ДЕТСКАТА ГРАДИНА..... Здраве през Новата Година !!! 34 тема

• 26 032
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Честит рожден ден на Ели и Ники!
Честит имен ден на Ивайло!
Честито одъртяване на Мечо Пух  Mr. Green
Да са живи и здрави и мнооого щастливи!

Аурора, радвам се, че вече сте си в къщи. Дано по-скоро се закрепи Илко и на теб да ти олекне на душицата  Hug

# 661
Мечо Пух,честит рожден ден!Желая ти много здраве,много любов и много сбъднати мечти!  bouquet

# 662
Момичета, нямах нет вчера, затова ви черпя днес:

Благодаря ви за пожеланията за дечицата ми от сърце Hug

Мечо, първо честит имен ден на Ивчо, да ти е жив и здрав, да расте умен, силен и красив и да ви радвам много  bouquet А на теб желая любов, щастие, късмет и здраве  bouquet

Аурора, бързо възстановяване ,радвам се, че сте излезли от болницата вече Hug

Влизам и с една добра новина, оказа се, че е станала грешка между отделите онзи ден с интервюто и ми се обадиха да ме питат защо закъснявам Crazy Така че интервюто ми беше вчера, навръх рождения ден на мишките Laughing Поне 7-ми януари явно е моят ден, вече ми стана ясно Joy Ами, мисля че интервюто мина добре, много хубав екип. Аз и шефа бяхме най-възрастните, другите момичета бяха под 30 и ми казаха че средната възраст в екипа е под 30 Crazy А аз ги минах тази  година Mr. Green Сега ми казаха, че мога ад очаквам трето интервю с шефа само, доколкото разбрах, тъй като сега ще мислят къде могат да ме сложат в екипа точно. И след третото интервю евентуално да очаквам оферта, която ще трябва да одобря в рамките на 3 дни. Ама да видим. Смтам, че имам шансове и освен това ми се извиниха за недоразумението. В екипа имаше именичка и аз ги черпих с бонбони за здравето на моите мишлета, та се получи задушевно Laughing

# 663
Много сладко станало в темата Heart Eyes
Мече,честито!Много здраве,щастие и любов!

# 664
  • Пловдив
Честит рожден ден на Мечо Пух  newsm51
В нашата група има скарлатина, то не че съм я засилила да ходи де, но и да искам няма как  Rolling Eyes Във вторник ще вадим третата сливица, дано това се окаже разковничето при нея и да спре с тези боледувания  Praynig
Феърче, как е Яна  Hug
Мишленце, хубаво се е получило в крайна сметка с интервюто, скоро да се похвалиш  Heart Eyes А с баба ти какво стана  Flutter А РД как мина, снимчици нещо няма ли да ни покажеш  Heart Eyes

# 665
Бубе, ще стискам палци във вторник  Hug.

# 666
Мечо Пух, честит рожден ден!Пожелавам ти здраве, щастие, късмет, любов и да се радваш само на прекрасни моменти с любимите ти хора!

# 667
  • София
Във вторник ще вадим третата сливица, дано това се окаже разковничето при нея и да спре с тези боледувания  Praynig
Феърче, как е Яна  Hug

*Буб*, вече не смея да казвам, но пу-пу откакто махнахме сливицата като че ли е по-добре.  Praynig
Къде ще махате сливицата? Стискам ви палци за успех. Дано след това рязко да намалят заболяванията  Hug

# 668
Мечо, честит РД с малко закъснение!  Hug

Бубе, стискам ви палци  Peace

Мишленце, не знам коя е тая фирма, ама те там не си ли говорят в тоя отдел човешки ресурси ooooh! Е, поне е минало гладко интервюто, но много са се изложили де....  На теб стискам палци, дано те харесат  Hug

Давай снимки на мишките Wink

# 669
  • Добрич
Вече научихте ли, че дечицата ни есента ще са предучилищна? /Тези, които тази година стават на пет години./

Цитат
Просветното министерство продължава да търси начини как да въведе задължителната предучилищна подготовка за петгодишните при липса на места в детските градини. Направена е специална проверка колко са свободните места.

Милка Коджабашиева – зам.-министър на образованието, младежта и науката: "Имаме около 11 хил. свободни места в детските градини, но това е в национален мащаб, колеги."

В големите градове като София и Варна групите ще са предимно в училищата. Ако обучението на петгодишните е полудневно родителите няма да плащат, ако е целодневно – ще плащат такса. Пак заради липса на училищни сгради засега целодневното обучение ще е само за първокласниците. Но родителите, които желаят ще могат да прибират децата си следобед, ако смятат, че те ще се изморяват при над 8-часовия учебен ден.

От тук

# 670
  • София
То за тях на практика нищо не се променя.  Peace Просто предучилищната става 2 години (3-та и 4-та гр.), а не само 1.  Peace

# 671
  • Добрич
Само, ако не се промени сегашната учебна програма. Защото сега тя е за детска градина, а не за предучилищна група. След като ще се води предучилищна група, може да променят програмата.

# 672
Вела,аз си мисля,че това е много пресилено.На 5 годинки са си все още много малки.И ако моето дете примерно не е прието в ДГ,предучилищната в училище е мисия невъзможна,ако родителите ходят на работа.
В къщи със Стефи се мъчим да учим буквите,но засега без резултат.Все още не може да направи връзка между звука /буквата/ и думичката,започваща със тази буква.
И наличието на отвратителни учебници ще затрудни още по-вече децата и родителите.
И друго си мисля,но в нашият случай - как ще ходи детето ми постоянно на ДГ, като тя по-скоро не ходи,отколокото ходи заради боледуването.И щото не трябва да се изпуска уч.материал,децата пак ще бъдат масово водени болни на градина.
Абе,за мен е поредната недомислица.Първо да осигурят места в градините,тогава да въвеждат задължителна предучилищна.

# 673
  • Добрич
По сега действащия закон, детето може да отсъства от градина, по желание на родителите, но във предучилищната отсъствията са разрешени като в училищата. Интересно какво ще измислят за лятото, защото ако ги пускат в задължителна ученическа ваканция не ми се мисли...

# 674
Ужас, Не съм се сетила и за ваканцийте  ooooh!.
Явно е,че се измислят безумие след безумие.Като със здравните осигуровки.От какъв зор аз като безработна ще плащам сама по 16,40 лв на месец. Хората пари за хляб нямат-осигуровки ще плащат  ooooh!. Че и ще глобяват..........

Общи условия

Активация на акаунт