една силна прегръдка, всичко да е зад гърба ви. А за клиничната пътека си права. Вече го преживяхме с Марти, ама се усетихме на време, че иначе само щяхме да му навредим.

дано не се оправдаят подозренията на лекарите, а ти ако имаш възможност поискай още някое и друго мнение на специалисти, че тия лекари ще те сложат под ножа за едното нищо 

. По едно време мъжа ми казва я звънни и на Мтелския телефон да видиш включен ли е и аз като послушно кученце звъня и чувам дава свободно и в същия момент мелодията на телефона му и ПАТКА не мога да включа че телефоните му са при него и той си прави ШЕГИЧКИ с мен. Ама хубаво се
мъжа на мой гръб.
но ако в семейството сте с мастопатийни гърди - демек - малки цици - много мляко, склонност към буци, запушване и т.н, спирането на кърмата трябва да се извърши задължително под наблюдението на лекар!! Доколкото знам, много малко мамолози се занимават с кърмачки, тука в София съм обиколила поне 3-ма и всички ме връщаха с думите " като спреш да кърмиш - заповядай"
ако искаш мога да те свържа с лекаря, който ми спаси гърдата
ако искаш може да пиеш лецитин - ако е нещо запушено да помогне да се оправи. Абе стискам ти палци, ако искаш виж в кърмаческия, там има много теми, има консултанти, имена на лекари, телефони за връзка...Успех!!!
не че няма да носи дрехите на кака си сигурно, все пак и малко синичко за пред хората да има
Момо първите 4-5 месеца откара с дрехите на една кака, но почти нямаше розови, та биваше положението. Кажи, ако си съгласна, да се организираме с торбите

Много да се разбират, да се подкрепят и да мечтаят заедно! 
Стискам палци всичко да е наред. Незнам какви са тия хора, които могат да поставят такава диагноза от раз. 
и ни донесе палатка. Играем си на ту ту като се крие зад вратата, иначе отвътре предимно изхвърчат играчки. Но пък много бързо разтребвам вечер 

Остана още малко с регистрацията в тамошната здравна каса и заминава.Ние с Анитка веднага щом се установи ще го последваме. Препоръчани теми