Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 3 част

• 93 116
  • 1 281
  •   1
Отговори
# 90
Не знаех обаче, че таткото можеда присъства на секцио newsm78

то не знам за секцио дали има смисъл, ама щом вземат пари сигурно и това може..
ние за нормално се бориме уж Mr. Green

пфф сега видях на сайта че пише
Раждане  в присъствието на мъжа – 100 лв.

а на мен ми иска 200 лева.. 
така като гледам добре ме е подхванал.. Sad

Последна редакция: ср, 18 ное 2009, 18:41 от aluin

# 91
  • София

Раждане  в присъствието на мъжа – 100 лв.

да не би в това да се включва и ВИП родилна зала

А относно Бивацина - да, и други мами бяха писали някъде из форумите, че помага доста

а по въпроса с антибиотичния спрей. той е подходящ само при епизиотомия. а по принцип ако имаш такава 2 пъти на ден ти се налага "тоалет" - промиват шева с някакъв разтвор и пръскат със спрей - техен. аз си носех мой и ми се скараха, че не било добре да се пръска повече от 2 пъти на ден заради антибиотика в него. със сигурност много помагат промивки със смрадлика затова е добре да ви носят прясно сварена всеки ден.

# 92
  • Къде ли не
Абе явно всеки там си е башка луд. Миналият път ми казаха да си купя бивацин и си ходех с него на тоалет при акушерката. Да за епизиотомия е само, но ти познаваш ли на някой с първо раждане да му се е разминало?  Cry А смрадликата задължитено всеки ден се вари нова.
 Зарядно не съм си сложила в багажа сега отивам да си сложа...

# 93

то не знам за секцио дали има смисъл, ама щом вземат пари сигурно и това може..
ние за нормално се бориме уж Mr. Green

Раждане  в присъствието на мъжа – 100 лв.

Ако искаш и таткото, трябва във ВИП стая да раждаш затова ти е казал 200 лв. Няма как в общата дето по 4-ри чакат с по едно стъкло са разделени магаретата да бъде мъжът ти....

# 94
milenaire не включва.. престоя в стая (двойка, вип или апартамент) се плащал на изписване..  понеже в зависимост от това колко родилки има положението е кой преварил той заварил.. не можело да се запази стая предварително.. всичко ставало на момента.. може единия ден да си в двойка, на другия вип.. такива ми ти работи Simple Smile)

смрадликата и на мен ми звучи добре.. ще се възползвам като стигнем дотам

Внимание, докато пишехте, в темата бе публикуван нов отговор.

Eva ама той няма присъства в стаята.. а в родилното само, на самото раждане.. не виждам логика  newsm78

# 95
# 96
aluin не аз не ходя при Маленов на ЖК.Мислех да го посетя вече.Но това за секциото хич не ми се нрави.Аз се глася за нормално и възможно най естествено.Та да ми вре секциото ей така......хич ама хич не ми харесва.Дори смятах да говоря за техники за естественно раждане с него ама явно той не е човека за това.Ще ме гледа като извънземно.
Marleen за д-р Динчо Георгиев също имам препоръка от позната.При него как стои този въпрос.Ти при него как ще раждаш newsm78, говорили ли сте вече.Имам предвид твърд поддръжник на секциото ли е и той?.
Аз не ходя при нито един лекар от тази болница на ЖК, имам само препоръки и се чуда кой да посетя.Голяма дилема ooooh!

# 97
Някой ходи ли на Отворени дни днес? А изобщо имаше ли? Аз така и не успях да се свържа с тях и по мненията разбрах, че няма да има... Ако  някой е ходил и знае нещо моля да сподели...
Имам и един друг въпрос. Като си внесеш сумата от 400лв. и си си избрал лекар за ЖК ти ли после се свързваш с него? А ако са ми правени изследвания при друг лекар предполагам трябва да ги занеса при новия или да правя нови... Така ме е яд, че първата ми ЖК случайно премина при Шешенкова и аз (като млада и неопитна) си направих изследвания при нея, даже другата седмица ми запоса час и не знам как да се отърва...

# 98
  • Къде ли не
Вземи си направление за смяна на наблюдаващ доктор от личната лекарка и го занеси на тази която си си избрала.

# 99
  • София
aluin , 100 лв е присъствието на таткото, ама той може да присъства само във ВИП зала (самостоятелна), която е още 100 лв, та ето ти- нагласихме ги 200 Mr. Green

Хъни - Бъни , аз съм много доволна от Д-р Георгиев, но той не води ЖК по касата, а си ходя всеки месец на преглед в частния му кабинет. Поддръжник е на секциото, когато се налага- при мен бебето е седалищно и не се знае дали ще се обърне (още чакаме), та обсъдихме и двата варианта. Той ми каза, че може да го родя и нормално, ако държа, но мен няма земна сила, която да ме накара да тръгна да раждам седалищно бебе по естествен път. Още харесвам в него това, че говори разумно, обяснява изчерпателно, не с недомлъвки, любезен е и те предразполага, т.е. не е някой темерут. Не съжалявам и за миг, че се спрях на него Peace

# 100
  • София
Видях, че коментирате д-р Маленов. Той ми следи цялата бременност и при него раждах миналата година. Само хубави неща мога да кажа за него.   bouquet
Раждах нормално и изобщо не е и ставало дума за секцио. Далеч съм от мисълта, че може да препоръча секцио, за да впише някой в графика си. Каквото е имало за плащане, е платено на касата на болницата след като родих. ВИП стаята платих в деня на изписването и ми дадоха фактура.
През цялата бременност съм била спокойна, защото д-р Маленов беше на линия колкото пъти съм го потърсила. Действал е адекватно, когато имах проблеми и ми остана прекрасен спомен от раждането. Добър специалист, внимателен, позитивен човек. С две думи - горещо препоръчвам!  newsm10

# 101
  • тук
Здравейте,
и на мен Недялков ми каза 900 лв. секцио по медицински причини, не е ставало и дума за повече пари (като изключим, че аз трябва да си купя инжекцията за антителата предварително и да си я нося с мене когато отивам, а тя около 200 лв.). И да ви питам за багажа за секцио нещо по различно трябва ли, а и се извинявам за невежеството, но помпата сте я ползвали за да ви тръгне кърмата или сте давали с изцеденото да хранят бебето  newsm78

за Анти–Д ли говориш? няма логика да я носиш с теб при постъпване за раждане, защото ако бебето се роди с отрицателен резус фактур, тя не ти е нужна;тази ампула се слага задължително само след аборт, когато не се знае с каква кръв е бил плодът; при раждане се гледа резус-фактура първо -  при бебе с отрицателен, наследен от майката, няма смисъл от нея

# 102
Абе явно всеки там си е башка луд. Миналият път ми казаха да си купя бивацин и си ходех с него на тоалет при акушерката. Да за епизиотомия е само, но ти познаваш ли на някой с първо раждане да му се е разминало?  Cry А смрадликата задължитено всеки ден се вари нова.
 Зарядно не съм си сложила в багажа сега отивам да си сложа...

Може и да се размине- явно не ги правят за добро утро, мен преди да ме закарат в родилна лекарят каза на акушерката нещо от рода, че може да мине и без- тоест преценяват на момента.

# 103
Здравейте,
и на мен Недялков ми каза 900 лв. секцио по медицински причини, не е ставало и дума за повече пари (като изключим, че аз трябва да си купя инжекцията за антителата предварително и да си я нося с мене когато отивам, а тя около 200 лв.). И да ви питам за багажа за секцио нещо по различно трябва ли, а и се извинявам за невежеството, но помпата сте я ползвали за да ви тръгне кърмата или сте давали с изцеденото да хранят бебето  newsm78

за Анти–Д ли говориш? няма логика да я носиш с теб при постъпване за раждане, защото ако бебето се роди с отрицателен резус фактур, тя не ти е нужна;тази ампула се слага задължително само след аборт, когато не се знае с каква кръв е бил плодът; при раждане се гледа резус-фактура първо -  при бебе с отрицателен, наследен от майката, няма смисъл от нея

Да за това става на въпрос, но ми казаха че трябва да го нося с мен, защото ако е бебка е с положителен резус фактор да ми я бият веднага (слагала се до 72 часа след раждане )

# 104
Видях, че коментирате д-р Маленов. Той ми следи цялата бременност и при него раждах миналата година. Само хубави неща мога да кажа за него.   bouquet
Раждах нормално и изобщо не е и ставало дума за секцио. Далеч съм от мисълта, че може да препоръча секцио, за да впише някой в графика си. Каквото е имало за плащане, е платено на касата на болницата след като родих. ВИП стаята платих в деня на изписването и ми дадоха фактура.
През цялата бременност съм била спокойна, защото д-р Маленов беше на линия колкото пъти съм го потърсила. Действал е адекватно, когато имах проблеми и ми остана прекрасен спомен от раждането. Добър специалист, внимателен, позитивен човек. С две думи - горещо препоръчвам!  newsm10

ей супер!  Grinning
благодаря ти че сподели.. имах нужда да чуя мнение от някой раждал нормално при него

Общи условия

Активация на акаунт