ДЕТСКАТА ГРАДИНА..... Здраве през Новата Година !!! 34 тема

• 26 267
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Гери,как е Васи?

# 151
Васи е добре. Слава богу. Явно е от нервно напрежение. Не е от храната защото е повърнала още преди да закусят, само стомашен сок. Имам съмнение, че тя като ме гледа как повръщам вкъщи, а аз не мога да я отделя от себе си за да не гледа, това й влияе по някакъв начин.  Thinking А и аз през тази бременност си повръщам до последно  Sick за съжаление. Въбоще втората ми бременност се оказа доста по тежка от първата........... но малко остана да си гушкам младежа.  Wink

Утре си отива на градина пък да видим.

На мен скоро не ми се е случвало да тупам Васи по дупето. Но пък я обработвам на тема добро и послушно дете. Явно има ефект защото с многооооо говорене от моя страна нещата се получават. Винаги когато направи нещо самостоятелно без да съм я накарала получава похвала или награда.

Божеее като чета какви кокони имате  Heart Eyes, това моето си е мъжакарана отвсякъде. Не иска на фризьор посмъртно да отиде, единствено на баба си дава да я подстригва. За дрехите каквото й приготвя това облича.
Напоследък имаме голям напредък със спането самостоятелно и с пишкането нощем. Вярно че ставам поне три пъти на нощ за да пишка но пък не дава зор да идва при мен. И най-важното е че сама се буди за пишкането и скоро не се е случвало да имаме инциденти нощно време.

# 152
Кики, 44 и стотинки, брой ги 45 лв бройката. Но те съветвам да отидеш скоро, защото ги разграбваха като топъл хляб. Като отидохме имаше само един разпакован, едвам ми намериха втори. За късмет тъкмо докарваха и ми извадиха да си избера от кашона. Но докато се разхождахме видях поне още 2-3 жени с лаптопа в количката. На мен това ми е второ ходене до метро за същото нещо, предния път беше свършил, но това беше през октомври. Crazy

Гери, не ти завиждам, мила, с това повръщне Cry Аз първите 4 месеца не можех да хапна нищо различно от обикновени бисквити и солети и дори от минерална вода ми ставаше лошо. Само ме беше страх да не им стане нещо от ядене само на бисквити и солети. 4 месеца само на това ми се струва ужасно, а си представям ти как я караш Sick Напълно нормално е да те е гледала Васи и затова да се получава така. дано утре всичко е наред Praynig

Аз затова втора бременност надали ще имам Joy Ама да не казвам голяма дума Whistling

# 153
Мишленце, има ефект си мисля, пък и жената ми дава много добри съвети как да реагирам в разни ситуации, доволна съм. За жалост сега ще я сменяме, тъй като тя заминава за друг град, ще търся друг специалист.

# 154
Гери  радвам се  ,че  малката е  добре.И  аз повръщах до  последно   качих  17 кила и го  родих 3.500.
Мишле  много  ти  благодаря  не  знам дали  ще  успея  в  Ловеч нямаме  Метро и ходим до  Плевен.Но  в Ловеч вървят  от  55 лв нагоре  затова  ми се  иска  да  отида и  там да  ги  видя.За него  не знам дали ще е  подходящ  сега  направи  3 години.Но  комшиичето  има  и  много  му  се  радва  когато  отиде  в тях,затова  съм решила  да е  за  Коледа.

# 155
Ох, аз първите 3 (или може и 4 да бяха) месеца можех да ям само краставици, кис. мляко, хляб и люти чушки  Shocked Не ме питайте как се ядат люти чушки без манджа, ама явно не ми е било зле  Mr. Green  Embarassed После до края няах проблеми, след като мина тоя период в началото  Wink

Аз още не съм мислила за подаръци  Embarassed Ама то на моята маймуна и само дрехи да й накупя, стига да са с картинки, ще се радва  Mr. Green

В ДГ са извадили календари. По груби сметки едно 30лв май ще оставя за календари  ooooh! К заяви, че иска календар с Бел, ама то с един няа да минем -  трябва поне 3 - и за бабите да има  #Crazy Слконна съм да прежаля парите, защото ще ги преобличат в рокли на принцеси, а на нея това й е голяма тръпка - кипренето де Wink За 8 март ги обличаха като българи/ки от старо време, с едни шапки, едни рокли - и после разправя наляво и надясно, че е била принцеса  hahaha Та заради емоцията съм склонна да дам едни 6лв за календар  Rolling Eyes И отделно малки джобни ... Абе ужас - голяма спекулация  Whistling

# 156
МерСедес, дано да ви препоръча настоящата логопедка свой колега и да сте доволни!

Кики, няма защо, нали затова сме тук Hug Дано да успееш Hug

Симба, ти ме разби с тези люти чушки Joy Аз пък чушки не можех да помириша до края на бременността, камо ли люти Crazy Такъв драйф имах от пълнени чушки, че и сега си нося неприятния спомен и не ги ям с охота Laughing На мен само един път ми се дояде хот-дог с горчица, та обиколхме една неделя цяла София, чак до Кристал ходих, защото знам, че там със сигурност има. И в 8-мия ми се ядеше като за световно, не съм спирала да ям, все гладна си бях ooooh!

Ние не сме поръчвали календари, засега не сме имали оферта. Но като гледам в тази криза, сигурно няма да има много ентусиасти. Ние от другата седмица започваме с почерпките и ще приключим чак на 1-ви януари с рождения ден, така че хич не ми е до календари. Нищо чудно тази година да си останем и ние вкъщи за рождения ден и да поканим няколко приятелски семейства с дечица. Досега все големи партита са били, ама в тая криза Rolling Eyes

# 157
Момичета  имам  питане  към вас.Моя син  от време на  време  взе  да се  напикава.Някой път  казва  в последния  момент и  докато  стигнем банята  е  мокър.Нощем  рядко  може да  се случи  1-2 пъти  в  месеца.Ако  се  събуди  го  изпикавам.Мисля  да  звънна  на  личната  да му  пусне  едни  изследвания.Но  в това  грипно  време  гледам  да  избягвам  да  хода  при  нея  .Баща му се е  напикавал  и  аз  от време  на  време  поне  така  казва  майка ми.Чувала съм  за  момчетата  ,че е  нормално   до  по  големи .Когато  ходеше на  градина  не се е  напикавал.Само  след  сън  се е  изпускал докато  дойде  неговия  ред  в тоалетната.От скоро  не  иска  да  спи  и  става  нервен  ,а и  аз  му  викам доста  много  не  слуша  възможно  ли е  и  от тава  да е.Само  ви  занимавам . HugЛека  нощ. smile3524

# 158
  • Разпиляна във въображението
Здравейте. Утре ще имаме тържество по случай деня на семейството. Дано всичко мине добре.

Болничките бързо да оздравяват.

За Коледа сме на половина готови. Бебе Пони вече е купено, а сета се обхожда Ибей за още понита и Мемори карти, които много искам да взема.

Симба Hug

# 159

Днес от мен е кафето Hug

Кики, моя племенник имаше подобен проблем и то в ранна ученическа възраст. Братовчедка ми го води по какви ли не доктори, накрая се оказа просто, че племенника ми расте много бързо и пикочния му мехур не успява да навакса с тези темпове. Оправиха се нещата с времето, но не пречи да се пуснат изследвания, за да си спокойна Hug А аз не разбрах повече през деня ли се случва да се изпуска или нощно време? Ако е през деня е възможно детето да стиска до последно, особено ако се е заиграло с нещо интересно. И на Ники му се случваше в един период. За през нощта също можеш да сложиш едно гърне до леглото, щом не успявате да стигнете до банята, важното е обаче че си казва, а не се напишква докато спи Peace Възможно е да стиска до последно просто детето и да не му се става от топлото легло.

# 160
При него  е  на  моменти.Съмнявам се  че  просто  много  стиска.Някой  път  стиска  по  4-5  часа  и  после  като почне  пикае  през 10 мин.Започнах  да  го  подканвам   както  преди.Карам му се  като  се  напикае  възможно е и  на  пук  да ми  прави.Когато  му се  карам за  нещо  винаги  право  обратното и  започва  да  се  смее ,че е  неговата.Много е   хитър малък е  но  ни  върти  всичките на  малкия си  пръст.Той  още  от  помалък ми  правише  номера  винаги  когато  го  карах  да  пикае  той ми казваше  не  ,а  в същия  момент  го  изпикавам.Някой път  може  да  се  не напикава  по  1  месец ,после  за  1  ден 3  пъти.Не му  се  случва  всеки  ден.

Последна редакция: вт, 24 ное 2009, 09:50 от kiki06

# 161
  • Бургас
Здравейте!

Благодаря ви момичета за пожеланията. Heart Eyes Ама и аз как се изказах.И момченце да е ще се радвам разбира се, само да е живо и здраво. Heart Eyes
При нас още не са донесли календари.Аз ще поръчам със сигурност, то това ще са и подаръците за бабите за Коледа.Минаваме доста тънко пък и те се радват и очакват.  Wink Подаръци за децата все още не съм купувала,  все чакам последния момент. Rolling Eyes
Момичета напикаването и на мен ми е голяма мъка.Велизар се напикава всяка вечер. Sad Просто не се усеща докато спи.Все още е с памперс.През деня нямам никакви проблеми.Сестра ми е със спина бифида и така се страхувам да не открием същото и при Велизар.Смятам вече да тръгваме по лекари да установим има ли здравословен проблем за това напикаване.

Гери, радвам се, че Васи е добре.А ти с това повръщане цяла бременност - ужас направо.Аз и първия път и сега минавам между капките.Става ми лошо един-два пъти в седмицата, но почти не повръщам.

kiki06 за лаптопа и аз се замислих, но ми се струва малък Велизар и май ще го оставим за догодина. Thinking

# 162
Мария, Дани е на 3 и половина и чак сега спря да се напишва, макар, че спи все още с памперс, но детската стая е на горния етаж, тоалетната долу, пък и батко му спи като пън, та за всеки случай слагам памперс, макар, че от седмици е  сух, но за всеки случай. Сутрин като слезе се изпишва, направо половин гърне напълва Shocked

# 163
Мария  и  моя  мъж е  със  спина  бифида  .Малкия  не  се напикава  всека  нощ  пу-пу.А  за  лаптопа  не съм  решила  категорично  но  просто  се  чудя  какво  друго  той всичко  има.Мисля си че  ще му е  интересно.Той с  нашия  се  справя  перфектно  някой път ме  оставя  замислена  чак.Запаметява  всичко.Има  време.Вие  имате ли  детски  тук в Ловеч  още  не са ги  превеждали.Дневния  памперс  му го  махнах на  1.6  а нощния  от  лятото  още.Ще  му  огранича  течностите  той много  обича  сокове  и  пие  със  литри  някой път  и  по  1 компот яде  вечер.

# 164
Здравейте момичета!

Аз само да се запиша(тори път де). Никол ходи на градина, но сутрин не иска да влиза при децата, ако я няма учителката, а ако е там и се залепва. Мене пък ме хвана нещо - едва си стоя на краката ма ще го докарам до края на работния ден и от утре уж ще съм отпуска до края на седмицата.

и пиша сгрешки

Последна редакция: вт, 24 ное 2009, 11:23 от Ilistavreva

Общи условия

Активация на акаунт