ДЕТСКАТА ГРАДИНА..... Здраве през Новата Година !!! 34 тема

• 26 280
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
Tweety ,много ми стана мъчно.
Бъди силна и позитивна Hug Hug

# 196
Tweety ,много ми стана мъчно.
Бъди силна и позитивна Hug Hug

И на мен много тъжно ми стана Sad

# 197
Момичета  вижте  на  каква  тема попаднах.Дали  е  вярно? Чули ли сте  нещо.http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=449677.0;topicseen

# 198
  • София
http://news.ibox.bg/news/id_1338249261 Фандъкова иска по-високи такси за детските градини

# 199
Tweety, от все сърце ти пожелавам много сила, вяра и кураж! Hug

# 200
Tweety, много силна вяра ти пожелавам!

Слушам аз новините, че Фандъкова иска да се увеличават таксите за ДГ и си викам я да видя какво става с темичката ни.
Много съм щастлива, че Стефи ходи на градина и нещата с много говорене се подобряват. Мислех, че и ние сме му изтървали края как това толкова добро и послушно дете се превърна в малък тиранин.
Аз забременях със Стефи след 6 месеца опити, а с Ники от първият път. Двете са планирани и с разлика 3 г и половина.
Много ми помага баткото и нямам никакви проблеми засега, но и покрай нас повечето му приятелчетата станаха батковци почти едновременно и си е голяма гордост.
Второто майчинство е супер и малко ме е яд сега, че бързах да се върна на работа на 1 г на Стефи. Всеки ден разходки, джиткане от 9 до 17 ч нейде с бебока - разкош. Не искам да чувам за връщане на работа в скоро време. Може и да ми се наложи да се превърна в домакиня, колкото и да не разбирах позицията на тези мами преди.  Embarassed Оказа се, че след като  не седя на стол от 9 до 18 ч нямам здравословните проблеми, които си влачих години наред.
Поздрави,
Нем

# 201
Добро утро!   bouquet
Моля кажете ми как се празнува РД на детенце в ДГ - сутринта нося торта, сокчета, шапки, почерпка за учителките, така ли? Тортата от предния ден ли да я имам вкъщи? Какви торти поръчате вие за ДГ? Други съвети?
Усмихнат ден на всички!   bouquet

# 202
  • София
tini-mini, аз тортата поръчвам да ми я докарат направо в ДГ на самия ден.  Wink Всичко друго е, както си написала - сокчета със сламки за децата, шапки, свирки (бях взела и по 1 близалка за всички деца в градината, другите неща - само за децата в групата, но беше лятото, т. е. сборни групи и бяха всичко на всичко 60-ина деца); на учителките пакет кафе (имат шварц машина), голяма кутия сок, някакви сладки и кутия бонбони, с к. черпих дори охраната (лятото опознах целия персонал, "постоянните" деца сигурно бяха 20-ина, учителките се редуваха, а охраната беше предупредена да отключи, като дойде тортата  Joy ). Тази година поръчвах торта на Лагуна през БГ-меню. Платих я по банков път, като оставих копие на платежното в ДГ (електр. банкиране), ако случайно не съм там и куриерите не са в час, че е предплатена (нищо че досега не ми се е случвало). В яслата поръчвах торта от Гаврош пак по същата схема.  Peace

# 203
  • Бургас
Tweety много съжалявам.Пожелавам ви много сили на цялото семейство, за да се преборите с това. Praynig

tini-mini аз тортата я поръчвах така, че да е готова предния ден следобед, за да я взема в къщи.И на сутринта като го водим носим тортата и останалите почерпки.

Аз още като родих Велизар исках да имам две деца с 3-4 год. разлика.Е сега живот и здраве ще са с 3 год. и 8 мес.Не мога да кажа, че не се притеснявам, напротив даже.Уж планувано, ама като видях положителния тест след първоначалната радост дойдоха и хилядите въпроси.Дали ще се справя с две деца, еднакво ли ще ги обичам  Embarassed , как ще сме финансово..Страха ме завладя много бързо.

# 204
Туити, ще се моля да оздравее детенцето ти, а на теб сила и много положително мислене Praynig Пиши на лични дали звъня на телефоните, които ти дадох и какво е станало ако има резултат Hug Да те питам това заболяване лекува ли се със стволови клетки?

Я да ви питам като стене въпрос за торти и рожденни дни, за имен ден как черпите? Ники другата седмица е именник и се надявам да са здрави и да празнуват този път в градината.

Ходихме днес на консултация с логопед в Пумпелина и купих страхотни играчки за рождения ден на братовчедчето на децата в неделя. Много обичам да купувам обучителни играчки, винаги са най-интересни на децата. Моите като видяха какво избирам за братовчед им веднага си поръчаха и те Laughing

Спяща ,много ми хареса идеята с тортата за рождения ден, сигурно ще го организирам по такъв начин като дойде време, живот и здраве Praynig

Нем, и при мен така се получи с болежките. Докато бях на работа в киноцентъра /той е като мавзолей със стени по 1 метър тухли/, страдах от цистит, бях се докарала до 2 пъти месечно. На всеки 15 дни жестоки болки Crazy Колегите ми вече мислеха, че се преструвам, а на мен вече ми идеше да се гръмна ooooh! Лекувах се, но и след лечението забременях, та приключих с циститите /да не чуе дявол  Praynig /.

Наталия, много от майките в близнашкия са се навили на трето дете, най-вече тези с еднополовите двойки близнаци Grinning Искат да ги нашарят. Но има и две майки с по две двойки близнаци. И те са искали трето, а са излезли трето и четвърто Crazy Едната майка има синове на 15 и сега чак скоро са се решили на трето, а са излезли още две и пак момчета. И сега започва всичко отначало, но както казваш поне има вече тренинг и нещата са й ясни Joy Аз не бих рискувала или поне не от същия мъж Laughing Плюс това се заформи една тема в близнашкия за точно тази възраст на нашите деца и се оказа повсеместен проблем с агресията при единия близнак. Една майка на по-големи близначки каза, че дели периодите кризисни и много кризисни Joy Най-кризисни са й били  като са били бебета, после на 3-4 годишна възраст и после в първи клас /нейните са още преди тийнейджърка възраст доколкото помня, така че не знае още какво предстои нататък/. Така че тепърва ме чака много кризисен период като излезем от този след няколко години, та мисля през това време да си почина активно през кризисния период, за да се подготвя за много кризисния Crazy Joy А за като станат тийнейджъри ще започвам да си търся добър психиатър от сега Crazy

# 205
Аз ще намина към близнашкия форум да попрочета. Всичко,свързано с близнаци ми е много интересно.

Мишле, аз за ИД занесох сокчета със сламки ,2 кашончета пакетирани сухи пасти  от Метро и бонбони .

# 206
Наталия, съмнителна си ми нещо с тези близнашки размисли  Crazy

Мацки, само не ми се смейте на ранното ставане  ooooh! Цяла нощ К се въртя сумтя, аз бях при нея. Нещо е хремата от вчера. Една седмица на ДГ и последния ден сдаде фронта. Ще гледам до вторник да закрепим положението, че тогава са снимките за календари. Ако все още не е съвсем добре (стига да не е мн.зле, да не чуе дявола), мисля да я заведа само за снимките. Лошото е, че не мога да отсъствам от работа сега. Ще трябва баба й да удари едно рамо. Тия дни много работа имахме и другата седмица ще е същото.

Което не пречи да черпя по едно кафе, нали? Мммммм!

# 207
Забравих да питам - някой знае ли нещо по въпроса дали Десиславите празнуват на 5.12 имен ден?

# 208
Добро утро! Hug

Симба имам приятелка Деси празнува през лятото ето по -подробно за именния ден http://imenata.eu/десислава-имен-ден/

# 209
  • София
На Ади именният й ден е края на август и досега не сме го празнували в ясла/ градина.  Peace Само да напомня да попитате дали в ДГ разрешават торти, че в някои не, както и че тортата задължително трябва да е със сертификат. Аз давам и касовите бележки на пакетираните храни за всеки случай (на нещата, к. са за децата, на тези за учителките - не).

Общи условия

Активация на акаунт