Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 3 част

• 93 172
  • 1 281
  •   1
Отговори
# 1 155
да ви питам мамите, които сте раждали скоро там, с избор на екип ли бяхте или не, как раждахте - нормално или секцио и при кой лекар? а доволни ли сте от него?
аз за там съм се насочила ама много се чудя как да процедирам с лекарите  newsm78

# 1 156
  • Русе
Аз ще раждам там с избор на екип и ще съм планова секцио, а за доктора при който ще съм аз лично съм доволна от него и затова го избрах

# 1 157
  • Sofia
Аз бях с избор на лекар - др. Киров - страхотен човек, родих със секцио, защото бебка не слизаше, а пък и имах проблем с матката от първото секцио, но почти стигнах до края. Това е лекар, който не обича да предизвика, нито да насилва нещата, изцяло разчитах на неговото решение, знания и опит. Всеки ден идваше да ме вижда след като родих, а преди това дори в почивните си дни е идвал когато имах проблем и му се обождах.

# 1 158
Леглата във ВИП - а , като в патологията ли са или такива на пружини? 
Аз пак за тая тоалетна, но не мога да я преживея клизмата и явно гадното ВЦ в предродилна. Всъщност при секцио, пак ли тази в предродилна се ползва или..?  Rolling Eyes

# 1 159
  • Sofia
И при секцио се ползва същата тоалетна!
Във стаите на 2 рия етаж леглата не са като лодки по твърдички са, това определено е много важно при секциото, че поне мааалко по -лесно се ставаше.

# 1 160
Здравейте, откъде мога да разбера кога има ден на отворените врати в Тина Киркова? Моля, ако някой има информация да сподели. Hug

# 1 161
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Здравейте, откъде мога да разбера кога има ден на отворените врати в Тина Киркова? Моля, ако някой има информация да сподели. Hug
http://www.9m-bg.com/?p=rubrik&sub=3

# 1 162
Не зная в другите ВИП-ове, но аз бях в единичен и леглото определено ми беше много удобно. Беше от тези, които можеш да ги повдигаш в каквато поза ти е удобно. Понеже бях секцио, това бе голямо предимство. Слагах го в полуседнало положение и като се настанях тогава го пусках. Веднъж се пробвах да легна когато беше спуснато - е гадничко си беше.

Иначе за АМ - на всеки кърмата му идва по различно време. При секциото по-бавно и не мисля, че трябва да си държиш детето гладно. На мен след като ми дойде коластрата първо и давах от нея и после АМ. Никога не е преяждала. Сама си хапваше колкото иска и се дърпаше. Аз имах и проблеми, докато ми се отпушат каналите. Не знам за другите, но определено докато нещата се канализират беше кошмар. Вдигах темп., тресеше ме, постоянно цедях, не че нещо излизаше...абе гадост. Показваха ми няколко пъти с ръка как се цеди, защото гърдите ми били пълни, е няма такава болка просто. Добре, че дребосъчко имаше силен сукателен рефлекс. Това, което ме издразни беше, че само ти повтарят колко било лесно... е от опит казвам никак не е.

# 1 163
да ви питам мамите, които сте раждали скоро там, с избор на екип ли бяхте или не, как раждахте - нормално или секцио и при кой лекар? а доволни ли сте от него?
аз за там съм се насочила ама много се чудя как да процедирам с лекарите  newsm78

И аз при др Киров - нормално раждане. Много съм доволна от него. При моя случай почти не се налагаше неговата намеса, но точно това ме спечели  Grinning Търпеливо ме изчака 8 часа да си родя естествено и без медикаменти. И мен ме посещаваше по 2 пъти на ден да види как съм.

# 1 164
http://www.9m-bg.com/?p=rubrik&sub=3

Благодаря, Tatitt, този месец съм пропуснала датата, но дано скоро пак да има!  bouquet

# 1 165
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Кимбърли, има всеки месец и всеки месец се публикуват в 9 месеца!
Успех  Peace

# 1 166
Още един възникал въпрос.  Blush Видях в списък, поставен на 1 етаж, че за бебето трябват само памперси и мокри кърпички. Бебетата в какво ги обличат, повиват ли ги в пелени или имат техни дрешки  newsm78?
  bouquet

# 1 167
  • Sofia
Бебенцата ги обличат с някакви блузки тип "прегърни ме", а крачетата им са повити, моята щерка един ден я бяха облекли и с гащеризонче, защото аз постоянно я разопаковах та да и сменям памперса, но иначе са си почти винаги с пелени повити крачетата.

# 1 168
  • sofia
вие ли сменяхте памперсите на бебетата?!
след секцо, как успяхте?

# 1 169
вие ли сменяхте памперсите на бебетата?!
след секцо, как успяхте?
Ами да ти кажа един ден реших аз да си я сменя понеже ми казаха че ги сменят рядко само за тоалета....и се оплаших... #CrazyДупето й беше цялото червено та после като се прибрахме 2 седмици че и повече не можах да я оправя с нищо.Стигнахме до мехлем за гъбични инфекции. #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт