БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА МИЛИТЕ ДУМИ И ЗА СЪПРИЧАСТНОСТТА КЪМ МОЯТА МЪКА!!! ОХ, НЯМАМ ДУМИ! ЩЕ ПИША СЛЕД НЯКОЛКО ДНИ! ПРОСТЕТЕ МИ, НО ИСКАМ ДА ЧЕСТИТЯ НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ И ПРАЗНУВАЛИ КАКТО ПОДОБАВА

прическата на Калинка я дооформи фризьорката бяха с тати на подстрижка и доста след мен окълца. Стискам палци бързо да оздравявате!
А за ядосването нали вчера ми каза нещо много смислено прочети го 
. В сегашната градина въпреки, че специално обясних че я слагам на гърне и бяхме почнали да уцелваме момента никой не я слага. Биберонът там й е непрекъснато в устата, а тя го търсеше вкъщи само като заспива. Няма да изпадам в подробности но като цяло съм недоволна. Дайте съвет 

А за държавните градини - моят опит е с положителна окраска като цяло. Има естествено и там болести, има и всякакви деца и родители, има и такива и онакива лелички и педагози, но факт е че и двете ми по-големи деца и до ден днешен си спомнят хората, които са се грижили за тях там и дори от време не време ходят да си ги видят. Те и даскалиците си помнят децата и понеже сме си от един квартал и се засичаме по улиците, все си се интересуват как са, как им върви училището и т.н. Та лошо и добро ще срещнеш навсякъде, но е хубаво детето да върви напред, а не да се връща към навици, които са за отминаваща възраст. В държавната много наблягат на самостоятелност, защото не им се занимава да вършат някои неща, а за нас пък добре дошло, щото децата се научават по-бързичко да се справят сами с доста неща.
(във всеки смисъл) 
. И затова предполагам, че са зъбите, още повече че петото е пробило днес. Ама знам ли, може да е от това, че не беше акал 2 дни. Мисълта ми е, че докато не започнат да си казват, явно все ще се предполага
.
. Дано да ни помогне.

Честит рожден ден на малките вече големи госпожици Йоана и Симона! Да са много послушни и да радват всички! 

само хубави неща да ви се случват!

на Борис,Ясен и Мони, да са много здравички юначета, игриви и обичани. Честит празник на родителите им

! Лично аз съм на мнение че държавните не са по-лоши като цяло, даже са за предпочитане
!
Препоръчани теми