ДЕТСКАТА ГРАДИНА..... Здраве през Новата Година !!! 34 тема

• 26 274
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Абе спина бифида не беше ли нещо много сериозно  newsm78 Кики не се вкарвай я такива филми, Мария - и ти също. Познавам детенце, което е почти на 4г (другия месец ще ги направи) и още спи с памперс нощем  Rolling Eyes

# 166
Здравейте!

Мария, Кики, според мен се притеснявате излишно. Hug

Тази седмица в нашата градина отбелязват седмица на природосъобразното хранене.За целта всяко дете трябваше да занесе по един плод и по един зеленчук.Доколкото разбрах ще правят вид изложба и човек от ХЕИ ще им говори за полезните съставки.

С всеки изминал ден коледното настроение ме обхваща все повече и повече.... Party

# 167
  • Бургас
simba21, да сериозно е.Но сестра ми е в доста лека форма.Не са й затворени прешлените (дано го обяснявам правилно).Тя е на 19 год. и все още има вечери в които се изпуска.
Знам, че не трябва да си втълпявам глупости.За това смятам да го заведа на лекар, поне да отхвърлим (дай боже  Praynig ) здравословен проблем за напикаването.Но сега въобще не ми се ходи по болници, да чакам пред кабинети наред с болни хора и не знам кога ще се наканя да го заведа. Rolling Eyes
А течностите вечер ги ограничавам, че понякога памперса му е толкова пълен, че пропуска и спи мокър.
Ксения   това за градината кога ти го казаха.Велизар от вчера е там след три седмично отсъствие и аз нищо не знаех.Довечера като го взимам ще питам.

# 168
Не  знам  колко е  сериозно  но  моя мъж случайно  го  разбра  ,че  го  има  и  то на  скоро.Все  се  оплакваше  от  кръст и  че  стомаха  го  боли  накрая  си  направи  скенер и  тогава  доктора  му  каза  че го  има .Питал го е  дали се  напикавал като  малък.Той  помни  но  казва ,че  при  него  повече  се е  случвало  от  уплаха  бил е  на  седмична  градина и  там лелките  са го  плашели.Щом още  го  помни  толкова  е  бил стресиран и  все е  ревал на  сън.Затова  не е  съгласен  и  малкия  да  ходи много  на  градина.И  беше  много  притеснен  когато  тръгна и  като  почна  да  боледува  и  го  спряхме.Но и  той  много  ревеше  чак пресипваше  и  нощем плачеше  ,че  не  иска  на  градина.На  обяд не съм го  взимала така  ме  посъветваха  .Спеше  там на  обяд  но  вечер  беше много  нервен за най  малкото  изпадаше  в истерии.На  пролет ще  го  пробвам пак.Мисля  дали  да  не го  преместя  в  друга.Нашия  град е малък  и  не е  проблем.Има  време  но  засега  ще  се  гледаме.Аз  съм безработна  засега  мъжо  взима добра заплата и се  справяме .Поувлякох се.

# 169
  • София

Не си.  Wink  Hug При това си съвсем по темата.  Peace

# 170
  • Пловдив
Тук съм, ама по темата нямам какво да пиша - не ходи на градина Стелла  Laughing Ще се включа като тръгне  Hug
Целувки на всички и до скоро, надявам се  Heart Eyes

# 171
  • Добрич
Здравейте! Да ви се оплача - от събота обикалям по магазините, защото Жени иска от дядо Коледа камера. За съжаление не мога да намеря каквато търся. Само в един магазин имаше, но не изглежда като дигитална. Трябва по дизайн да бъде като дигитална, защото имаме камера с друга форма и ефекта не е същия - въобще не я харесва. 

Миналата година искаше фотоапарат - също като дигитален. След обикаляне 1 месец по магазините и купих единствения, който намерих - с дизайн на професионален фотоапарат. Беше страшно разочарована, когато си отвори подаръка и така и не игра с него. Лятото намерих случайно розов фотоапарат като дигитален - голяма игра пада. При това е китайски и дори не беше скъп. На опаковката му имаше картинки на други продукти от фирмата производител и там видях точно такава камера, каквато съм убедена, че ще и хареса. Но идея нямам от къде да и намеря.

Тази вечер детето като заспа проверих Интернет магазините и не открих нищо. Единствено на  Фишер, но те са всъщност истински и струват 200 лв, а аз не мисля, че е необходимо да дам толкова пари за един подарък  камера.

Някой има ли идея къде мога да потърся? Ще съм много благодарна на подходящ линк.  Praynig  Praynig  Praynig

Последна редакция: вт, 24 ное 2009, 23:40 от Вела

# 172
  • София
Ей, като изпусна ведъж темата - няма откриване..... За да не ровя по подфорумите да я търся  за по-лесно минах през гугъл с търсене на "Хеликон чип и смс" - и ето ме тук  Wink

Ние пак минахме като делегация през поредната болест - Мими докара 39Т и гнойна ангина, тъкмо се оправи - кака й се сдоби със същото (аз патката защо живея в заблуда, че не е заразна - незнам). После татко им изкара грипа (който ние трите вече бяхме минали  Wink ) и утре живи-здрави - на градина и трите! Само половинката остава да се лекува в домашни условия (за негова радост без деца и жени да му сменят програмите на ТВ-то) и да му пипат РС-то Mr. Green

Вела, Ида има поръчка за Коледа "фотоапарат, ама истински". Поръчах от MyToys най-евтиния вариант с диг. дисплей (това означава истински, да вижда снимките). Мисля имаше и камери там.... разгледай, пристигат за 10 дни нещата, имате време до коледа
http://www.mytoys.de/catalog/search/?query=camera&productsPerPage=20

Гери, радвам се, че е добре Васи. Явно се вживява детето в твоите неразположения. Колко стана малкия мъж?Поне до 3 500 да го докара и го чакаме Hug

Календарите тази година са като и миналата - 4 листни със залепена снимка. Исках да са двете девойки заедно, госпожата обеща. Мими пък роптаеше до последно, че не иска да се снима, не иска Ида да ходи при нея.... и в крайна сметка се разболя и пропусна снимките Wink Овне  Laughing

# 173
Добро утро момичета.

Хайде къде се губите тази сутрин  Grinning. Аз се наслаждавам на чаша кафе пред компютъра, докато все още мога  Mr. Green. Васи замина с усмивка на градина, тати е на работа и аз обратно вкъщи.

Теди, младежа ще го видим утре колко още е пораснал. Той да не расте толкова, че аз ще се мъча да го раждам  Crazy.

Аз календари поръчах стенни еднолистни естествено с Барби и диамантеният дворец и няколко джобни календарчета. Още не са ги снимали.
Момичета като чета как се притеснявате с това напишквани ми настърхва косата направо. Васи до последно пълнеше памперса нощем, но с цената на голяма упоритост от моя страна го махнахме с голям зор и продължително напишкване. Но ето сега въпреки че става поне по три пъти на нощ да пишка самичка, нямаме инциденти.  Но Васи пие многоооо течности, така си е откакто се е родила и не мога по никакъв начин да ги огранича вечер, особено като се върне от градина и е гладна, съответно после се налива с течности цяла вечер.

# 174
Ето ме и мен. И аз пия кафе пред компютъра, но съм в офиса  Laughing

Тази година нашите календари не са хубави, но за сметка на това са скъпи  Joy Но, както казах, заради емоцията, която детето ще изживее по време на снимките за тях, съм поръчала Simple Smile Този, който тя хареса, е календара, който на мен по-малко ми харесва, но не исках да й противореча, нека си има мнение детето  Grinning

Иначе и тя днес замина на градина с усмивка. Така и аз съм по-спокойна на работа и не я мисля, както беше миналата година  Rolling Eyes

Гери, накупихте ли всичко за бебчо  Heart Eyes Сега ако ме пуснат да пазарувам за бебе, ще умра от кеф направо. Ама пусто ... не мога да се навия за второ. Особено в тази криза, когато не ми е сигурна работата, нито тази на мъжа ми  Tired

# 175
Симба и ние не сме в прекрасно финансово състояние, но така се случи. Аз май писах че съвсем случайно установих че съм бременна в деня след като ме съкратиха от работа  Confused. И то която си мислех че е стабилна и сигурна, където работих 11 години.

Добре че намерих свестен работодател което ме взе на работа веднага след това въпреки че съм бременна, е на срочен договор но съм благодарна за 6 месеца които изкарах там. Сега се осигурявам във фирмата на мъжа ми и не мисля за след две години, когато ще ми се наложи да си търся работа. Да определено ни се отразява на бюджета това, че не работя защото взимах хубава заплата, но пък второто бебче си заслужава......... Laughing.

Не съм пазарувала почти нищо за съжаление, но както казваш криза е. Повечето от нещата си ги имаме от Васи. Добре че не съм робувала на розовото - и имаме синя количка и столче за кола, както и много дрешки които ще стават и за момченце.

Честно казано се чувствам прекрасно защото искам да се насладя на майчинството си сега така както не можах с Васи, когато се върнах на 6 месец на работа. Само мъжа ми да е жив и здрав и да работи и да ни подкрепя както до сега  Heart Eyes. Извинявам се ако съм ви досадила с моите разсъждения, които нямат общо с ДГ.  Peace

# 176
Малкия  вчера  и  нощес не  се  е  опускал.Явно  е  било  моментно  пу-пу  ми  аз се  вкарвам във  филми  някакви. newsm78.Отивам градска  по  късно  ще  пиша.

# 177
Ама разсъждавай си, Гери, нали сме в общия отчетен. Можем да си говорим за каквото си искаме Wink

Ти си права за бебето. Но аз имам и други съображения, заради които точната дума е, че не ми стиска още. Ама може и да се навия и аз, покрай тази бебешка вълна около мен напоследък... кой знае  Mr. Green

# 178
  • София
Гери,с какво да ни досадиш?  ooooh! И ние сме "на кантар" за второ, ама ако случайно стане, ще го раждам.  Peace Макар че Ади я правихме две години, втората със стимулация, така че много-много не вярвам. Принципно нямаме някакъв сериозен проблем, така че божа работа - ако стане-стане. По-спокойно ми я някак си, нали имаме вече едно детенце, пу-пу.

# 179
Спяща ние Васи я правихме цели четири години, които бяха най кошмарния период през живота ми. Накрая даже и лапароскопия правих за проходимост на тръбите. Да е жив и здрав доктор Ненов, който ми прави лапарото и при който ще раждам пак сега, никога няма да забравя думите му още в операционната, когато бях в полусънено състояние и той ми каза, бъди спокойна нищо ти няма. И сега ми се насълзяват очите като си спомня.

След като разбрах че тръбите ми са проходими и нямам някакъв проблем като че ли се успокоих и след няколко месеца след едно любовно вино в Мелник  Wink забременях с Васи. Но бях зарязала всякакви календари, овулации и дни за кексуване  Grinning.

Сега наистина бях по спокойна и забременях след около година непазене  Peace.

Общи условия

Активация на акаунт