ДЕТСКАТА ГРАДИНА..... Здраве през Новата Година !!! 34 тема

• 26 030
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • София
ЗА МНОГО ГОДИНИ МОМИЧЕТА!!! МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ ПРЕЗ НОВАТА 2010 Г.!!!

ЧЕСТИТО И НА ДНЕШНИТЕ ИМЕНИЦИ!!!

# 601
Честита Нова Година! Много здраве, късмет и щастие на всички! Много усмивки, приятни емоции и красиви мигове!
Честито и на всички именници
!
Аурора, бързо оздравяване ви пожелавам и да оставите болестите зад гърба си вече! Hug

# 602
Мили момичета, за много години Hug Желая много здраве, усмивки, любов и пълнота и уют в домовете ви Hug Нека тази година бъде успешна и по-добра за всички ни Hug Честито и на всички именници   bouquet

Аурора, много мъчно ми стана за вас, бързо оздравяване и наистина дано всичко остане в 2009 Hug

Туити, бързо оправяне и на теб, аз бих си пуснаха едноизследване за урина, да не е някакво възпаление на пикочните пътища, дано не е това Praynig Радвам се, че съм ти била полезна за Коледарията. Възможно е представленията да са хубави newsm78

Натали, мен ме хваща срам понякога, много са активни децата и не си поплюват с приказките, а инали са на един акъл Blush

Ние разпределихме децата по бабите вчера и празнувахме навън с мъжа ми. Решихме да се повеселим напук на скапаната 2009 година и да започнем в добро настроение 2010. Прибрахме се в 5,30, свежи като краставички, а мислех, че няма да издържим след 2-3 часа Laughing От късметите ми се падна успех /дай Боже/, а на мъжа ми любов /дано да е с мен Laughing /. Ники за моя изненада бил на купон, имало още две деца и в 12 още не си беше легнал, а той обикновено в 9 сам ходи да си ляга. Ели пък по принцип си ляга към 10-10.30 и мислех, че тя ще стои до 12, а си е легнала в 9 Laughing

# 603
Мили момичета, желая ви през новата година много здраве,много щастие,и много,много сбъднати мечти! Hug
Честит имен ден на всички именници!

Аурора,много мъчно ми стана за теб и Илко.Желая от сърце да оздравее бързо  Praynig,и болестите да останат в шибаната 2009година. И не се обвинявай,моля те  Hug.

# 604

Честита ви 2010 година!
Пожелавам на всички най-вече здраве, любов,
късмет и щастие през новата година. Дано тя ви донесе това,
което старата не е успяла и дано успеете да свършите нещата,
които не сте успели да свършите през изминалата година.
Честита Нова 2010 Година! Нека я посрещнем с
радост, да я изживем с любов и да я изпратим с успехи!

# 605
За  много  години.Живи  и  здрави  бъдете  и  много  успешна  да  е  новата  2010 год.

# 606
  • Gorni Bogrov
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!
Желая ви през новата 2010г. много здраве,щастие и много много приятни емоции!!!
Ние бяхме със приятели и изкарахме супер,Цецко беше при нашите и той е изкарал много хубаво.Седял е до към 2 и след това си е легнал,а днес още не се е прибрал,защото е на имен ден(детето е купонджия) Laughing.
Аурора,желая ви бързо оздравяване и дано наистина болестите останат във старата  2009г. Praynig

# 607
Момичета, много здраве и усмивки през новата година ви желая. На вас и на семействата ви.

Да се оплача, стара съм вече за тежки вечери .... Снощи уж вечер като вечер (не ми е за първи път да седя до късно), а днес съм като парцал, не мога да реанимирам още. А като се сетя кога бЕхме млади какви вечери сме имали и на другия ден на лекции или на работа  ooooh! Ама да сме живи и здрави  Mr. Green

Какво ви се падна от баницата Wink На мене - нов автомобил и пари. Парите не си ги давам, ама предвид това, че не мога да карам, колата я давам на който иска, да си я кара със здраве  Mr. Green Мъж ми изтегли бебето и здравето. Криси ще ходи на екскурзия и ще е щастливо влюбена Wink  Mr. Green

# 608
  • Добрич
Честита Нова година!
Нека тази година ви донесе всичко, което старата не успя. Здраве и късмет да има! Мирна, спорна и щастлива!

Бъдете щастливи и се обичайте през Новата година!

Последна редакция: сб, 02 яну 2010, 04:03 от Вела

# 609
Вела,да нямате рожденичка днес Thinking
Да честитим ли? Crazy

# 610
  • София
Аурора, как сте, че ви мисля? Предполагам, не само аз. Върнаха ли в болницата или сте си вкъщи?

# 611
Честита Нова Година!
Бъдете живи и здрави и нека всички мечти се сбъднат през 2010!  Hug
Аурора, бързо да оздравявате!   bouquet

# 612
честита нова година и от мен .Хайде оздравявайте по бързо. И момичета стига с тази хомеопатия не трябва да си играем с здравето на децата си. Всяко нещо трябва да е с мярка и когато стане напечено да уважаваме традиционната медицина . Спяща да си жива здрава и много щастлива. Щерката да е здрава и весела а мъжа да изпълнява всяко твое желание.Честита нова година

# 613
  • София
Ели, и ти да нацелуваш Велинка и... Петър също!  Heart Eyes И на теб всичко най-хубаво - най-вече здраве и каквото друго си пожелаеш!  Hug

# 614
Хомеопатията си е хубаво нещо, въпроса е да се попадне при специалист. И аз първия път бях попаднала не където трябва, та бях се наострила срещу хомеопатията като цяло, но сега съм доволна и то много Peace Но ако се стигне да АБ хомеопатката ми няма да се поколебае да го даде Peace

Вела, честит рожден ден на патерица на дъщеричката ти  bouquet Да расте здрава, умна и красива  bouquet

Вчера в баницата на свеки пак при мен парите, пък на мъжа ми бебе Laughing Дали няма да ме сменя тази година или ще си го износва сам Laughing

Сия, за тортата за 7-ми реших все пак да е Росита, цената е наполовина на Лагуна, а и се притеснявам да не объркат картинката от БГ меню, та да има рев после. Така ще ми е по-спокойно. Мерси за инфото Hug

Общи условия

Активация на акаунт