НОЕМВРИйската дружинка празнува своята първа годинка-II

• 21 883
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
 Flowers Rose Cry Cry Cry тъжно ... много тъжно  Cry Cry Cry

...

Мишле,  bdbaloni на момата! Да ти е жива и здрава!
Честито и на останалите празнуващи днес!

smile3501 smile3509

Ели, значи има светлина в тунела?  newsm78 Щом Ани спи може и на нас да се случи  Thinking

felicidad17   welcome

Пух, помним те  Hug

# 106
Боже, боже....... Cry милите  Cry

# 107
# 108
# 109
Туко що прочетох ужасната новина в Дира. Да почива в мир майката и бебенцето Flowers Rose Flowers Rose

Нашия батко е пак с температура, а спряхме АБ преди три дни, много съм притеснена Cry, а освен температура няма никакви оплаквания Sob

# 110
  • Варна
Много тъжно ми стана, милата жена  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

Мишле, да ти е живо и здраво слънчицето, безоблачно детство и много весели игри й желаем с Габи! newsm59
Честито и на другите рожденици днес!
Много хубави снимки гледах, а Марти с костюмчето е много сладък! Между другото Габи намери списанието с Марти на корицата и много често го гледка и му се радва  Laughing

Днес я заведохме на лекар, защото имаше хрипове и ни изписаха пак една торба лекарства. Няма й нищо на дробчетата слава Богу, секрети били и леко зачервено гърло. Док се изненада, че няма хрема и Темп. и затова сега и това си имаме. Но се надявам да мине леко, пак в началото се усетихме Rolling Eyes

# 111

Нашия батко е пак с температура, а спряхме АБ преди три дни, много съм притеснена Cry, а освен температура няма никакви оплаквания Sob

А личната какво казва за тази Т  newsm78

Ели, значи има светлина в тунела?  newsm78 Щом Ани спи може и на нас да се случи  Thinking

Абе тя си спи.Обаче аз съм в голяма чуденка.Днес гинеколожката ми изписа едни хапчрта и глобули, че направих някакво адско възпаление.Питах я дали преминава в кърмата и тя каза не.Ще ги пия са ден и половина, но на листовката пише, че се отделят в майчиното мляко.И сега се чудя какво да правя.Дали да не пробвам няколко дни да не я кърмя, че не се търпи.Гъби ли са кой ги знае.

# 112
 Flowers Rose Flowers Rose
е...и му майката.
защо се случва все на млади хора бе !!!!

# 113
Ели, как така ти е изписала лекарства без да ти е взела секрет?(може да не съм рабрала де, ако етака - извинявай). аз много съм си патила от лекарства давани "наизуст", и всеки път се пъна като магаре на мост да ми вземат секрет и после - лекарствата. малко преди да ми дойде за първи път след раждането и аз направих някакви ужасни гъби, та ползвах Гиназол. Дано по-бързо ти мине, че е много неприятно.

# 114
  • Бургас
Много мъчно ми стана имах надежда че жената ще се оправи, но...........лека и пръст Flowers Rose Flowers Rose

Малката нещо май се опитва да се разболява предпразнично, ама ха давидим Thinking

# 115
# 116
Диданче не ми е взимала секрет.Ама тя така си прави.По време на цялата бременност не ми пусна ни кръв, ни урина камо ли микробиология.Добре, че на своя глава ходих и другаде.
Сега ми изписа Арилини-таблетки и глобули.
Тази вечер кърмих Анита.А хапчетата трябва да пия тази вечер две, утре сутрин и вечер пак по две.Та си мисля утре да не я кърмя чак вдругиден.Или следващия ден.

# 117
Ужасна новина и аз нямам думи.......
Мая дръжте фронта до рождения ден.
Сикрет браво, че навреме сте реагирали. Имате време до празника, поне да не се притесняваш в последния момент.
Вале много добре изглеждаш.
Мишлеее честита ти рожденичка и бързо оздравяване на вуйчото.

# 118
привет банда! наи после се сдобихме с комп.Сега ше пиша по често.Съболезнования за тъжната новина на всички роднини и познати.Честито на всички празнуващи. Изпуснала съм мноооооооооооооого теми незнам дали ще смогна да ги прочета ние от 3 месеца сме без комп.Преди 2 дни празнувахме рожден ден чувстваите се почерпени прекарахме страхотно,като имам време ще пусна снимки.Още не ходим само за ръчичка,нямаме зъби  newsm78 и повтаряме денонощно МАМАМАМА и протягаме ръчички да го гушна.Иска само да го гушкам или да ходи ни в кощара играе ,не иска и друг да го хване.Това е засега от нас .

# 119
Честит Рожден Ден на Симонка! Да е жива и здрава, весела и енегрична, да папка и спинка нощно време!  Hug
Честит Ронден Ден и на Йоана! Жива, здрава и много усмихната!

Общи условия

Активация на акаунт