НОЕМВРИйската дружинка празнува своята първа годинка-II

• 21 943
  • 752
  •   1
Отговори
# 375
привет!качих снимка за първа страничка дано не съм объркала нещо  Embarassed качих и още малко нови снимки на който му се гледа http://noemvri2008.snimka.bg/baby/bebe-vasil-na-mama-vaninha.327303.16137752 от рожденния ден нямам още качени като качим ще ги покажа.Честит рожден ден на Габи и на вече днешните рожденници да са живи и здрави!

# 376

Добро утро момичета.Сервирам кафето, че така имам нужда(легнах в 2:00 и станахме в 8:00  Crazy )
Айде и лека закусчица

# 377
Добро утро!

Ели мерси за кафенцето - имам огромна нужда тази сутрин Grinning
Ванина много е сладък малкия Васко Hug

Честито на днешните рожденници!

# 378
  • София
Здравейте!

Аз набързо да ви кажа, че съм добавила желаещите, Елито като ги види и ще ги намята на 1-ва страничка. Сериозно да се скарам на Ванина, че снимката която е качила е от лятото, нали се разбрахме да са актуални снимки, за да се вижда колко са пораснали децата.  Naughty

И да се отчета след прегледа, всичко ни е на 6 и засега клоним към Малинка  Mr. Green

Изчезвам по задачки.
Много хубав и усмихнат ден на всички  Hug Hug Hug

# 379
Добро утро! Честито на всички рожденици днес  bouquet! Сикрет, да ти е жива и здрава Габи, newsm59 на патеричка!

Майче, тези стойности със пит Малтофер ли са или без? Наистина е добре да се консултираш и с друг лекар, често ниския хемоглобин е наследствено! Стискам палци да се възстановява бързо Мирелка!

Вале, радвам се че сте добре с бебока Hug!

Ванина, много е пораснал Васко!

Отиваме да се преспиваме, че днес смятам да я водя на консултация!

# 380
Честит Рожден Ден на ГАби и на другите рожденици, които не съм поздравила!

Вале, радвам се че всичко е наред! Еее, може и МАлинчо да е!
Тонеска, браво за хубавите резултати на Гогата!
Диди, не се притеснявай, ще проходи сладката мишона! Мите го слагам от скоро за малко в проходилката, вършее с нея, даже взел две шепи пръст от саксията и на земята. Той още не може да се изправя сам, ако го държа за две ръчички, ходи, но много бърза, тича и понякога от бързината ходи полуседнал.Ами братовчед му проходи на 1г 3 и половина месеца, другите му братовчеди на 1 г и 2-3,  а майка му още на 10месеца.Ние другата седмица сме на консултация, очаквам да сме много височки и около 8 и нещо.
Дидиии, Марти много пораснал и Васко голям сладур!
И болничките да оздравяват! Мите ми се изкашля два пъти онзи ден и аз на нокти.

# 381

И да се отчета след прегледа, всичко ни е на 6 и засега клоним към Малинка  Mr. Green

Така татито ви ще има мегдан за поправка   gydi

# 382
Привет и от мен,Елица мерси за кафето имах нужда от него.Снощи съм гладила 2 часа  Crazy лошо ми стаана,ама като хвърлям и все нямам време да гладя така ще е.
излизаме на разходки докато е хубаво времето,Радост и навън вече се пуска да ходи сама.
За мерки и теглилки-10.500кг(500гр нагоре),79см(3см нагоре)спираме вигантола,фонтанела-почти затворена.Зъбки-4 отгоре,2 отдолу.Кръв и урина днес ще проверя резултатите.Пакости колкото си искате  Hug
Лек ден на всички и весел празник на Габи да е жива и здрава малката бонбонка   Heart Eyes

# 383
  • София

Така татито ви ще има мегдан за поправка   gydi

ХАхаха татито категорично каза,  че трети поправителен няма да има  hahaha Joy

# 384
  • София
Здравейте мацки! Честит празник на днешните рожденници! Да са живи и здрави да слушат много и да растат щастливи!

Вале, радвам се че сте добре! Дали е Малинчо или Малинка...  Thinking   само живо и здраво да е, другото няма такова значение. Благодаря за труда за направените картички!   Hug  Сега ще чакам Ели да ни кичне отпред да се порадваме с татито.

Ванина, сладур ти е момъка!

Днес по обяд сме на консултация, та след това ще дам отчет. А току що се връщаме от проба за мантуто, да видим и там какъв ще е резултата, него ще знам в понеделник.

Изчезваме на разходка, че времето е разкошно.  Хубав ден на всички! И повечко поводи за усмивки днес!    Hug

# 385
  • София

Вале, те и за Ясен отначалото така казваха, пък накрая - изненадка Mr. Green. Ти коя г.с. си, че от лентичката ти не мога да разбера?

Яси днес се изака сам Laughing. Май пюрето на Семпер от сушени сини сливи подейства. Лошото е, че му идва малко гъсто и едва го изяде на 2 пъти. Май трябва да му го разредя с водичка newsm78. Иначе продължавам да го тъпча с всякакви илачи за разхлабване по съвет на гастроентероложката - всяка сутрин Дуфалак, 3 х 1 таблетка Ентеросан, 2 х 1 ч.л. Фрутилакс. Добре, че засега поне отваря устата доброволно, че с антибиотика беше някакъв ужас.

Иначе безсънието при нас продължава. Чакаме да пробие 6-то зъбче и се надявам после да има малко спокойствие. Другата седмица ще го водя на мерки и теглилки и ще се отчета.

За протокола - ходи си доста стабилно от стая в стая, навън също се пуска, мен даже повече ме е страх Embarassed и го придържам за качулката. Доста е смел и засега пада добре, предимно по дупе и като падне се хили. Дано да е все така Praynig, че каката падаше ужасно (в цял ръст напред и си удряше челото, много й тежеше главата, че нали си е умница Mr. Green) и чак след 1,5 г. можех спокойно да я пусна без да съм на 15 см след нея.

# 386
Привет и от нас!
Честито на днешните рожденици!
Аз за ходенето на Рая не се притеснявам много- както се казва- когато-тогава. То да си призная- аз не я стимулирам кой-знае колко много в това.  Embarassed . Е, оставям я да се държи права за леглото например, но тя си обикаля само докъдето може да стигне, държейки се за нещо, иначе сама- даже и крачка не иска да прави. Ето снощи примерно седнах на метър от нея, виках я, но докато не подам пръст да ме хване- не мръдваше. А щом ме хване за пръста се засилва и се гушка със смях. Явно доста се е стреснало от нещо детето. След около час такива опити я оставих подпряна на секцията, а аз се обърнах на метър от нея с гръб към нея и с лице към лампата и взех да лющя един етикет от едно сувенирче. Рая обаче явно си го беше харесала и ме е загледала, но аз не съм видяла. Изведнъж тя се пусна направо на бегом (май много е искала да докопа това нещо). Някъде след 4-5 крачки обаче се спъна в моя крак, пусна се първо на коленца, после се подпря на ръце и накрая забучи нос. Изобщо не очаквах да се отдели от мястото, където се беше подпряла, а тя взела да ми бяга. Много плака милото и май скоро няма да се осмели да мръдне сама. Но и това ще дойде. Колкото до питката- убедена съм, че преди два месеца с питка вече щяхме да имаме тичащо момиченце  Mr. Green

Диде,  Ти как си? Нареждат ли се нещата?

Благодаря за думите на всички. При мен всичко се нарежда, но лошото ми е, че помня много разни дати и събития в живота ми и догодина по това време пак ще ме тресне някой депресион. Иначе имам една черта на характера ми- много мога да се залъгвам сама, и сега ще го използвам- ще се позалъжа, че нищо не е било и до една година сигурно почти няма да си спомням Simple Smile

Хайде хубави разходки на всички в това слънчево време!

П.С. По повод Малинка и Малинчо- Пепена беше писала, че "боята" се сменя от третия път  Mr. Green , но колкото и каквото и да е- живо и здраво  Praynig

# 387
Сега ще чакам Ели да ни кичне отпред да се порадваме с татито.

Готово  Peace

# 388
И Косьо проходи.  smile3521 Обикаля навсякъде и пипа всичко. За една седмица съм отслабнала с едно кило.

Ха хаха - абе Иве ти ще изчезнеш бе жена - скоро като минеш покрай нас ще не усещам по парфюма - че то както си го подкарала телесата ще изчезнат и ще остане само духа Joy

# 389
  • Варна
Благодаря на всички за поздражленията и пожеланията! Благодаря на Валя и Елица за картичката на 1 страничка, много ме зарадва сутринта  Heart Eyes
Ние много добре си изкарахме вчера, макар и импровизирано  Laughing Поканихме братовчедите ми (живеем в една къща) и 2 приятелки, за да духне Габи свещичката. Хем нищо не бях подготвяла и пак по едно време сама си говорех, добре че решихме да не празнуваме вкъщи! То рождения ден било голяма работа  hahaha
Ето малко снимки, първите са от детския кът в Публик, за който бях споменала (много доволни останахме, Габи се разциври като си тръгвахме Crazy). А тортата е от сладкарката в К.Кук, очаквах да е като на Диди, но явно жената за всеки има различно вдъхновение, та много ми хареса и на вид и на вкус. Идеята на тортата била, че котето по средата е Габи (звездата), а около нея- ухажорите й  Joy

http://www.snimka.bg/?album;aid=447610

Общи условия

Активация на акаунт