако ми поиска ще сменя лекаря! Мисля, че от 900лв. една добра сума отива за лекаря и останалото за мен е лакомия!

# 73
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Някой дали се свърза с ТК? Ще има ли дни на Отворените врати?

Аз не успявам!  Rolling Eyes

# 74
  • София/Варна
Днес ходих до ТК
Женска консултация има въпреки грипа.

Пробвах се на регистратурата на болницата да се снабдя с някаква информация какво трябва да се носи.
На въпроса ми какво да нося отговора беше при кой лекар ще съм Shocked Shocked
И като казах, че ще бъда при тоя който е на смяна не ми дадаха почти никаква информация.
На рецепцията ми казаха - талон, картон и лични вещи, каквото и да означава това.
Питам аз за бебето - ами памперси и мокри кърпички.
А имам бледи спомени от предния път, че например се влачеха някакви ножчета за бръснене и разни неща, които определено не са лични вещи според моите разбирания. Тук бях чела, че точно определени памперси и кърпички искат и т.н.
Много нелюбезна женица.

Дали някой запознат може да ми каже какво да се носи.

Общи условия

Активация на акаунт