ДЕТСКАТА ГРАДИНА..... Здраве през Новата Година !!! 34 тема

• 26 278
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
И  аз  се  замислям  за  второ  и  подвърлих 2-3 пъти  на  мъжо  но  той  още  не му се  иска.А и  сега  на  една  заплата  на  квартира  малко  ще  му е  зор.Живот и  здраве  млади  сме  има  време.Таман  и  малкия  ще  поотрасне.Него  го  направихме  от  първия път  на  един  Светивалентин  но  преди  това  имам  един  аборт  с кухо  яйце  в 3 месец.Та  без малко  да  хвърла  топа  от един  кадърен доктор  добре  ,че  Плевен  ни е  близо  и  там ходих  .После  там ми  бяха  консултациите и  там родих малкия.

# 181
  • Разпиляна във въображението
Здравейте.

Нашия открит урок мина добре. Как се раждат бебенцата - не от щъркелите. Не. Когато татко обича мама той посява в нея едно зрънце и след 9 месеца се ражда бебе. Laughing

# 182
 HugПривет.
В градината започнаха подготовката за коледното тържество.Групата на Габи като най-големи ще са главните герой.Габи ще участва в два танца и се е заела в къщи да учи малкия на тях голяма олелия е вечер.

# 183
  • София
В нашата ДГ коледните тържества са "закрити" - имат открити уроци, концерти за родителите. Виж в яслата имахме коледно тържество с родителите.  Peace

# 184
Здравейте момичета!

Щерката ходи на градина ,засега без проблеми пу- пу..

Календари има изложени няколко вида  , много са красиви, 5-7 лв е цената ,ще ги снимат на 3-ти декември.
Раздали са им да учат стихчета за понеделник .На Любомира няколко куплета ShockedБаща й я взема и не питал човекът тържество ли ще има,какво ли,така че съм в невидение защо е това  newsm78

Моето семейно планиране е на 35 - второ,на 40 - трето CrazyМъжът ми обаче иска второто веднага.Не спира да ми опява за малката разлика.Аз докато не защитя дипломната си не мисля за бебета NaughtyПък и нали Мишлето ми пожела близнаци ,знае ли човек Joy

# 185
След като сме седнали да си разправяме и моите са от стимулация. 1 година опитвахме и нищо не ставаше, аз ставах все по-нервна с всеки месец, така че още първия месец след едната година отидох при моята гинеколожка да й се оплача. Оказа се, че не ми се уголемява достатъчно яйцеклетката, след първата стимулация нищо не стана и затова направихме двойна, та така се уредих с близнаци Laughing Голямата мечта на баща им, рева от кеф. Даже каза на докторката да размърда още малко ехографа да види дали няма някое трето да се е шмугнало някъде там, защото на първия преглед беше 1 мехурчето. Та се надяваше на трети прочит 3 да са Crazy На чужд гръб и 100 тояги са малко Laughing Сега като ни нервират мишките го питам ако бяха три какво щеше да е Joy Докторката и тя го бъзна ,че след Чернобил в България имало бум на близнаци и тризнаци заради радиацията. Та нашия беше проучил да ходим на екскурзия в Чернобил на втори опит, за да излезнат три Crazy Искаше 5 преди да имаме деца, сега и на две е предоволен Mr. Green

Ние другата седмица ще имаме родителска за това училище за родители, за което ви бях споменала. Предполагам ще обсъдим и коледните празненства. Днес едната учителка каза, че са решили тази Коледа празненството да е с родители, защото са забелязали, че като идват студентите да правят ситуации пред тях и те започват да се лигавят, та идеята е практика Laughing А и ние ще се изкефим, разбира се.

Днес бях на среща с другата учителка и с психоложката на градината и научих, че докато са там децата нямат такива истерични изблици, което означава, че проблема е вкъщи. Аз си знам, че най-вече аз съм й изпуснала края на Елена, а тя издевателства над мен с високите си децибели, но ще трябва да се стегна и да проявя твърдост. Беше ми много полезен разговора и съм благодарна и на двете жени, че ми отделиха време и внимание  bouquet

Кики, успокой се и виж накъде вървят нещата. Само не се шашкай Hug Дано да няма повече проблеми Praynig

Ара, радвам се, че вече сте здрави трите грации и успешно лечение на мъжа ти Hug

# 186
Добро утро,момичета!
Не съм писала,а само четох набързо,защото имах мн.работа.Стефи си е в къщи с баба си.Тази нощ ми се стори,че сумти,дано не й се запуши носа.Уф,докато се събуди  и се обадя,си се вкарвам във филми.
Ара,съжалявам,че сте били болни.Явно след грипа имунната им система е отслабнала.Може би е вирус,защото преди две години Юли беше с ангина /но слабо изразена/,и Стефи не се разболя.
Гери,как си?
Цитат на: "gerygirl link"=topic=446229.msg13247340#msg13247340 date=1259135531

Не съм пазарувала почти нищо за съжаление, но както казваш криза е. Повечето от нещата си ги имаме от Васи. Добре че не съм робувала на розовото - и имаме синя количка и столче за кола, както и много дрешки които ще стават и за момченце.

Честно казано се чувствам прекрасно защото искам да се насладя на майчинството си сега така както не можах с Васи, когато се върнах на 6 месец на работа. Само мъжа ми да е жив и здрав и да работи и да ни подкрепя както до сега  Heart Eyes. Извинявам се ако съм ви досадила с моите разсъждения, които нямат общо с ДГ.  Peace
Аз пък се ядосвам,че почти никакви дрешки не може да ползва снаха ми за Даниел,който вече е на 7 месеца.Бебешките неща съм й ги дала,количките също,защото аз също не съм ги избирала да са момичешки,но дрешките след годинката на Стефи са все розови,и въобще момичешки,та ще трябва снаха ми да купува всичко наново.Когато Юли се роди в хиперинфлацията,няколко години нямаше свестни дрехи,а ако имаше бяха безбожно скъпи,та затова компенсирах при Стефи-роклички,полички,красиви блузки.
Гери,Юли я гледах до 4 годинки,защото като се преместихме тук,изгубих работата си в Свищов.Но аз също се наслаждавах на майчинството със Стефи.Със второто дете преживяваш в пъти по-вече положителните емоции, стараеш се да избягваш грешките,допуснати при първото дете,и като видиш и радоста на голямото детенце-сърцето ти е пълно,просто не може да се опише с думи.

Моето семейно планиране е на 35 - второ,на 40 - трето CrazyМъжът ми обаче иска второто веднага.Не спира да ми опява за малката разлика.Аз докато не защитя дипломната си не мисля за бебета NaughtyПък и нали Мишлето ми пожела близнаци ,знае ли човек Joy
Наталка,аз пък съжалявам,че разликата между двете е голяма-8 години и половина.С по-малка разлика децата се отглеждат заедно,но при нас беше мисия невъзможна-да започна работа,да изплащаме жилище и т.н. тъпи битови проблеми.И родих Стефи на 36 години  Crazy.За което свекърва ми продължава да прави намеци,че виждаш ли ще сме много възрастни докато отгледаме и изучим и Стефи,особено в тази криза  Whistling.Никога не съм си представяла,че ще остана с едно дете.Имам брат-близнак,който обожавам,и с който много се обичаме и помагаме.
А между другото много се страхувах при бременността си със Стефи да не са две  Shocked.И то заради това,че сами си гледаме децата,и от страховете как ще се справим.
Аурора не е писала скоро  Rolling Eyes
Леле,аз се улях в писане.

# 187
Добро  утро  момичета  .Часът  е  9.30  а  аз вече съм пред нервна  криза.Явно  и  аз съм му  изпуснала  края на  моя  син.Мишле  той  много  се  заиграва   и  донякъде  от  там явно  се не  усеща  или  казва  в последния  момент.Ще  го  вдигам през ноща  да  пишка  ,тогава  не  се  изпуска.Той  от  няколко  дена  не  спи  на  обяд и  вечер  спи  като  пор  блока  да пада  не  мърда  и  затова  се  изпуска.Но  не знам и аз ако  се не  събуда  как  ще го вдигам.Ще  го  наблюдавам  тези  дни  .Много  е  нервен напоследък  от както  го  пуснах на  градина  взе да  ми  прави  такива  истерии.Дано  до  на пролет  съм го  вкарала в  крачка.Отивам да  испия  едно кафе  с  една  цигарка  за  успокоение. Laughing

# 188
Кики само да споделя още нещо за напишкването през ноща при Васи. Имахме един период през който й давах капки фениситил заради кожните й проблеми. Те са силно обезсърбяващи капки и явно успиваха Васи доста, защото съм имала нощи в който сме се преобличали по три пъти заедно с чаршафите  ooooh!. Но пък от тях сега виждам ефекта, защото Васи забрави за ужасния навик да се чеше постоянно нощем.  Ето сега не давам капки тя се буди пон епо два три пъти на нощ и пишка. Общо взето не мисля че на тази възраст е редно да мислим за някакви проблеми свързани с напишкването нощем.  Peace

Диана чувствам се прекрасно. Даже май вече не давам зор да раждам, че такива спокойни утрини у дома пред компютъра няма да има скоро  Wink
Аз определено се виня че се върнах толкова рано на работа и оставих Васи на баба й. Затова сега с второто имам други планове - дай боже да мога да го гледам поне две години.

Днес ще снимат децата в нашата градина за календарите. Досега не сме имали никакви открити уроци нито тържества. Ще взема да питам дали няма  да организират нещо.

# 189
Разбирам  а  и  той  още  още  малък   явно си е  и  до детето.Когато  денем се  изтърве  само  казва  няма нищо  мамо  аз съм малък.Ако  го  питаш  за  нещо  друго  казва  ,че е  голям.Иначе  с  компютъра  се  справя  чудесно.Когато  се  събуди  го  изпикавам   и  няма  произшествия.Но  и  вечер  пие  доста  течности  той  от  малък пие  много  вода  и  сокове.

# 190
Привет,
Аз рядко се включвам, но съвсем редовно си ви чета - много ми е интересно всичко, което пишете, независимо по темата или не  Wink
При нас новото е, че тази седмица за пръв път започна втора подред на градина  Embarassed Досега такъв подвиг нямаше - една ходи, една болен, дори последния път бяха 2 вкъщи  Confused
По повод държането и ние яко сме го разлигавили, напоследък е ужасен просто, почнал е да си хвърля играчките при всеки отказ, от не знам колко време му се говори, че ще почна да ги изхвърлям и снощи баща му наистина му изхвърли една чисто нова неотоврена дори кола, защото я хвърли нарочно. Еее, после няма такъв рев, сигурно над половин час се дра, изчаках го да се поуспокоих и нарочно го заведох навън, хем до магазина, хем да се откъсне малко и по пътя много му "мелих", че вече, ако ревне за нещо със сигурност няма да го получи, че с мрънкане и плачене ще постига обаратното, а не това, което иска. Като се прибрахме имаше ефект, да видим докога... Но наистина много сме го разглезили, прави си каквото иска, напук, посяга да ме удря, непрекъснато замерва котарака с играчки и т.н. Знам, че и ние сме си виновни, защото като му диагностицираха заболяването почнахме да го жалим ли, не знам точно как да се изразя и аз, хем лекарите не предупредиха, че трябва да си го третираме като напълно нормално дете, но ето факт е, че не послушахме и сега много ще си патим  Cry
Второ детенце и аз искам (особено, ако е момиченце), но пък мъжа ми вече не ще, преди бяхме наобратно  Simple Smile Аз с брат ми имам 7 години разлика и не е хубаво, та затова толкова исках малка разлика, но явно няма да е с малка...
mishlentze, и Боби в градината и преди това в яслата се държи перфектно, чак не могат да ми го нахвалят колко послушен и изпълнителен бил, но вкъщи...
Нашите календари ще са по 6 лева, но нещо хич не ми хареаха - все едни кичозни и самата снимка на детето някак се губи на фона на тази шарения  Close Но ще взимам, имам ли избор  Wink
Ох и аз май прекалих с писането, сори, за което  Embarassed

# 191
Аз пък не съжалявам, че моите са с голяма разлика, имам голям помагач в лицето на баткото.

# 192
Мишле,много ми беше интересно да прочета за появата на твоите близнаци.Ако родиш 3-то дете сигурно  ще ти се стори песен да го гледаш след тренинга ,който имаш,но виж,ако са пак близнаци  #Crazy
Моята рожбичка също е дълго чакана- 1г8м.Затова си мисля,че семейното ми планиране няма да стане както съм го измислила,ама Божа работа е ...Аз си мечтая за още едно момиченце и съм за голямата разлика.Не знам дали изобщо мога да се справя да гледам едновременно две малки деца.Първите 2 години ми беше много,много трудно ..Ама какво съм тръгнала да пиша,все едно не знаете какво е ..

Tweety ,извинявай ,явно съм пропуснала,каква диагноза има Боби?

Гери,пожелавам ти бързо и лесно раждане!И при първа възможност пиши смс на някой от темата да ни информира Hug Чакаме новини от теб ,да не стане като Дю,която като роди ни изостави тотално Crossing Arms

Кики,спокойно ,ще се оправят нещата,успокои ли се с кафенцето и цигарката WinkИ на мен ми се препи и припуши Crazy

# 193
Tweety ,извинявай ,явно съм пропуснала,каква диагноза има Боби?
Наталия, има генетично заболяване, нарича се множествена екзостоза, представлява, че по костите,  най-често близо до ставите, се образуват тумори на костите  Cry Нелечимо е, освен по оперативен път, поне засега. Той вече има много тумори над 20, на 8 от десетте пръста на ръцете, по колената, китката, глезена, плешките, по ребрата, много са за съжаление. Лошото е, че туморите растат заедно с костите, т.е докато расте и те ще растат и ще се появяват нови също така  Sad Понеже от много малък се появиха, прогнозите са, че след 10-тата година ще се наложат операциИ, абе миналата година по това време не знаех на кой свят съм. Ревахме, тръшкахме се, отричахме, минахме през всички етапи... Направихме генетични изследвания, защото било наследствено, ми никой от нас няма, в България има 26 такива случая, от тях само 3 са ненаследствени, нашия е единия от тях. Това е и една от главните причини да отлагахме за второ дете, но сега въпреки, че не е от някой от нас, пак ни е страх. Най-вече от това какво ни чака за напред. Засега ни казват следето го и това е, после като спре да расте, вече съвсем пък трябва да се следи, че в 5% от случаите се превръщало в рак на костите. Молим се да задържи да е като сега и да ни се разминат всичките лоши неща като операции или недай боже по-страшното.  Praynig

Гери и аз стискам палци за бързо и лесно раждане и за кротичко бебоче после  Grinning

# 194
Мила  Tweety  много  съжалявам. Hug

Общи условия

Активация на акаунт