НОЕМВРИйската дружинка празнува своята първа годинка-II

• 21 943
  • 752
  •   1
Отговори
# 390
Вале  Embarassed нямам по скорошна снимка,сориии.Момичета  благодаря за комплиментите,всички дечица са много сладки.Ще направя една фотосесия тези дни като ми остане време ,че Васето не дава и до тоалетна да ида сама Laughing

# 391
  • София
Мацки, ясно че да е живо и здраво е важното всичко останало са нещо дребно. Момче, момиче каквото направил мъжа такова ще е  Mr. Green

Комарче в 17 г.с съм. Мен нещо ме гони параноята и все си казвам след следващия преглед ще си направя лентичка и после отлагам до следващия, ама сега като излязат резултатите от БХС и ще си направя на Малинката лентичка.

Сикрет, снимките ви са много хубави, а малката е много пораснала от онази снимка в количката, която ми пробута на мен!!!  Crossing Arms

# 392
  • Варна
Хихих Joy  Embarassed За следващия колаж вече имам материал  newsm10

# 393
Сикрет, снимките ви са много хубави, а малката е много пораснала от онази снимка в количката, която ми пробута на мен!!!  Crossing Arms
rotfImbo
Сикрет, Габи е голяма сладуранка, правилно е направена тортата с котараците Joy!

Да се отчетем от консултацията- 8,450кг и 74см.(туй много не ми се вярва , ама айде). Пуснахме ПКК,а урина в понеделник, та резултатите чак другата седмица.

Нелчо, не се притеснявай всяко дете е различно Hug! Моя мъж например е проговорил чак на 3г., а сега с приказки си вади хляба (адвокат е ) Joy!

# 394
Вале Малинчо, Малинка каквото сте си го направили - важното да е живо и здраво Peace
Сикрет голяма хубавица е Габи Hug
Диди Hug Hug Hug

# 395
  • София
Да се отчета и аз - 10,200 кг, 76 см. Дадоха ми направления за изследванията, ама ще ги правя най-рано в понеделник.  Доки каза, че трябвало пак да почна да давам вигантол за през зимата, нищо, че фонтанелата на Дани е вече на 95% затворена.   Thinking  Ами ще давам кво да прая?

Ели,    Hug   Hug    Hug    и на теб и на Валето!     bouquet  Много е хубава картичката, мъжо направо ще се разтече от кеф! (не е лошо да помисля да подложа един памперс отдолу   Whistling      hahaha)

Диди,  всчко ще си дойде на място!  Hug     Hug      Hug

Сикрет, много готина тортата и мацката зад нея (и малката и голямата), мъжа ти има да клечи в храстите с два пистолета във всяка ръка, ама с теб вързана за китката му с белезници, че трудно се опазват две мадами...  при това едната жена, пък другата щерка...

Момичета, целувам ви! До скоро!

Последна редакция: пт, 27 ное 2009, 14:58 от alexvelster

# 396
 kaffeetrmker_2

nbirthday (на патерици  Embarassed) на Габи! Да е жива и здрава и много послушна!

smile3501 smile3509 newsm74

Валя, честито  stork-girl Калина ще е доволна  Mr. Green Да му мисли таткото с три жени  hahaha #Sniper

Диди,  smile3501 на колегата! Изплашихте педиатърката с това кърмене. Mr. Green

Ели и Борко е телеман  ooooh! Има си предпочитания човека и вече нищо нормално човек не може да гледа  Tired От детски песни, азбука , цветове и какво ли още не вече ми писна  ooooh!

Комарче, при кърмачките имаше една тема и там писаха мами цедили се до година и половина  #Crazy ooooh! Още издържам на глада на момъка, но е много изтощително.  Tired  Докато беше бебенце беше лесно, но сега докато обикаля апартамента аз да се цедя си е цяло приключение.  #Crazy
Аз също ти се възхищавам как успя да се цедиш с 2 деца. Аз с едно едва успявам  Crazy

За ходенето още не сме го открили  Joy Пълзи си активно човека.  Mr. Green До няколко месеца ще проходи  Joy Joy Сега му е паднало да пълзи после цял живот ще ходи. Laughing Аз не му помагам  Crossing Arms

# 397
  • София
Здравейте пак. Една приятелка ме зариби с един конкурс на памперс и аз включих Дани. Не че ще спечелим, ама като гледам колко много гласове имат другите деца и реших да ви кажа ако ви се занимава и имате желание да ни подкрепите.  Мойто хлапе е записано като Даниел (на български) и на снимката е с потниче и сини къси панталонки, гушнал едно плюшено куче.
А ако някоя от вас също участва да каже как да търся детенце и да гласувам.   Peace

# 398
  • София
Здравейте пак. Една приятелка ме зариби с един конкурс на памперс и аз включих Дани. Не че ще спечелим, ама като гледам колко много гласове имат другите деца и реших да ви кажа ако ви се занимава и имате желание да ни подкрепите.  Мойто хлапе е записано като Даниел (на български) и на снимката е с потниче и сини къси панталонки, гушнал едно плюшено куче.
А ако някоя от вас също участва да каже как да търся детенце и да гласувам.   Peace

И аз така се зарибих и записах Никол  Mr. Green

# 399
Момичета, Али проходи! newsm44

alexvelster и elleee  , отивам да ви търся децата, а утре ще гласувам!

Юле, аз се възхищавам на твоята упоритост  bouquet, аз не бих издържала!

# 400
Вита Честити проходили крачета! Само напред и по правилни пътища да я водят  Heart Eyes

Алекс, Еле дайте линк да гласуваме за бонбончетата  Peace

Вале Малинчо - Малинка да е живо и здраво, пък ти знаеш как да прилъжеш татито и с трето  Laughing

Сикрет Габи е чудесна, мама също  Wink татито наистина ще трябва да купува пушка  Laughing

Диди
Не се тормози, когато е готова Рая сама ще започне да крачи  Hug

Ванина Васето е голям сладур  Heart Eyes

Хайде отивам да укротявам Дзверчето  Laughing

# 401
  • София

Алекс, Еле дайте линк да гласуваме за бонбончетата  Peace

Тук не може да се пуска линкчето  Rolling Eyes Иначе на която от вас имам скайп, съм го пратила  Whistling Sunglasses

# 402
  • София

Алекс, Еле дайте линк да гласуваме за бонбончетата  Peace

Тук не може да се пуска линкчето  Rolling Eyes Иначе на която от вас имам скайп, съм го пратила  Whistling Sunglasses

Ха-ха-ха  хитруша! Аз обаче и на скайпа нещо не мога да пусна линк, не че не съм се пробвала..  hahaha    hahaha    hahaha

Аз отивам да търся Никол. Нали така е записана? Дай нишан да не я объркам.    Hug

# 403
Хм...ами дайте жокер за невежи, като мен. В сайта на памперс ли трябва да вляза  Rolling Eyes

# 404
  • Бургас
Сикрет, Габи е голяма руса сладурана Heart Eyes

Мирела ми е с червено гърло и е на АБ, много е крива и не се отделя от мен....

Вита честит ви прохождане, много се зарадвах че Алекс е проходила, сякаш моята буболечка е проходила. А и за Молтофера пихме го от 6-ти до почти 9-ти месец и тогава вдигна стойностите от 100 на 106, после не сме пили тя доки искаше да пие, ама аз на моя глава реших че не е нужно и ето ти на пак ниски стойности.

Хайде лека вечер на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт