НОЕМВРИйската дружинка празнува своята първа годинка-II

• 21 896
  • 752
  •   1
Отговори
# 165
 newsm59 честот празник на малките сладури и на техните близки  Hug.Нека бъдат здрави децата   bouquet

Комарче ,някой беше казал ,но и аз да се включа  Laughing синята слива на Семпер си е направо тербушон  Peace .Абсурд е да не го разхлаби .Алето месеци наред беше със зверски запек и само това помагаше  Peace, и Био-гаята
Иначе сме добре .Малката спря АБ ,утре ще ходим да видим как са и гърдите,че е останала някаква остатъчна кашлица дето се обажда само ако се презори нещо  Thinking Утре ще я видим тази работа ...Аз за сега се разминах доста леко премина точно както и се появи гадния вирус ..от раз  Whistling Утре и аз съм на док да видим как е малкия мишок  baby_neutral  

Малеееее,или аз съм забравила какво е ,или малкия дзвер е 3 пъти по-злобен от сестра си  Crazy Направо ме разбива от шутове  #Crazy

Целувки дами .отиваме да си вземем манджата  Blush

...Их пак щях да забравя  ooooh! Алекс честито дипломиране .Браво на теб -признавам те  Crazy

Редактирам за 3ти път  ooooh! отвратителен заплес съм  Blush

Последна редакция: ср, 18 ное 2009, 11:32 от shoppy-мими

# 166
Еййййййййййййййй дойде и наш ред да черпим  newsm68

Честито и на наборчетата Ясен, Борис, Антония и Мирелка!!!!  bouquet
Ние ще празнуваме в събота, така че тогава ще има снимки  photo

Еййййййййййййй тези модератори пак са ми бърникали подписа  newsm78 Все не мога да го догодя  Rolling Eyes

Ха направих си нов  Party

Последна редакция: ср, 18 ное 2009, 11:43 от mimeto_mss

# 167
Ауууу Миме как ви пропуснах! Извинявай!  Embarassed Ама това е, защото не ни поканихте на РД ! smile3534

Честит Рожден ден на МонкатаЧ Да е жив и здрав, весело и будно дете и много щастливи моменти с мама и тати  Hug  Hug  Hug

# 168
Ауууу Миме как ви пропуснах! Извинявай!  Embarassed Ама това е, защото не ни поканихте на РД ! smile3534

Честит Рожден ден на МонкатаЧ Да е жив и здрав, весело и будно дете и много щастливи моменти с мама и тати  Hug  Hug  Hug
Виновни сме, простено ви е  Hug

# 169
Честито на Ясен, Борис, Симеон, Антония, Мирела - хайде и те да са живи и здрави и да НЕ слушат, за да не ги мачка живота. Hug

# 170
честит рожден ден на Мирелка, Борко, Ясен и Мони  Hug Живи и здрави, само хубави неща да им се случват  Hug

# 171
  • София
Честит рожден ден на Ясен, Борко, Мирела и Антония! Да са живи и здрави, обичани, щастливи, палави, да им върви в живота!

Специални поздравления за момък Мони - честит рожден ден, да ти е здравичък Мимко, да те слушка, да крачи уверено и наперено! Да изживее едно прекрасно детство и един изпълнен с щастие живот! (и скоро да ги съберем с Дани, че срамота: още не са се виждали!)

Комарче, питах - сутрин, на гладно, една чаена чаша топла вода и една супена лъжица мед, хубаво размити, цялото наведнъж. Казах че е малко детето, но нямало значение, за меда ми е мисълта. Спомням си че при мен действаше безотказно. Дано помогне и на теб.   Hug

Последна редакция: ср, 18 ное 2009, 18:01 от alexvelster

# 172
Привет!

Честито на днешните рожденници Мирелка, Борко, Ясен и Мони! Да растат здрави, умни, жизнерадостни деца за радост на мама и татко!   bouquet

Алекс, Честито дипломиране!

Ето я и нашата рожденничка :
http://picasaweb.google.bg/bebesimona08/SimonaRojdenDen?authkey= … RgCMz-0pfpjcDcUQ#

Вале, аз не че нещо, ама такова... нас защо ни няма на снимчица на първа страница? Бях качила снимка.  newsm78

Последна редакция: ср, 18 ное 2009, 16:11 от utro77

# 173

Така.....Да видим откъде да започна.....Първо рожденничката е много, много чаровна, второ тортата прилича на купешка, а на вкус сигурно е в пъти по-хубава, трето браво за надписа, четвърто каката ти е одрала кожата, а бе.....нямам думи.Чудесни сте!  Hug

# 174
Хе-хе
Марожинка, благодаря, благодаря! Виждам, че имаш нов ник, между другото.  Wink
Тортата трябва да ви кажа, че доста ме измъчи. Пустият му таралеж! Абе аз очаквах да успея по-добре да се справя, но горе-долу... А как сме се смяли с тоя таралеж. Понеже първо го оформих от вечерта, но бодлите и др. украси трябваше да ги сложа точно преди сервирането, за да не се разпаднат. Като му видя първообраза на таралежа, мъжът ми каза, че приличал на калкан.  hahaha Joy

# 175
Утро на мен си ми хареса тортата, а и от кога чакам да я видя и да си поискам рецептата, че и аз съм намислила сама да я правя нашата  newsm78 Бях решила торта-заек, но ти като писа че ще правиш таралеж и....сега ако не ти е проблем моля за рецептата  Praynig (на лични)
Вале и нас ни няма, аз бях качила преди, ама тъкмо сега качих нова по-актуална (прясна от вчера) и ако не е проблем... Praynig

# 176
честито на днешните рожденници!Да са живи и здрави и много послушни!Утро тортата е  newsm74 всички дечица са големи сладурковци   love001 изчезвам,че Васето се събуди .

# 177
здравейте момичета,
пиша рядко, но ви чета редовно.

Съболезнования на Жана  Cry
Нямам повече думи по тази тема, засядат ми в гърлото.

Искам да ви попитам - на какво спят децата ви? Т.е. какъв матрак?
Ние още караме на дунапрен, защото ползваме кошарата за път, нямаме легло. Обаче ми се иска да вземем матрак, какъв ще ми препоръчате? Има ли някои, които са по-добри от други? Ортопедични, мортопедични, с водорасли, с краставици?  Crazy

# 178
А  още нещо - сок от нар много помага за разстройство.

# 179
Хаха Вергилия
Нашия матрак е от пенолатекс.Много ми го хвалеха в магазина(то няма как де като искат да го продадат вода от девет кладенеца ще донесат).Харесва ми.Знам че на Магнифлеск не са лоши

Общи условия

Активация на акаунт