Ура-а-а-а-а!!!! И КАТРИН е вече в кюпа на щурата АПРИЛСКА група !!!

• 31 868
  • 750
  •   1
Отговори
# 105
Ами на мен НЕ ми допада идеята на Ехмея и на ВаняМ всеки да си купи подарък на своето дете – Коледа е далеч, няма смисъл отсега да го мисля...А иначе съм претрупана и с играчки, и с антиконсуматорски настроения...И за книжките малко се двоумя – някой сега да се ангажира да купува книжки на кг – а колко бройки, как после ще се оправяме с парите...На Галката Илиева по-ми допада идеята – но пък на кой точно да ги дадем тези 200-300 лв дето ще ги съберем?
На мен лично организацията “Save Darina” ми вдъхва доверие...В момента се събират пари за 2 дечица – Ани и Гьоркем...И защото е невероятно трудно да си «избереш» на кой да помогнеш – ако искате – да ги разделим?

http://www.save-darina.org/component/option,com_frontpage/Itemid,1/

Знам, че “благотворителността” преди Коледа е много предъвкана тема с вкус на сухар и сладникав привкус...знам, знам, знам...не ми се обсъжда това...но на мен ми се нрави повече тези 20 лв да отидат незнайно къде (като има ВЕРОЯТНОСТ да помогнат на дете), отколкото да са поредната пластмаса с китайска мелодийка и премигващи светлини в къщи...Ако искате този път просто да направим така - а др път, на другата си Априлска среща на АПрилчета в Априлци - да си подарим подаръци,а? Проста защото всеки може да дари по всяко време - но ще дари примерно 100 лв...а така все пак ще бъде по-прилична сума, а???
А Гьоркем, мацки, е на 2 годинки...
А за гейовете и за изневерите...на срещата!
Целууууууууууувки!

# 106
Добър ден
искам да питам само,има ли новини от Ласси ,как е тя,някой чувал ли я е?

# 107
Нашето идване на срещата за сега е под въпрос, тъй като мъжа ми ще е на работа и едва ли ще посмея да тръгна сама с двамата багабонти Simple Smile Но съм ЗА да се съберат пари за дарение и дори и да не дойдем ще пратя...... напр. по Петя (да си знае) Wink

Стискам палци всичко с Ласи да е ОК и скоро да се яви някой вестоносец с добри новини!  Peace

# 108
  • Popovo
Въпрос към всички бременни....Имате ли си щъркел???Щото аз съм мераклийка да стана пак  Mr. Green

Тъй, тъй като чета през ред, все нещо не съм разбрала.
Помислих си Сис, че ти искаш да си бременна  Mr. Green

Аз пак ей така да ви по мрънкам, че туй дете моето ще ме вкара в лудница. ooooh!
Ама хич не спира това бедствие малкото, само щуротии му ражда малката главичка. Днес се опитах да изчистя, то не миряса, включва-изключва прахосмукачката, пералнята ту я пуска на половин пране, ту на бързо, побърка се машината. В почти изчистената стая обърна току що полятото ми цвете и размаза калта навсякъде. Само докато се обърна и е свършил някоя пакост. Накрая на великото ми почистване той се заливаше от смях, а аз бях пред нервна криза.

Сега спи и аз положих морни кокалаци ей тук при вас, че вие ще ме разберете най-добре.  bouquet

Стскам и аз палци на Ласи  Praynig

# 109
  • Някъде на път....
Alokazia, благодаря за закуската и кафенцето!  Hug

# 110
Мдааа, явно скоро не ще бъде постигнат консенсус по въпросите относно Коледното парти. ДА си призная, не съм привърженик на благотворителните кампании около Коледа, привърженик съм на друг вид инициатива - Купи книга за Коледа!  Laughing Само да кажа, че предложих идеята с книжките по няколко причини: 1. Защото ми се стори, че не на всички им допадна идеята за размяна на подаръци (нещо като алтруистични подбуди); 2) защото у нас всички винаги се радваме на книжки (егоистични подбуди). 3) защото останах с впечатление, че на повечето момичета им се иска да има Дядо Коледа на партито и той да раздаде подаръци. Но пък и аз мисля, че подаръците са нещото, на което децата най-малко ще обърнат внимание в този момент.
Аз си оттеглям предложението... Както решите, така да бъде  Hug

# 111
Здравейте Simple Smile
за парите и подаръците, аз харесвам на първо място варианта с дарените парички , Хелън е дала добра идея за сигурно място, и макар и с малко, ще помогнем на някое детенце, а това, че е по Коледа, няма значение; или на второ място, ако това не се приеме, предлагам да се върнем на вариант 1 т.е. всеки да купи нещо, хем ще има изненада, хем няма да трябва да се събират пари, някой да купува в големи количества и пр...като родителите с по-големи деца, могат да се разберат и за тях да има подаръци, няма да е трудно..но не налагм никакви мнения, каквото решите.

# 112
Почерпете се от тортата на Ади, днес става на цели 10 години. Grinning

# 113
  • София
Eхмея, да е здрава и много щастлива рожденничката! Какво и избрахте за подарък?

# 114
Eхмея , да ти е жива и здрава Ади и много да ви радва !!!

# 115
Честит рожден ден на Ади  newsm59  bigdance2
Момичета ние май няма да можем да дойдем на партито  Cry

# 116
Много здраве. щастие и късмет на Ади   bouquet

То такава какафония стана за подаръците, че се чудя дали и аз да си казвам мнението, ама едно повече или по малко, май се тая  newsm78

Както и да е - извинявайте момичете, не искам да пренебрегна никое предложение - всички са хубави,наистина са хубави  Hug Обаче моментното ми състояние от всякъде въобще не е настроено благотворително или духовно. Аз самата се намирам в доста труден за мен период във всякакви аспекти - физически, емоционален, психически, финансов, трудности с работата, приятели и т.н. Нямам сили точно в момента за благотворителност, макар че съм по принцип много отзивчив и чувствителен човек, винаги участвам в кампании като Българската Коледа и т.н., Сега просто не искам, а благотворителността трябва да е искренна  Peace

За книжките - ами Бобката има цял шкаф с книжки, включителни и някои от тези , които предложи Тодоран - Тодарнче, наистина са много хубави, ама непрекъснато който ни дойде на гости му носи книжки , пък и ние му купуваме като се залепи за някоя книжка в магазина  Hug Ама поради тази причина и това не ми допада.  Rolling Eyes

Така, че да пуснем една анкета да видим към какво клоним  Peace

Или пък дори и да вземете някое решение, което аз написах, че не одобрявам, няма да се цепя от колектива, просто изразявам предварително мнение   Peace

# 117
  • Варна
Здравейте и от мен!
Относно варненската среща-аз съм за такава предколедна среща на малчуганите,но съм леко притеснена. Доскоро Ралица беше болна и ме е страх да не се разболее отново. За подаръци-идеята не е лоша,но в момента семейството ми е много финансово затруднено. Много бих се радвала да се видим и да зарадваме децата с малко забавления-този клуб Невеляшка ми хареса. Нека решим датата и да видим кой ще дойде и да резервираме. Моите предложения за дата са: 05.12, 12.12, 13.12, 19.12 и 20.12. И според мен часът на срещата трябва да е около 17ч. Нека и другите мами от Варна си кажат мнението.
Честит рожден ден на Ади!Много здраве и късмет!  nbirthday
Стискам палци на бъдещите мами за безпроблемно раждане и сладки бебчета!  Praynig

# 118
Брех, ВанчетоМ, ти ли пусна толкова бързо анкетата бе? Аплодисмети   bouquet

# 119
  • София
Брех, ВанчетоМ, ти ли пусна толкова бързо анкетата бе? Аплодисмети   bouquet

Ами така като гледаш и единствения вот в нея....имаш ли съмнение кой е  hahaha hahaha hahaha

newsm59 nbirthday nbirthday newsm67  Gift  bigdance2  Party Time newsm18 Tada
Честит РД на АДИ !!!! 
newsm59 nbirthday nbirthday newsm67  Gift  bigdance2  Party Time newsm18 Tada

fingerscrossed за Ласи да устиска още !

Общи условия

Активация на акаунт