Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 3 част

• 93 108
  • 1 281
  •   1
Отговори
# 1 245
Tani 07 роди на 06.10. момченце на име Борис - 3450 гр., 49 см.  Grinning
Да им е живо и здраво!!   bouquet

# 1 246
  • Русе
Благодаря ви момичета за пожеланията.Ние вече сме си в къщи и се гледкаме Mr. Green.Бих искала да кажа че съм изключително доволна от избора си на екип,от условията във ВИП стаите и от отношението и разбирането на персонала на болницата.

# 1 247
Tani 07 честито!

Момичета може да сте коментирали и се извинявам, но днес бях за първи път за запис на тонове и съм ей така  Shocked
Тая докторка, която ги мери е ПЪЛНО КУКУ! Не знам тя ли е Царичкова?
Някой да знае, дали само тя е в този кабинет или има и друг лекар, който се занимава с това? Направо изпадам в депресия, като се сетя че другата седмица пак трябва да я срещна тая БАБА ЯГА   afwitch

# 1 248
Царичкова е възрастна жена и на мен само тя ми е мерила тоновете.

# 1 249
По "мое време" имаше различни жени да мерят тонове (тя беше нещо в отпуск), но на мен ми беше много симпатична. Разчиташе и тонове и обясняваше кое е контракция, дали са ок тоновете Peace Ако видеше нещо притеснително - тогава казваше да се свържеш със следящия те лекар. Не ми е всявала излишна паника Simple Smile Другите женици нищо не разбираха Laughing

# 1 250
Царичкова е възрастна жена и на мен само тя ми е мерила тоновете.

Е,значи е същата!  Confused Добре, че само още 2 пъти ще ходя.
Благодаря ви!   bouquet

# 1 251
Хахахха, да, пълно куке е тая  ooooh! Ама що и се вързваш толкова, тя само закача апарата и толкова, нали нищо не зависи от нея...

# 1 252
аз искам да попитам как минава една визитация след секцио

# 1 253
Ами дежурният лекар минава сутринта, опипва ти корема дали е мек, пита те дали имаш някакви болки, поглежда какво ти е предписано, ако има нещо. Ако не си ходила до ВЦ-то в началото те черпят с рициново масло и това е мисля. Ако си с избор на екип, твоят доктор също си те проверява. Мисля, че това беше.

# 1 254
Момичета може да сте коментирали и се извинявам, но днес бях за първи път за запис на тонове и съм ей така  Shocked
Тая докторка, която ги мери е ПЪЛНО КУКУ! Не знам тя ли е Царичкова?
Някой да знае, дали само тя е в този кабинет или има и друг лекар, който се занимава с това? Направо изпадам в депресия, като се сетя че другата седмица пак трябва да я срещна тая БАБА ЯГА   afwitch

Дъгичка ще споделиш ли какво те депресира?
В понеделник ще ходя там и се чудя дали да използвам и за тонове.
Извинявайте за наивния въпрос, но колко струват и може ли без записване - да се подредя там на опашката? В 106 кабинет?

# 1 255
Тоновете бяха 10 лв. последно аз като съм ходила и са с предварителен час,който се записва на регистратурата.Винаги има ужасно много хора и малко претупват,според мен.

# 1 256
  • София
Айде сега пък "пълно куку" била Царичкова! Naughty Crossing Arms Много си е свестна женицата. Това, че е на възраст не я прави лош човек! Naughty
И аз съх ходила при нея на запис, обръщала ми е нужното внимание, всичко обеснява, много е внимателна. Вярно, че е било преди 2 години, но все пак няма нужда от подобни определения.
За съжаление няма угодия нукому- едни са доволни от даден лекар, други плюят подире му.....

Мунка, за тоновете доколкото знам в момента се заплаща такса от 10 лв, а часовете се раздават сутрин на регистратурата и е хубаво да отидеш по-раничко или по обяд, когато навалицата вече е отминала.

# 1 257
За тонове - аз се записвах и по телефона Peace

# 1 258
Края на май беше 10 лв. и се записваше предварелно. По-малко хора имше на обяд.

# 1 259
Да, и на мен ми наговори едни и ме наплаши....не знам как се казва, с изрусена коса беше май. Стресна ме, че имам ужасно тесен таз, какъв ми бил огромен корема, изобщо не можело да се определи предлежание...... че съм и преносвала, лелелеле...а аз ходих там 1 месец преди термина. Заяви ми, че съм за секцио, веднага да говоря с лекаря, който съм избрала...Това беше първия ми, и последен запис на тонове. А, освен това ми каза да пия кола и кафе преди да ходя на запис, че нещо били лоши тоновете....е, това ли е медицина? После от форума разбрах, че е куку и се успокоих, но дълго време се притеснявах, че няма да мога да родя нормално - е, родих, и то доста голямо бебе 3750гр.

Общи условия

Активация на акаунт