ДЕТСКАТА ГРАДИНА..... Здраве през Новата Година !!! 34 тема

• 26 254
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро момичета.

Да още сме 2 в 1. Нещо май съм объркала лентичката ми защото ми остават още 12 дни до термина. Трябва да я оправя. Ходих на лекар в четвъртък нямам контракции, младежа е вече 3250 - толкова колкото се роди Васи като бебе.

Днес пратих Васи на градина. Еми писна ми да се стресирам. Чак в градината сестрата се учуди че я водя.  Confused. Ама вместо да се учудва да вземе да преглежда децата сутрин.

Ние за два дни сменихме паркета в спалнята ни. Ей голяма разправия....  ooooh!. Обаче така скърцаше стария че ми лазеше по нервите страхотно. Сега сложихме ламинат и ми е мирна главата.

И моята майка е купила оранжевият компютър от Метро. Дано да се занимават децата с тях.

Васи борави с ножици доста успешно. Оставям я самичка и досега не ми е правила бели. Нож все още не давам да има в ръцете си. Но пък сме на тема акварели, много обича да рисува с четка. Въобще не виждам някакви заложби в нея, но пък като има интерес не я спирам, да маже там само да има мир.

# 136
Уффф  току що ми се обадиха от градината че Васи била повръщала. Какво е това чудо не знам  Sad.
Съвсем добре си беше сутринта.
Звъня на баща й, ама не си чува телефона, да отиде да я вземе.

Според мен е от притеснение защото все пак две седмици не беше на градина. А имам и още едно съмнение, напоследък редовно ме гледа че и аз повръщам и явно това я е впечатлило  ooooh!.

Дано да няма нищо сериозно а да само инцидентно. Ще пиша по -късно как е.

# 137
Наталия, прекрасна е Любомира, нищо че е с анцунг и тази косаааа.....!Страхотна е!
Бубе, Стелла наистина е много е сладка - верно много арт го раздава, направо си е бодиарт нейното. Hug Ох, тия кашлици... лоша работа. Предполагам колко си раздвоена за тази 3-та сливица. Виктор и той нещо ми понакашля от време на време - сутрин суха кашлица /ама това си е от астмата/, през деня пък кашля разкъртено, но не повече от 3-4 пъти и не знам к'во да го правя, да го водя ли на лекар, да изчакам ли още, ама чакам вече 3 седмици...  newsm78
Симба, хич не се оплаквай тогава - щом в танците сте добри, рисуването ще го прежалите Wink А Криси изглежда толкова нежна, толкова финна, че направо не мога да си представя какви ги върши и как те подлудява. Hug
Виктор не мога да го преценя как е с рисуването. В ДГ миналия месец бяха рисували моето семейство - и Вики ни изрисувал тримата, ама... кво да ви кажа... Учителката каза че е впечатлена от възможноститите му, ама аз... хммм... да кажем не чак толкова. Но - явно за тази възраст е много добре. Иначе си имахме очи, липсваха ни носове май, имахме и коси и ръце и тела, и вратове имахме, че и обувки даже. Mr. Green
Аз ножица и нож в къщи не му давам да пипа. Даже на ресторант като има нож на масата и веднага ми казва и ми го дава. Иначе в градината режат с ножички, но вкъщи засега не давам. А това да си намаже филия, малеее.... та той дори не се храни сам /вкъщи де/  #Crazy
Виктор го водя редовно на фризьор /е, редовно - на 3-4 месеца някъде/. Седи си, завързва лафче с фризьорките, минава после през тайното място където си държат бонбоните и доволен заминава. Само веднъж е заспивал на стола, ама беше станал рано и изморен след разходка в парка. Whistling
кики, дай по-голям формат на снимката, хубаво да видим ! Hug
Гери, отивай да си я взимаш Васи и дано не е нещо сериозно! Пиши как сте когато можеш!
Айде приключвам, че се улях с писането този път.

# 138
http://storage4.album.bg/699/sdc10908_b8b12_19429442.jpg                                 http://storage4.album.bg/585/sdc10921_d86fc_19429496.jpgНа  едната  ми  строй  къща.Извинявам се не  знам  що  така  малка  е  излязла.Пожелавам ви  успешна  седмица  и  най вече  здрави  деца. Hug

Последна редакция: пн, 23 ное 2009, 09:52 от kiki06

# 139
  • Бургас
Здравейте!

От днес и Велизар е на градина.Отиде с желание, дано този път се задържи по-дълго там.

gerygirl   дано от притеснение да е повръщането на Васи.Щом до сега й е нямало нищо, може и закуската нещо да не й е понесла. newsm78
kiki06   много са ви хубави снимките.Аз тази седмица работих в събота и в неделя и не можахме да се порадваме на хубавото време.Надявам се следващия уикенд пак да е такова.
Наталия, Бубе страхотни са ви госпожиците.Как се надявам и аз да сресвам такива коси и да връзвам панделки. Heart Eyes

# 140
Мария, дано връзваш плитчици Heart Eyes, лека и хубава бременност ти желая.

# 141
Гери дано  всичко е  наред.На  една  приятелка  почваше  разстройство  само  като  я  вкараше  в градината  и  до  10 мин и  звъняха  да си  я  прибира.Къде  ли  не  я  водеха  и  само  отшумя  явно  като  свикна  с обстановката.Стискам  палци. Hug

# 142
Кики - сега е съвсем друго - много ти е сладко момчето!
Мария и аз ти пожелавам да връзваш плитки, лека бременност! Hug

# 143
# 144
Симба, едни крайчета, ама освежават формата, аз прическа си му казвам, че и после след сешоара, направо си като нов Grinning Аз ъсм решила да си сменям цвета на косата отново Crazy Ще се връщам към червеното, 10 години бях червена, после руса с 300 зора, развалих си косата и от до кръста стана малко под раменете. Сега съм кестенява, но нещо ми седи безцветно.

Нини, добре че са били само съмнения Hug

Гери, пита ли с какво са ги хранили сутринта ,може да не й е понесло нещо. Дано да е така и да е единичен случай, че сега само това ти трябва Praynig А ти през цялата бременност ли повръщаш? Това е най-гадното нещо, което може да ти се случи, от опит Sick

Кики, не се учудвам, че му е синьо дупето, но пък си личи, че се е забавлявал добре човека Wink Направо му завидях и на мен ми се пързаля по дупе по шумата Laughing

Сънсъни, явно иза заложби детето, моите човечета още не са рисували.

Мария, и аз ти желая панделка  bouquet

Бях вчера на психолог, доволна съм, жената ми даде готови решения за разни ситуации, в които зацикляме с Ели, но иска да се консултирам и с логопед преди да решим как ще действаме, защото някои неща й направиха впечатление и иска да е сигурна. В петък сме на логопед, искали да ги видят и двамата, може би да се види какви са отношенията им. Миждувременно днес ме направи луда Ели, трепереща ги закарах до градината, точно попаднах на учителката, която ми предложи да поговорим, така че се уговорихме да се видим и  с нея.

# 145
Мишленце, точно поради дивотии и ние ходим на логопед Laughing, те са  своего рода психолози също.

# 146
  • София
Здравейте, едва успявам да ви изчета.
Ние сме горе-долу. Мнооого зле диша през нощта Яна вече повече от 20 дни. Днес мисля да й пусна един секрет от носа и след това - в Окръжна да й видят тая пуста трета сливица за махане ли е или за лекуване.
Иначе, записах я на плуване в Спартак. Голямо забавление пада (После при душовете и двете сме еднакво мокри, ама нейсе, нека се радва).
Сутринта ми игра сценки и ми се инатеше. Ступах я по дупето и сега ми е криво и съвестно  Embarassed  newsm45. Вие как се справяте в подобни ситуации. Дано не ми кажете, че успявате само с приказване да озаптите положението, че съвсем ще вкисна  no

# 147
Феърче, спокойно! И К от време на време отнася по някой шамар по дупето.

Съни, тя верно е нежна и финна, и така нежно и финно ми вади дущата понякога. Честно казано, искам да мога да съм като нея в определени ситуации. Просто пропуска нещата покрай себе си и нито се връзва, нито се ядосва, но като си от другата страна просто побесняваш  Mr. Green Така е и с децата - ако някое дете не й харесва, просто го третира като празно пространство - не се заяжда, не се тормози. Просто това дете го няма за нея, пълен игнор  Peace Понякога изпадаме в неловки ситуации, понеже и казва - ти не си ми приятел или не те харесвам направо. И ако майката е наблизо, гледам да позамажа положението, че е обидно  ooooh!

# 148
МерСедес, виждаш ли някаква положителна промяна от посещенията?

Fair Lady,  и на мен преди ми се случваше да ги ступам, но видях, че това не променя крайния резултат, даже ми се хилеха насреща и усещах, че още повече ми пада рейтинга. Затова в момента действам с говорене и за мое съжаление с крещене като ме подлудят съвсем, но напоследък сащо усещам, че като мълча и се правя че не чувам мрънкат, мрънкат, пък по някое време спират. При Ели засега обаче някое време може да значи и 40-50 минути. Сега въпроса е да се овладея 40-50 минути при положение, че не издържам на ревове и дразнещ шум, а тя реве кански.

Дано сливицата на Яна да се оправи и да не създава повече проблеми Praynig

Тази нощ децата за първи път спаха сами в стаята си. Предната вечер им казахме, че ще спя в спалнята и Елена се будеше през половин час и накрая се преместих при тях. Тази нощ изобщо не им казахме нищо, заспаха си и аз в спалнята. В 5 Елена се разрева, явно й се ходеше до тоалетна и после дойде при мен да си доспим, да не събуди Ники. Понаспах се горе-долу Sunglasses

Браво на дъщеря ти, Симба, иска ми се и аз да съм като нея Rolling Eyes

# 149
Мишле  за  колко  купи  лаптопа  от  Метро и  аз  съм намислиза  за  Коледа  такова  да му  купя.,

Общи условия

Активация на акаунт