ДЕТСКАТА ГРАДИНА..... Здраве през Новата Година !!! 34 тема

• 26 015
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Момичета, пожелавам на всички (и на себе си) мнооого весело изкарване на празниците и една изключително здрава, плодотворна и късметлийска година  Hug

# 586
Здравейте! Илко е с двустранна пневмония + ентеровирус. Днес ни пуснаха да посрещнем НГ у дома, утре се връщаме в болницата. Аз съм с бронхит. Надявам се всичко да остане в старата година. Пожелавмам ви здраве, късмет и любов!

# 587
  • София
Аурора, бързо оправяне! Едвам се сдържам да изразя за пореден път мнението си за хомеопатията.

# 588
Спяща, аз не обвинявам никого другиго, освен себе си. А и на хомеопатия бяхме от края на октомври. Личната също ни казваше, че нищо му няма, докато четири дни не можахме да свалим температура от 39.5.

# 589
Аурора  много  съжалявам,бързо  да  оздравявате и  найстина  всичко да  остане  в   старата  година.Пожелавам  на  всички  весело посрещане.

# 590
Аурора, бързо оправяне и на теб и на Илко!
Моето се оказа, че не е пневмония все пак, но след 9 дни АБ аз все още си имам 37.3... не знам кво е туй чудо. Да не говорим, че яко ми се прецака корема и повече време прекарвам в 00, отколкото навън, как ще посрещам нова година не знам  Confused
mishlentze, мерси, че сподели за Коледария, мислех да ходим, но явно няма да се разкарваме до там.
А на Боби симптомите заа гнойната ангина бяха точно същите, каквито е писала jmoto. Странното, че още с първия прием на АБ се подобри, вчера го водих при нашето си педи и тя каза да пие АБ 7 дни, а не 8.

Пожелавам ви и аз всички болести да са били в старата година, новата да ни донесе мнооооого здраве и щастие, да бъдем много усмихнати и позитивни!

# 591
  • София
Аурора, не мисля, че има за какво да се обвиняваш!  Heart Eyes Дано най-накрая да оставим болестите в миналата година и през следващата да сме най-вече много-много здрави - и децата, и ние!  Hug  Peace

# 592
Момичета, пожелавам ви весело посрещане на Новата 2010 година! Hug

# 593
  • Пловдив
Аурора, много мъчно ми стана за вас с Илко  Cry Дано скоро ви изпишат официално и болестите да останат в старата година  Praynig Heart Eyes
На всички пожелавам весело посрещане на Новата година с повече усмивки, добро настроение  Tada През новата година много, много здраве, любов, късмет и грейнали детски усмивки  Heart Eyes  Пожелавам шъркела да се отчете при всеки, който силно го желае  Hug
Ние сме си четиримата у дома  Laughing

# 594
Бубе,след твоите пожелания какво да напише човек?! Heart Eyes
Здраве най- вече ,всичко останало след него....
Момичета,весело посрещане на Новата година.Ние сме си семейно у дома Wink Изтеглихме си вече късметите - на мен ми се паднаха: парите,печалба от тотото,екскурзия в чужбина и учението  PartyДоволна съм ,дано се сбъднат .. половината поне.

Мишле,твоите мишки са уникални направо,смея се като чета вашите преживявания и пожеланията към дядото да слуша.. Joy

Аурора,направо онемях като прочетох CryМилото дете,тези пневмонии ви съсипаха..Дано оздравее бързо детето Praynig

Много болни деца пак,сигурно заради времето.То бива бива ,ама 20 градуса на 31 декември си е луда работа направо #Crazy

# 595
УЮТНО ИЗПРАЩАНЕ НА СТАРАТА И ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА! дА СТЕ ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ. ДАЙ БОЖЕ ДА СЕ РАЗМИНЕМ БЕЗ БОЛЕСТИ ПРЕЗ НОВАТА 2010  Hug

И умната с алкохола ей Wink  Mr. Green

Ние вчера с мъж ми си купихме общ подарък (за цялото семейство) - 10 семейни игри, една от които е "не се сърди човече". Ще можем да играем тримата  Heart Eyes

# 596
 Hug

Честит празник на всички именници! Hug  bouquet

# 597
  • София
Хайде, за много години! И ние посрещахме тримата семейно. Ади заспа преди 12 (като никога), с мъжа ми отворихме бутилка хубаво шампанско в 12 и постреляхме с фойерверки и така. Пожеланието за НГ си го казах в предишен пост, така че днес се допълвам с честито на именниците!

# 598
Честита нова година! Здраве, късмет и щастие ви желая!

Честит имен ден на всички именници! Да ви е живо и здраво името!

# 599

Общи условия

Активация на акаунт