НОЕМВРИйската дружинка празнува своята първа годинка-II

• 21 803
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
  • Бургас
Ний пЪк седим на гърнето  smile3533и обикновено след обяда върши голямата работа, което мен чудесно ме устройва че не ми се мие омацано дупе Mr. Green Слагам я на гърненцето и нареждам някоя и друга играчка и гледам да изляза за малко от стаята, че като съм около нея май не ще да ака Sickи така максимум 5-10мин стои детето и е свършило, ако ли не я вдигам няма смисъл да и посинява дупето от седене.

Тофи - голям танцьор си имате, много ми хареса как танцува "с чупки в ханша" Joy

Моето дете само  думата "мама"знае newsm12. Мама е за "вземи ме", мама е за "вода или чай", мама е да поиска нещо и сочи с пръст пък аз се радвам че ми вика постоянно мама, а то какво било smile3516

Мацките от София я споделете пазарили ли сте от този магазин и дали са качествени дрешките? http://www.crazykidsbg.com/index.php?Itemid=92&option=com_zo … _id=17&page=3

Последна редакция: сб, 05 дек 2009, 16:46 от maya_76

# 691
Астера купи и едно гърне най-обикновено за 4-5лв. да видиш каква игра ще падне. На нас ни е любима играчка  Grinning
Ох да се похваля, че днес бях на шопинг терапия-цял ден  Shocked с мои приятелки, така добре разпуснах, оборудвх се с нова рокля за Нова година-универсална и елегантна(харесах я в 1-я магазин) , боти, чанта, а бе мнооого съм доволна, не съм правила това от както се роди Марти. Имах нужда от такъв ден.
Голям майтап стана тази вечер детето намери едно тоалетно мляко-краставично някакво, отворил го е и го видях в момента в който се омаза да яде. Много се уплаших и аз си хапнах от него да знам какво ще последва. Обаче Марти преди това пи много сок, и явно му е дошъл в повече и повърна излишното. Да ама аз не  Joy и мъжа ми вика "той се оправи ама ти...... Laughing"

# 692
Много се уплаших и аз си хапнах от него да знам какво ще последва. Обаче Марти преди това пи много сок, и явно му е дошъл в повече и повърна излишното. Да ама аз не  Joy и мъжа ми вика "той се оправи ама ти...... Laughing"

Това се казва майчинско себеотрицание  hahaha Да ти е сладко smile3534 Аз реших да не ям фъндъците от килима, дето Яна си ги тъпче в устата.

Елице, повод си търсим, повод Mr. Green Аз каквато съм шантава (когато не съм в сТерс де) веднага намирам повод за полет над канала.

# 693
Честит имен ден на нашия голям приятел Никола на мама Иринка.Да бъде винаги здрав, весел и все така усмихнат.
Честит имен ден и на прекрасната госпожица Никол на Ели.Все така усмихнато и весело дете и много да радва мама.
Честит имен ден на Ники на Бубето и Денчо(ако има още дето не ги знам и те).Здрави, силни и доходоносни опори на семействата си.
Честит рожден ден и на Хот Лейди (дето не се е вяскала 100 години във форума)

# 694
Ели мерси  Hug Поздрави на малките и големи именници. Наздраве от нас. То Никулден у нас е много на почит - и брат ми е Ники Laughing Та довечера - купон.

Впрочем се носят едни слухове за алтернативен форум бебета ноември 2008, ръководен  от Лора, за съществуването на който се пуска инфо само на лични..........  newsm78

# 695
  • София
Добро утро!
ЧЕСТИТО НА ИМЕННИЦИТЕ!!!! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!
СПЕЦИАЛНИ ЦЕЛУВКИ НА МАЛКАТА НИКОЛ, ДА Е ВСЕ ТАКАВА УСМИХНАТА КУКЛА И ДА СЛУША МНОГО МАМА!!!

Ние вчера бяхме гарнизонка  Mr. Green. Нашите взеха Калина да спи при тях и ние хукнахме на кино в Сити Центъра обаче се отплеснахме и до кино не стигнахме, но пък почти 3 часа обикаляхме магазините всички намазахме дрешоляци предимно.  Ех откога не ми се беше случвало. hahaha

Тофифи, не се притеснявай за млякото, моята редовно си похапва тоалетно мляко Бюбхен като го докопа. Отваря си капачката със зъби и много гордо го надига. А един път беше успяла да извади и пенатения крем и беше омазала цялото легло и дрехите си в него и естествено го беше пробвала. Нищо й няма. Ама аз не се прежалих като теб да го пробвам след нея  Joy

Ставам, че в 16 ни е прощъпулника и дотогава трябва да изближа къщата и да подредя гардеробите  ooooh!

# 696
Честит празник, здраве, късмет и добро нстроение на малки и големи именници днес!

И сега малко фолклор Grinning. На времето си мечтаех мъжът ми да се казва Никола, да е добър човек, да изтърпява шантавите ми пориви, да ми позволява да си мечтая на воля и много да ме обича. Та сега имам това, което исках и бих казала, че никитата са все прекрасни хора Grinning

# 697
Честит празник на всичките ни именници и на рожденичката! Много здраве, щастие, късмет!

# 698
  • София
Благодаря на всички за пожеланията  Hug Hug Hug

Честит имен ден на всички именници! Нека да са здрави, силни и много обичани  smile3525

Днес и баща ми е именник (на него е кръстена Никол), та се очертава лудница  hahaha

# 699
Добро утро на всички !
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ,ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ,МНОГО ЩАСТЛИВИ,ОБИЧАНИ! newsm51
Рожденичката да е жива и здрава  Hug
Сега да почерпя по случай именния ден на моята племенница Никол ,
Бубчееее   направо изтръпнах като ти четох поста,радвам се че всичко е наред и си добре.
Тофифи голям разбойник е Марти,но пък как денси  Joy
Еллеее,Вергилия-много кофти като не ни спят малките пумпалчета.
Ние правихме прощъпулник на Радост вчера

Лек ден на всички и весел празник !

# 700
Честит имен ден на всички малки и големи празнуващи! Да ви е живо и здраво името, много късмет и любов в живота  Hug

Вале чакаме после снимки на Калинка-Малинка  Heart Eyes
Диди Питката е много хубава. Ти ли я прави? Дизайнерка ще я правим малката сладурка. Браво! До Милано да стигне  Peace
А, обувката за какво се слага  newsm78

# 701
Питката я правих аз по рецепта на кумата,а тази резка в средата е отпечатък на крачето на Радост ,но тя се наду и се скри.Иначе доколкото четох навсякъде всеки си слага каквото си поиска на масата,Радост се хвана отраз за две неща-  за Нешънъл-списание България в архивите на Нешънъл джиографик(журналист,писател) и речника Българо-руски(нарекох си го за дипломат,преводач) и вече за червената макара(за дизайнер,шивач)-обувката за манекенка  Joy

# 702
Честито на всички именници днес, да им носи името здраве и късмет!   bouquet

Честито и на днешната рожденичка newsm59! Да вземе да драсне някой ред, да не се чудим как са!

# 703
Цитат
Питката я правих аз по рецепта на кумата,а тази резка в средата е отпечатък на крачето на Радост ,но тя се наду и се скри
Страхотна идея за отпечатъка!
А обувката хубаво моделче  Joy И аз щях да питам каква е символиката.

# 704
Досетих се аз за обувката, че е за манекенка Simple Smile честит ви прощъпулник и честито на всички именици днес. Аз много бързам да се оправяме за рожден ден този следобед. Малкия много си развали съня, снощи беше най-дългата нощ от както се е родил. Аз си легнах в 1.30 (до тогава си оправях  фермата и се кефих на покупките си  Joy ) тъкмо се одрямах към 2 и край, кошмара почна, взех го при нас, не ще слезе от леглото и до 4.30 си игра сам все едно за пръв път си вижда играчките, аз стоя с него на земята в полумрак  Joy викам да не обърне нощта в ден, няма да му светна. После не можах да издържа и го сложих в леглото, мрънка и хленчи до 5.30 като ни замеря с каквото докопа. С мъжа ми си направихме уговорка, който уцели с бибата той става. Накрая се разрева мнооого силно, баща му се скара, викна му да не става повече и хлипайки заспа. Сега спи блажено. Хайде чао че и риба трябва да готвя леле как ще сваря Simple Smile
Аааа нищо ми няма от млякото дето ядох вчера  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт