НОЕМВРИйската дружинка празнува своята първа годинка-II

• 21 889
  • 752
  •   1
Отговори
# 120
Честита първа годинка на Симонка.Да е много здрава, весела и щастлива, и да спинка повечко нощем.

# 121
Не мога да повярвам колко бързо мина  Heart Eyes
Честит Рожден Ден на Симонка, да е жива и здрава, да слушка и да радва много мама Hug

Сега да ви почерпим и за нашия рожден ден, да ми е живо и здраво сладкото мишленце и да не спира да ме забавлява с малките си лудорийки Heart Eyes

......
Исках да пиша още много, но ми стана много тъжно... Rose

# 122
Съжалявам да чуя такава ужасна новина. Трагедията е голяма. Незнам какво да пиша... Flowers Rose Flowers Rose

Честит Рожден Ден на Симонка и Йоана! Бъдете живи и здрави деца!

# 123
Момичета, влизам набързо да ви почерпя за здравето на Симона и бягам по задачи. Нека да ми е жива и здрава, все така весело и прекрасно детенце!  Praynig

Честит рожден ден на Йоанка! Да расте здрава, весела и послушна!

Марожинка, Ели, пожеланията ви са точно на място! Благодаря!  Hug

# 124
 ooooh! Ауууу каква съм овца.Пропуснах Йоанка.Да е жива и здрава , много късмет и успех в живота

# 125
Честит рожден ден на Симонка и Йоанка! Да растат здрави, весели и добри дечица!

# 126
  • София
Честит рожден ден на Симона и Йоана! Честит празник и на техните родители. Да са ви живи и здрави и да имат много късмет и щастие в живота!

Ние напоследък сме в някаква черна серия. Най-гадното е, че почина баба ми. Много я обичах и ужасно ще ми липсва.  Cry
В тази връзка не мога да си представя как се чувства Жанета и семейството на кумата й. Трудно се прежалва възрастен човек, а какво остава за жена в разцвета на силите си. Голяма трагедия... Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose... моите съболезнования на всички близки.

Ясен пък направи отит. Докато разберем защо се дере нощем.... кой знае колко време са го боляли ушенцата. Освен това е със запек от 1 месец и аз си мислех, че го присвива коремчето. Отвисяхме си една неделя в педиатрията (точно преди погребението на баба). Оттам ни пратиха в Пирогов за консултация с детски хирург. Правиха му едно изследване на червата (слага се сонда в дупето и се надуват червата с въздух) и ни казаха, че сме отървали скалпела newsm78. Смениха ни АМ и сега сме на Фризовом. Няколко дни акаше нормално, но после му откриха отита и започнахме антибиотик и се запече зверски. Сега през 1-2 дни слагаме едни свещички, за да се изака. Абе мъка... в четвъртък сме на консултация с гастроентеролог. Сутринта му беше последния прием на АБ и дано да му се пооправи перисталтиката, че вече не знам какво да му давам да яде. Нищо не го разхлабва.

С две думи много съм се сдухала и за съжаление изобщо не ми е празнично настроението. Дано до утре да се пооправя. Поне каката е добре, че и с нея имахме емоции покрай преместването й в друга градина. Преживя го много емоционално. Започна да плаче за мен през деня  Shocked при положение, че никога досега не го е правила и от малка е доста самостоятелна и адаптивна. През последния месец бяхме като залепени една за друга, искаше да я приспивам вечер, отказа да спи на обед, започна да капризничи. Беше много изтощителен период за мен, добре че отмина, че се бях отчаяла. Нещата вече се нормализираха и съм много доволна от новата градина. За един месец е научила страшно много думички на френски и ги използва в подходящия контекст.

Ох, постът ми стана много негативен, за което се извинявам  bouquet. Не исках да помрачавам празничното настроение в темичката. Целувки на всички и дано болните дечица да оздравяват бързо  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 127
 newsm59  party041  на Симонка и Йоана .Да растат весели и здрави дечица  Hug

Комарче,дано сте приключили с кофти серията и вече нещата да си дойдат по местата Praynig

# 128
Честит рожден ден на Симона и Йоана  Hug Много здраве, щастие и късмет им желая  Hug

Комарче, дано с това да е приклЮчила черната серия  Hug

# 129
  • Варна
Честит празник на двете рожденички! Да са много щастливи и да слушкат мама и тати  Laughing
Ето едил предколеден поздрав от нас   hahaha

http://elfyourself.jibjab.com/view/RF9nJWNWn6chMjf6SDMl

# 130
Честито на Алексче на Мишката на патерици. Честито и на днешните рожденнички.  Hug Hug Hug
Да са живи и здрави и да растат разбойнички и новаторки. Laughing

Явно новият грип е много опасен за бременните - пазете се момичета. Слагайте ваксини и пийте вит.С, че мамата си джаса

# 131
Честит Рожден ден на Йоана и Симона! Здрави и усмихнати дечица с много късмет да растат!

Комарче, дано отмине облакът, та да си поемете дъх  Hug

# 132
За ваксините - не знам. Тук възможност за ваксина има, но мен лично ме е страх. Има вече случаи на починали хора след ваксиниране, както и на тежки вторични ефекти. И май баш се случва на т.нар. рискови групи...

# 133
Честит Рожден ден на днешните ангелчета  newsm67 newsm67 newsm67

# 134
Честит рожден ден на Симона и Йоана -да растът здрави ,весели и послушни дечица!!!

Общи условия

Активация на акаунт