ДЕТСКАТА ГРАДИНА..... Здраве през Новата Година !!! 34 тема

• 26 017
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
  • Добрич
Диана, ти в момента нямаш ли право на обезщетение за безработица? Не би ли трябвало от там да ти плащат осигуровките?

# 676
Аз като бях на борсата 9 месеца нищо не съм плащала за здравни, даже се води за стаж, плащаха ми по около 140 лв месечно.

# 677
http://www.facebook.com/home.php?#/photo.php?pid=4394710&id=217611003199

Вижте дали ще успеете да разгледате снимките.

Буб, рождения ден мина чудесно, танцуваха, пяха, дивяха порядъчно. Играха много с балоните. Тортата се оказа много вкусна, пак ще поръчвам оттам. Децата си искаха допълнително. Идеята ми да им взема плодово прясно мляко вместо сок се оказа много добра, всичките деца предпочетоха млякото пред бозата, която им дадоха за следобедна закуска. Хубаво празненство се получи. Госпожата и двете лели се постараха много да им е хубаво. После вкъщи отваряхме подаръци от децата в градината. Разбрали сме се всяко дете да купува нещо в рамките на 2-3 лв. Но като видях какви подаръци са купили останалите родители май няма да спазвам това правило повече Crazy Повечето подаръци бяха над тази сума със сигурност. Най-хубавия подарък ми се струва едно надуваемо чудо, което става за боксиране. От олипмийските игри през 2004 е, надали бих намерила откъде да си го купя, но пада голямо ритане и изкарване на енергия Laughing И току-що Николай го е спукал #Cussing out Имат и по един подарък, който мисля да оставя в гаража за ползване навън, защото вкъщи ще ни надуят главата. Едното е голям пластмасов чук, който пищи като се удря с него, а другото е една голяма свирка като тромбон за стадион Crazy Един татко ги донесе в последния момент, но не разбрах чий татко е. Мъжа ми каза да поразпитам и да го запомя, на рождения ден на детето ни да се отчетем с кречетало и барабан Joy

Вкъщи с бабите ядохме торта и още подаръци. Нямам къде да ги слагам вече Crazy

Баба ми е много доволна, супер си е изкарала. Цял ден приказки с другите баби и дядовци, трапеза с всякакви яденета на обяд. Каза, че я хванало срам как са яли другите старци. Ама хората явно затова са дошли, дано по-често им се случва да ядат така! Избрали я с един дядо да се свалят на някаква забава Laughing Като най-бъбриви Laughing Каза, че се е наговорила за цяла седмица Laughing

# 678
Мишленце, много са сладки дечицата.Като гледах снимките,се сетих за снимки от  РД от градината на двамата с брат ми.И ми стана много мило. На 5 годишният ни РД със със същата такава прическа като на Елито.
Диана, ти в момента нямаш ли право на обезщетение за безработица? Не би ли трябвало от там да ти плащат осигуровките?
Имам,но все още не съм ходила да се регистрирам.Имах впредвид за осигуровките след свършване на борсата.

# 679
  • София
Само, ако не се промени сегашната учебна програма. Защото сега тя е за детска градина, а не за предучилищна група. След като ще се води предучилищна група, може да променят програмата.

Учебната програма в ДГ е за предучилищно образование (от 1-ва до 4-ва гр.) - така се води и специалността (предучилищна педагогика).  Wink

Виж за отсъствията е вярно. В София се дискутира ограничаването на отсъствията по сем. причини като бр. годишно и за първа гр. А за ваканциите не вярвам да има промяна, не се е споменавало дори.

# 680
Мишле,като те чета и яд ме хваща направо.На нашата група,не на теб..каква организация сте си направили и подаръчета и снимки и фейсгрупа дори ...При нас умряла работа.Ще взема догодина да се самопредложа за родителското настоятелство (или както там се казва).Аз нямам и грам организаторски способности,но си мисля,че дори едно съвсем скромно тържество за НГ мога да спретна newsm78 -каквото дори нямахме тази година. Ама как да стане като повече от половината родители правят бойкот?

# 681
Мишленце, такова надуваемо от 2004 има в Джъмбо, стреваха под 5лв , нашето издържа 2 месеце и се спука.
Отивам да гледам снимките

# 682
Мерседес, ще отида да купя едно ,че мен повече ме е яд от децата за това чудо Rolling Eyes Нямам навика да им се карам за счупени играчки, но за това нещо ме доядя.

Натали, защо половината родители бойкотират празненство на децата ,не мога да се сетя за нито една причина newsm78 Иначе при нас така се случи, че се събрахме няколко мами, които сме по-дейни и имаме повечко желание. И явно като си с първо дете/деца/ повече ти се занимава, та ни едвижим нещата. Аз с организиране на разни неща се справям много добре и като се надушихме в градината няколко такива родителки и се получи добре. И при нас има две майки и един дядо, дето на всичко намират кусур, но в общото техния глас не се чува, а и аз съм си по-гръмогласна като искам да се чуе моята дума, та ги надвиквам Joy И най-важното е, че учителките ни имат желание и те ни дават идеи, иначе ако те с апротив, ние и да се натискаме пак не се получава.

За рождения ден исках да доведа клоун в градината, но не ми позволиха, така че само лабони дето им взех. Те пък толкова им се радваа, нямаха търпение да се наядат и скочиха от масите да играят с тях.  Такова щастие... Слаа Богу все още малко им трябва на децата, за да се забавляват. След годинка-две май стават по-претенциозни. Само като четох листата с исканията към дядо Коледа на групата под нас/ПГУ/, лошо ми стана #Crazy То не бяха бакуган писти, то не бяха лаптопи, то не бяха псп-та #Crazy                        

Дианче, Ели отказа да я вържа и отказа да двали пустия суичер, затова така изглежда на снимките, а Ники пък си избра дрехи по негов вкус и беше като сгоден циганин, но отказа да се преоблече и го оставих да се чувства неотразим Laughing Хубави са тези моменти и добре че ни разрешават да снимаме тържествата, че да имаме спомен от тях. Аз от градината имам няколко снимки, една с дядо Коледа и една на някакво тържество... и май е само това. Аз пон есъм ги нащракала на воля. Не знам дали разгледахте и снимките от коледното тържество да видите каква атмосфера с рисувани завеси отзад имаше. Party

# 683
Дианче, Ели отказа да я вържа и отказа да двали пустия суичер, затова така изглежда на снимките, а Ники пък си избра дрехи по негов вкус и беше като сгоден циганин, но отказа да се преоблече и го оставих да се чувства неотразим Laughing

rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Тоя лаф направо ме срази ....  Joy

Разгледах снимките, добре са си децата. Ние само можем да си мечтаем за дете с такава коса, като на Ели (и не само - Любомира, Стелла и други момиченца с дълги хубави косици ). Ама тя Криси, да е жива и здрава, няма на кой да се метне с гъста и хубава коса  Thinking Всъщност има, ама явно тоя ген я е прескочил. Нищо де, здраве да е Wink

# 684
Симба, радвам се, че се забавляваш Laughing Аз до година и половина не съм имала изобщо коса, после по време на манекенската ми кариера на фризьорите лошо им ставаше като трябваше да ми изправят къдравата грива. Майка ми ми е мазала голата тимба със зехтин, та дано се появи някой косъм Laughing Така че не се знае Wink Сега от изрусяването ми се съсипа косата, но пак минах на червено и се надявам да стане пак като преди Crazy

# 685
  • Пловдив
Ооо, Симба, имаш грешка специално за косата на Стелла  Joy Такава перушина е, права, рядка  Embarassed Ако не спи на плитки сутрин няма сресване, получава й се една топка (гнездо  Crazy) отзад и ела да видиш  ooooh! Въздишам и аз по косите на доста девойки в темата, ама ... А дано се окажем като Мишленцето  Party и в по-късни години щерките се сдобият с лъвски гриви  Praynig
Мишленце, страхотен РД, голям купон, танци-манци, балони  Tada И много красиви тези мишкииииии  Heart Eyes Лафа за сгодения циганин го знам и аз, как можееееееееее да кажеш така за чаровния Ники  Crazy  Joy Ели е прекрасна, по нищо не личи какво дяволче е  Flutter И как сладко двамата си събират подаръците в "чувалите"  Joy  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 10 яну 2010, 23:56 от *Буб*

# 686
Буб, мерси Hug Още разопаковаме Crazy Има един много приятен спрей за разресване на детски коси на Орифлейм, Ели му вика "парфюма". Сутрин реша с негова помощ, но също бабите й правят на Ели маска със зехтин от време на време и веднага става плътна и лъскава Wink А Ники се беше нагласил с кафяв гащеризон с оранжеви кучета по него и със сиво-бяла блуза с червени коли Crazy И зелени чорапи за капак Mr. Green Ели поне има добър вкус Laughing

# 687
Аз пак недовидяла CrazyКъде са тези снимки?

# 688
Аз пак недовидяла CrazyКъде са тези снимки?

Днес що така никой не пише  newsm78

Криси си ходи на градина. Но вчера ми обяснява, че не си била мила ръцете  Shocked Каза, че ръцете се миели само като се върнат от вън  #Cussing out Казах й че довечера ще я питам колко пъти си е измила ръцете и ще разбера ако ме излъже  Whistling Обясних й, че като се ходи до тоалетна и преди ядене също се мият ръце. Вкъщи си ги мие, ама явно смята, че домашните правила не важат за ДГ.  Sick Казах й също, че ще й се появят червейчета в стомаха, като яде с мръсни ръце. Надявам се да съм била достатъчно убедителна  Mr. Green

# 689
Симба,би трябвало и преди хранене да ги мият. За това дали ги мият след тоалетна,не съм сигурна  Rolling Eyes. Не съм се замисляла,ама нали Стефи не ходи,и не зная  Embarassed.Симба,и за така й казвам-че ще има червейчета  Joy
Днес е операцията на трета сливица на Стелла на Бубето.Дано е минало всичко и детето да е добре  Praynig,а Бубето да се е успокоила вече.

Общи условия

Активация на акаунт