НОЕМВРИйската дружинка празнува своята първа годинка-II

• 21 801
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Бубе, задължително отиди на втори, трети и ако трябва и на десети лекар! Дано наистина е нещо безобидно, но дори и да е от "лошото" хванато навреме е лечимо. Кофти е така да те хвърлят в паника. Както някой преди мен беше отбелязал, че щом боли най-вероятно е киста. Ако идвате към София мога да ти дам координати на добър мамолог.  Hug Hug Hug

# 661
Бубе, стискам палци всичко при теб да е наред! Задължително искай второ и дори трето мнение, защото за клиничните пътеки си напълно права.

Момичета, днес стават точно 15 години откакто се омъжих за най-страхотния мъж на света! Дано ми е здрав, все така внимателен и добър баща и да сме заедно дълги-дълги години!

# 662
Бубе, Hug Hug Hug.Вярвам,че всичко ще е наред,а това е било само грешка.

# 663
Сиска честита годишнина.Винаги влюбени и щастливи  Hug
15-та - Кристална годишнина.Подарява се часовник

# 664
Сиска, честита ви годишнина, дълги години любов и разбирателство!  bouquet

Хемоглобина на Али е 105 Rolling Eyes.

# 665
Бубеее  Hug една силна прегръдка, всичко да е зад гърба ви. А за клиничната пътека си права. Вече го преживяхме с Марти, ама се усетихме на време, че иначе само щяхме да му навредим.
Вита не е ли добре 105, май под 100 е зле. на Марти лятото беше 98.Сега вече е добре.
Сиска честита годишнина   bouquet
Алекс ако имаш възможност гледай си малчо, и на мен ми се вижда малък, но ако се налага да работя набързо ще го "израстя"  Joy
Дидее права си и във Варна има Вега, та оттам ще вземем палатката с топките.

# 666
  • Бургас
Бубе Hug Hug дано не се оправдаят подозренията на лекарите, а ти ако имаш възможност поискай още някое и друго мнение на специалисти, че тия лекари ще те сложат под ножа за едното нищо #2gunfire
Днес ме успокоиха - лекарката която е секцирала майка ми и е казала че хемоглобин 100 не е нисък, по точно за нисък се смятало под 100, а и било нормално при положение че малката е 8кг., казала да хапва повече месце, панджар, копривка и все таквиз неща със желязце Mr. Green
Сиска честита ви годишнина и желая ви дълги години много любов и разбирателство Heart Eyes

Чакай да ви споделя да се посмеете как ме върза мъжо...... Звъни ми мобилния гледам номера на глобулския му телефон(а той като се качи на кораба го оставя при агент на фирмата понеже до кораба лети със хеликоптер и не е разрешено)и се учудвам. Звънвам аз и дава свободно, започват  да се въртят разни мисли че ползват телефона му а той моя и картата на всичкото отгоре оставил Confused- но никой не вдига. След малко отново ми звъни телефона този път вдигнах и отсреща чувам "АЛЮ, АЛЮ", и аз казвам "кой си ти и какво ми алюш" и затварям. Сега говоря с мъжа и му споделям че някой ми се е обадил от телефона ми и той "ми бързо се обаждай да ми изключват картите на телефоните" започнаха да ми се въртят едни филми едни сметки ooooh!. По едно време мъжа ми казва я звънни и на Мтелския телефон да видиш включен ли е и аз като послушно кученце звъня и чувам дава свободно и в същия момент мелодията на телефона му и ПАТКА не мога да включа че телефоните му са при него и той си прави ШЕГИЧКИ с мен. Ама хубаво се  hahaha Joyмъжа на мой гръб.

# 667
Бубе, милата!!!! Представям си какво ти е било, ама и тия лекари са направо за убиване!!! Аз нали имах зверски мастит с абцес първия месец след раждането, никой не искаше да се занимава с мене, само ме прехвърляха от кабинет на кабинет, мислех си, че ще ми замине цялата гърда... беше кошмарно!!! Накрая намерих лекар, който е специалист по рак на гърдата, и тогава ми каза: " да знаеш, последното желание на един добър и съвестен лекар хирург е да те среже". и не ме сряза  Peace но ако в семейството сте с мастопатийни гърди - демек - малки цици - много мляко, склонност към буци, запушване и т.н, спирането на кърмата трябва да се извърши задължително под наблюдението на лекар!! Доколкото знам, много малко мамолози се занимават с кърмачки, тука в София съм обиколила поне 3-ма и всички ме връщаха с думите " като спреш да кърмиш - заповядай"  #Cussing out ако искаш мога да те свържа с лекаря, който ми спаси гърдата  Hug ако искаш може да пиеш лецитин - ако е нещо запушено да помогне да се оправи. Абе стискам ти палци, ако искаш виж в кърмаческия, там има много теми, има консултанти, имена на лекари, телефони за връзка...Успех!!!
Вита, не мой така бе жена, то че искам още деца е факт, ама таман се засилих да си завършвам магистратурата, поне тая работа да свърша.
Шопи, дано не ми се разсърдиш, но предлагам да съберем дрешки за твоя дребосък  Hug не че няма да носи дрехите на кака си сигурно, все пак  и малко синичко за пред хората да има  Heart Eyes Момо първите 4-5 месеца откара с дрехите на една кака, но почти нямаше розови, та биваше положението. Кажи, ако си съгласна, да се организираме с торбите  Peace  Hug
Сиска, още многооооо по 15 години да имате   bouquet   bouquet   bouquet

# 668
  • София
Бубе, споко мила! Всичко ще е наред! Стискам палци да не се оправдае очакването на докторите.

Сиска, честита ви годишнина! Желая ви много щастие и все така да се обичате!

Момичета, я аз да ви отпера един въпрос - на тези от вас дето има се застъпват майчинствата как се процедира с бонични и останалите простотии, че имам тука една майчица дето е родила миналия декември (детенцето й скоро ще навърши годинка) и сега е бременна с второ, мисля че е в 5 месец или нещо такова. Та какво трябва да направи, че да й тече пак майчинство като при първото (за парите иде реч разбира се)?     Hug

Диданка, и на мен ми харесва тая идея за Шопито - стига наистина тя да няма нищо против. Моите са при сестра ми, че таим надежда да потрябват, ама ще направя необходимото ако се организираме.    Peace

# 669
Момичета, като чета, че искате да събирате дрешки за Шопи, друго ми дойде на ума. Не знам дали ще го приемете, но аз мога да предложа, ако искате, да изберем по нещо на новите бебета (дрешка, нещо полезно, играчка) от UK, да съберем пари и да го купя. Купувам много неща за Яна от там и мога да кажа, че има по-евтини, а с много по-добро качество неща от тук. ...........Или малко фантасмагории приказвам  Embarassed... Ама да си кажа.

На Сиската да и е честито търпението и поводът  Grinning Много да се разбират, да се подкрепят и да мечтаят заедно!

# 670
Бубе потърси мнение и на друг специалист задължително. И аз знам, че страшните работи не болят - да пази Господ всички Praynig
Аз съм за дрехите за Шопито Peace

Сиска честита годишнина!

# 671
Момичета, благодаря би много за хубавите пожелания!

# 672
  • София
Ехей, мацки
нали не сте ни забравили  Hug
Бубе, направо ми изправи косата! Направи си и втори преглед!!!!  HugСтискам палци всичко да е наред. Незнам какви са тия хора, които могат да поставят такава диагноза от раз.

Шопито, дрехите душа са в къщи готови от Калина и още 2 бебета от 1-3 месеца. Даже изпрани, Mr. Green . Калина така и не намаза розови дрешки за първите месеци та ще ви тичат. Ще се чуем да ти ги дам, грехота да купуваш после ще имаш достатъчно за купуване. Първите 3 месеца толкова бързо умаляват че няма смисъл.

Еллеее, другия път като ходите към Пловдив да се обадиш!!! Да нащипя бузите на Никол.  Hug

Да се похвалим, вече си имаме къщичка вкъщи, Шопито се загрижи че имаме много празно място   hahaha и ни донесе палатка. Играем си на ту ту като се крие зад вратата, иначе отвътре предимно изхвърчат играчки. Но пък много бързо разтребвам вечер  Mr. Green

Дени, много ме изкефи принципа да ядем навън и да се обичаме в къщи, и аз бях на него ама за съжаление вече е неприложим. С малката на ресторант не става още повече пък сега. Ама като пораснат децата ще си го припомням  Mr. Green

Вита, Елеее, както е казала Елито, лека и доходна! Вита ти с тия 2 км направо ме изуми как ще се справиш #Crazy

Нана, мила почивай повечко! Началото си е по-трудно. Аз допреди 1 седмица в 20:30 се стоварвах в леглото и сутрин не мога да отлепя. Добре че Калина не се буди нощем иначе щях да съм сомнамбулче.

За кухнята. Като бяхме болни вкъщи поръчвах от ОЗИ и съм много доволна и сега за сълота и неделя си поръчвам от тях. Илка, вярно е че най-добре да си го сготвиш вкъщи, ама преди като готвех на Калина, тя ядеше едно и също цяла седмица докато свърша бурканите, а кухнята си е различно меню всеки ден.

А татето ми стапя лагерите напоследък защото се захвана с Дюкан. Има ефект за 7 дни свали 5 кг. Обаче като се прибера от работа готвя да нас с Калина и отделно за него  #Crazy

Ние в неделя ще правим прощъпулник, да видим дали поредната среща на родата ще е пак на нерви  Mr. Green Елито, чак сега видях клипчето, ех на малката ще й нащипя ходещите крачета, а ти си голяма пъргавелка   bouquet

А майчинството втората година си е чиста подигравка. Аз като работеща ще получавам по 150 лв на месец, а не работещите по 240 лв е кой работи за 90 лв та са го измислили така?????  Смотана държава!

Последна редакция: пт, 04 дек 2009, 21:55 от Valliya

# 673
Не се стърпях да ви покажа новия танц на Марти, моля само да извините за тъпата песен, ама какво да направя като му харесват тези ритми  Laughing а гърнето дето е фон ни е за игра и вътре си събираме играчките. И да питам има ли и други като нас дето не ползват още гърне. Първо, че не стои хич, и 2-ро май ще изчакам да навърши 18м. четох че преди това има риск от неуспех и последствия и че мускулната и неврологичната им с-ма не е до толкова развита.
http://vbox7.com/play:2c958912

Последна редакция: сб, 05 дек 2009, 00:36 от toffifee

# 674
Тофче, попрекалила си с четенето май.Не вярвай на всичко дето се пише из нета.Иначе танца ви е направо убиец.Страхотен е Марти Hug
Иначе Анита от цяла седмица вече сутрин ака в гърнето.Като се събуди я слагам, даже там закусва и когато се нахрани върши работата(абсолютно копие на майка си като бебе).
Да ви се похваля.Мъжо си взе изпита по английски в British council със 7 от възможни 9 точки.И то академично ниво.Много съм горда с него  Flutter Остана още малко с регистрацията в тамошната здравна каса и заминава.Ние с Анитка веднага щом се установи ще го последваме.

Общи условия

Активация на акаунт