НОЕМВРИйската дружинка празнува своята първа годинка-II

• 21 797
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
 Аз в стола за хранене едвам го задържам, обръща се, изправя се и яде прав. Единствения шанс да го задържа на гърнето  е да се храни на момента, ама пак няма гаранция, че ще стои.  Егати ядеш и в същото време ти замирисва на  Sick Даже и тв-то не помага вече. Като не стои нямам друг избор освен да изчакам да почне да разбира.

# 676
[Остана още малко с регистрацията в тамошната здравна каса и заминава.Ние с Анитка веднага щом се установи ще го последваме.

Съдба Sad. Един свестен зъболекар да намерим и той да избяга далече. На късмет да му е начинанието! Браво на Марти за изпита! Дано английските пациенти оценят достойно таланта му. Ама като се замисля....майка ще лети за 47 лв. до Лондон другата седмица. Ако са все такива цените на билетите, може да не загубим зъболекар, а да си намираме повод да посещаваме Албиона. Mr. Green

На малък Марти 'Браво' за страхотните чупки в кръста  Grinning! Тофи, Яна отказа гърнето категорично. Така добре се справяше без да я учим. Един ден просто реши, че не го иска и от тогава няма начин да я излъжа да седне на него. Бута го из стаята като количка.

# 677
Бубе точно това имах предвид, то е ясно че при всяко дете е различно, при някои има ефект това ранно научаване, но ако Марти си върши работата   вътре ще е просто улучване на момента. Моя приятелка сложи детето си на гърне за 1-ви път на година и половина и всичко стана много бързо почти от раз. Обясняваше му, той си казва вече, а е важно и да е топло за да се махне памперса и детето да види колко е леко без него и да рзбере за какво иде реч, иначе хем памперс, хем гърне и то се обърква къде.

# 678
Добро утро  Hug

Честита годишнина на Сиска! Още много години по толкова да празнуват и все така да се обичат и разбират  Hug

Бубе Това, което сте преживяли е ужасно  Confused Потърсете второ мнение и дано всичко е наред. А, за лекарите, просто вече думи не ми останаха, готови са в гроба да те вкарат само и само да натрупат някой лев  #2gunfire

Относно бременилките ни, май предпочитам да съберем парички и да купим нещо. Да си призная дрешките на Рая са ми малко свиднички  Rolling Eyes

Тофи И ние не акаме в гърнето  Crossing Arms Към 10 месец започна сама да си "казва" и тогава поне едно изхождане беше в гърнето, но после започна да си трае и сега дори да дава знак за акане, като я сложа на гърнето нищо не върши, и на втората секунда като и сложа памперса и е свършила работата  Crossing Arms А, за пишкането ъпсурд да я науча  ooooh! Иначе си седи без проблеми на гърнето, давам и играчки и си се занимава, ама никаква не я върши. Надявам се на пролет нещата да влезнат в релси  Simple Smile
А, Марти е страшен танцьор  Heart Eyes

Ех, Ели ще и избягате на "майка"  България. Дано всичко да е за ваше спокойствие и  щастие  Hug

Спорен и усмихнат ден на всички  Hug

# 679
Ние втора нощ не спим, идея нямам защо - почва да крещи. Ама не от болка, ами ей така, вика си.  ooooh! И пред деня не спи почти, макс. час и половина.
Тая нощ сигурно изпи литър сок и мляко, а не беше гладна  - вечеря супата от кухнята със сухар и жълтък върте, не знам, малко ли да е било?  Rolling Eyes Вашите какво вечеряха? Сега гледам лошо и съм зла.

# 680
  • София
Добро утро!
хайде ставайте поспаланки.
 Тофи, много хубаво си танцува детето, ритъмът явно им харесва, Калина веднага почна да припява и да пляска  Joy Може да ги пуснем в дует  Mr. Green

И ние нямаме никакъв успех с гърнето. Преместих го в банята и ходехме заедно на тоалет с Калинка и за 2 дена беше да не повярваш. Щом я сложа и се изпишква даже и поглеждаше да види какво остава в гърнето. Е явно стига толкова сега само се върти и гледа какво да докопа.  Тофи, гърнето според мен е като прохождането всяко дете си има време. Е поне няма дете, което да не се е научило да ползва талетна  Peace

Ели, хем ви се радвам и стискам палци всичко да се нареди по най-добрия начин, хем ми е мъчно толкова далече отивате. Hug

# 681
Добро утро и от нас  Hug
Сиска още 5пъти по толкова щастливи години ви желая   bouquet

Тофи, hahaha не случайно Марти ми е любимец ...Кръшен е младежа .. Joy

Момичета много ме стоплихте наистина  Hug.Ама аз май не съм се изразила правилно  Blush.Не сме го закъсали просто се скръндзавя за пари за дрешки  Mr. Green.Истината е ,че дрешки не отказвам и верно гардероба от Алето е розов(щото се бях заканила,че нямна да ми е розово бебето) hahaha Ако някой наистина няма на кого да ги даде няма да ги върна  Hug  С удоволствие ще си ги ползвам  Crazy. Много миличко ми стана като прочетох постовете   bouquet  bouquet  bouquet

Целувам всички ви

# 682
  • Варна
Добрютро  Hug
Аз както не знаех какъв коледен подарък ще вземем, вчера я свършихме тая работа, ама така действа Хиполенд. Взехме ето тази количка Между другото е доста по-добра  от Пукито, а е на двойно по-ниска цена  Whistling Взехме също някакви дрешки и както се бъзикахме с мъжа ми, прибрахме се щастливи и разорени  Laughing
Гърне не ползваме, и аз ще чакам пролетта, сега не мога да я посна да щъка по голо дупе...

Честита годишнина на Сиска и от мен! Да се обичате все така, че и повече!  txtloves

# 683
  • Стара Загора
Добро утро Hug

Стефи се е сгушила в мен, слуша "Зеленчуци, който не яде" и уж мирува Simple Smile Ама то е, защото малко й се спи Simple Smile Преди малко изгледахме заедно Марти-танцьора сладур и много му се радвахме Hug Тофи, аз пък изобщо не съм пробвала да сложа Стефче на гърне, така и не се наканихме да й купим...

Но от вчера имаме нова придобивка - столче за кола. Ето я Стефи, скипрена в него Simple Smile

Бубе, имаш силни прегръдки и от мен Hug А идеята ти за поръчка е страхотна, аз бих се включила!

И да не забравя - Сиска, честита годишнина! Да се обичате и разбирате още дълги години!

# 684
  • София
Ние втора нощ не спим, идея нямам защо - почва да крещи. Ама не от болка, ами ей така, вика си.  ooooh! И пред деня не спи почти, макс. час и половина.
Тая нощ сигурно изпи литър сок и мляко, а не беше гладна  - вечеря супата от кухнята със сухар и жълтък върте, не знам, малко ли да е било?  Rolling Eyes Вашите какво вечеряха? Сега гледам лошо и съм зла.

Не си сама, ако това те успокоява....Никол също ми ги прави тези номера с неискането да спи от няколко дни..... Лятото също имаше един такъв период. Нямам обяснение на какво се дължи, но се надявам да мине  Peace

Ели  smile3518 smile3518 smile3518

Ние също нямаме успех с гърнето....Само понякога я хващам след сън да се изпишка....

Зверски ме боли гърлооооо  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 685
Еличкееее, въй въй, много далеко бе  Wink ама поне е хубаво!!! Пожелавам ви бърза адаптация!!!
за гърнето - Момо започнах да го слагам от 10 месечен - винаги сутрин след ставане от сън и след всяко ядене през деня, а също и след обедното спане - винаги пишка, а акането ни е е по 2 пъти на ден - сутрин след кърмене и следобяд. въпроса еда уцелиш момента. Момо освен пъшкане никакви други знаци не дава и трябва да го дебна. Е, случвасе и да се надриска, особено ако съм сама и няма кой да го сложи на гърнето и да го наблюдава - един път падна назад с цялото гърне,  то го захлупи и поля с всичко, което беше свършил вътре  hahaha  hahaha но не се е стресирал от това. обикновено като го сложа и му давам няколко играчки дасе занимава. държа го не повече от 15 мин.
Шопи, щом си съгласна, ще събера каквото имам и ще се разберем как да ти ги дам  Hug
Ето тук може да видите Момо на 3 месеца, облечен в една от дрешките на каката  Joy само из вкъщи се е подвизавал така нагласен де  hahaha

# 686

Съдба Sad. Един свестен зъболекар да намерим и той да избяга далече. На късмет да му е начинанието! Браво на Марти за изпита! Дано английските пациенти оценят достойно таланта му. Ама като се замисля....майка ще лети за 47 лв. до Лондон другата седмица. Ако са все такива цените на билетите, може да не загубим зъболекар, а да си намираме повод да посещаваме Албиона. Mr. Green

Въх за една пломба до майната си  #Crazy

# 687
  • София
Добро утро!!!
Тофифи Марти е много сладък. И ние  почти се бяхме научили на гърнето, че и пишкането. И изведнъж край, отказа да седи там. Ще се учиме след няколко месеца отново. Разчитам много на баба ми, тя много ги умее тея работи.  Peace

# 688
Здравейте!
Бубе,  Praynig всичко да е наред!
Сиска, пожелавам ви още много обич и разбирателство!
Много сладък Марти-танцьора  Heart Eyes
Тофифи, аз в края на лятото се отказах да се мъча с това гърне (второто поред) и сега си имаме две гърнета, които се суркат като колички. Отначало бях много горда- видех ли Рая да се напъва и я мятах на гърнето и работата свършена. Но в един момент явно започнах да я секвам и се изакваше чак на следващия ден вечерта (а през това време се виждаше, че и е дискомфортно на коремчето). Отказах се, още повече, че тя не се заседяваше дълго, за да я държа и да чакаме. Като се стопли догодина и ще опитваме пак и съм убедена, че лятото ще ни се получи работата.
Аз пак за ходенето на децата. Нали преди два месеца ми вървеше (клатушкаше се) Рая. И изведнъж спря. Казах си- когато-тогава. И естествено, че питката няма да я накара да върви. Но сега от два дни се пуска пак детето. Днес ми спря тока от обикаляне от стая в стая. Единствено май иска да ме чува, че ходя след нея. Може и да не е така, ама аз пак си притичквам по петите и. И май мен ме е страх повече да не падне, отколкото нея. Да взема да изчакам още ден-два и ако се задържим така- да търкалям питка (че на всички роднини май им се е прияло Laughing)
Лек ден на всички!
Пусто в това мрачното хич не ми се прави нищо- само ми се спи...

# 689
  • Стара Загора
И аз бих се излегнала, с някоя книжка в ръце, или пък интересен филм, но... Simple Smile

Аз също се чудя дали да правя прощъпулник, но по други причини - ми тя Стефи от месец насам вече си ходи, то вече смешно, а и еуфорията от първите стъпки отдавна премина, от сега нататък питки Joy Ако не го направим утре, най-вероятно няма да правим.

Общи условия

Активация на акаунт