Ура-а-а-а-а!!!! И КАТРИН е вече в кюпа на щурата АПРИЛСКА група !!!

• 31 878
  • 750
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Честит рожден ден на Ади! Да расте здрава, умна и щастлива!   bouquet

за варненската среща аз не мога на 6.12, в съботите мога след обед по принцип, но предпочитам да не е 5.12 (но не ми е невъзможно все пак). За подаръци - както реши мнозинството, но може да минем и без - като гледам в клубчето ще им е доста забавно и без подаръците. И без това се задава валеж от коледни подаръци, няма да им се размине.  Peace

koketka Леле голяма фурия е Гого! Да ти е жив и здрав, а на теб железни нерви и спокойствие ти желая!

# 121
Малииииии..... сериозни дебати текат по въпроса за срещата.
Дано анкетата да помогне за консенсус!

За благотворителността мисля, че всеки сам избира каузите си в момент, в който се чувства готов за това. Съгласна съм с Ваня(иван).  За мен най-добър вариант е 1ия. Да има Дядо Коледа ( Петето с брада) ,  да носи чувал с подаръци и да ги раздаде на децата  Laughing  Мисля, че са достатъчно големи за да им направи впечатление, а и ще знаят на Коледа от кой да търсят подаръците  Wink 
Но естествено, ще се съобразя с мнозинството

Ехмея, да ти е жива и здрава Ади! Да расте щастлива и усмихната и много да радва мама и тати!

Последна редакция: чт, 19 ное 2009, 18:09 от nesinesi

# 122
Аз знам, че не пишете много и знам, че като вляза ще има да прочета 3-4 стр, отварям и  Shocked темата изписана и има нова с 8 страници.Направо ме разбихте.Браво на вас.То в това време като стоим повече в къщи има повече време за писане.

Иначе около нас нищо ново.Болни сме вече 2-ра седмица,първо ангина сега някакъв вирус.И прочетох че някой от вас дават изопринозин ,май така беше.
Аз го взех по препоръки и незнам колко време може да се пие.В опаковката има 4 блистера- всичките ли да ги давам.

Завиждам ви за срещите ,които си организирате.И ние с Криси(Ваня), ще си направим двечките една коледна плевенска среща  Wink

Пожелавам на всички болни да оздравяват бързо и никакви болести вече Praynig

# 123

newsm18 newsm18 newsm18 Честит рожден ден на чаровницата Ади!!! newsm18 newsm18 newsm18
Да расте все така прекрасно и ЛЮБОЗНАТЕЛНО момиче...и мама да прави все по-красиви и по-красиви подаръци! Само успехи и верни приятелства в новото училище!!! Поздрави и на мама Ехмея (Awake) - ще си гризна и аз един морков (от тортата) за Адино здраве Hug
Здравейте пак днес...
Вижте - като се замисля за тези подаръци - наистина няма как мамите на повече от 1 дете да не получат подарък за второто...Доколкото разбирам ВаняМ, Ехмея и Тодоран са с тоз "проблем". Така че, ако искате - вие, мили ми многодетни мами, купете подарък за многочадието си, а другите ще си разменяме подаръци...Аз гласувах за "да си купим подаръци за майките" - после се засрамих от несериозното си отношение (само аз бях отговорила така) и си писах моето предложение - за благотворителност...но пък след като има такива, които не са съгласни с това - макар и 3-4 човека, наистина няма смисъл май от "задължителна" благотворителност - оттеглям си предложението и аз и съм съгласна с Несинеси, Ваняиван и Тодоран, че доброволната благотворителност - когато на теб ти е присърце, а не организирано предколедно, е по-добре...
Така че, въпреки анкетата аз ще си позволя да ви предложа пак първия вариант - да си купим подаръци - а мамите, които си имат предвид точно нещо да купят на децата си (като ВаняМ) - просто няма да участват в томболата- така пак всеки ще има подарък...А? Ако са подаръци - аз, момичета, наистина предпочитам изенада - затова не ми се иска да си купувам аз подарък или пък книжка - Тодоран   Hug - и на Елица са и любими книжките, ако я получа като изненада ще е ОК, но ако я очаквам...какъв е смисълът? И в крайна сметка така за децата ще има подарък, а за нас - изненада  Hug Спомняте ли си в Априлци как се насъбраха като пчели около кошер сред подаръците, как лазеха около тях и колко много им се радваха???

Момичета - чух се с Ласи днес - всичко е под контрол...Не се е подобрила...но не се и влошава...поне тя така казва...ще я пуснат през уикенд-а (според мен това тя сама си го е "извоювала" и май докторите не искат много да я пускат - ам това тайна, сега - все едно не съм го казала, че ще ми се кара...) - та така де - уикенд-а ще си е малко в къщи и др седмица - пак в болницата - да свършат по-важните неща и така, да не я отлагат повече...Та се майтапих с нея как нали искаше на срещата вече да е родила Simple Smile Та ето на - тъкмо сега ще роди и след 2-3 дни - срещааааа hahaha ...Дано всичко се развие благоприятно...казах й, че има поздрави от всички... Hug - и на нея й стана мило де...знаете си я Ласито!

Перличка - защо няма да дойдете? Тифани - и вие ли със сигурност няма да се появите??? кокетка...явно момченцата са наистина по-диви...недей да чистиш и не си поливай цветята и всичко ще е под контрол Peace Simple Smile Веси1 - много целувки на КРИСИ и на Никола от нас - тя защо не пише вече? А Хриси-Писи и Верчо???Къде се дянаха двете?

Целууууувки!!!

Последна редакция: пт, 20 ное 2009, 00:15 от helenblondy

# 124
Брех, ВанчетоМ, ти ли пусна толкова бързо анкетата бе? Аплодисмети   bouquet

Ами така като гледаш и единствения вот в нея....имаш ли съмнение кой е  hahaha hahaha hahaha

Вотовете станаха два, ама пак са малко - ВанчеМ, аз също няма да имам против, ако се реши нещо друго, ти да си действаш по твоя план  Peace Мен лично няма да ме подразни това, даже ще се чувствам по-комфортно със себе си, ако знам, че всеки е постъпил, какато е намерил за добре  Peace Така, че взимай подаръка на Коско и хич не му мисли, пък ако минем на благотворителната вълна - ще му го подари домашния ви Дядо Коледа, не форумския  Mr. Green
Аз ще се съобразя с мнозинството - така съм решила, независимо какво смятам за най-удачно.
Обаче, ако ме пита някой да си кажа, че на второ място подреждам предложението с размяната на подаръци, като елемент на изненада  Peace

Да сменя ли малко тематиката  newsm78
Я кажете давате ли вече мед, за Сашето на Съни22 от Русе знам, тя беше споменала, че като е болен му дава чай с мед, ама друг май не се е похвалил  Rolling Eyes
Днес си купихме от Произведено в България много вкусен мед, уж екологичен , та си мислех, аз на времето как мухах лъжиците с меда и нямах никакви грижи нито с настинки нито с недай си боже нещо по-сериозно, дали пък да не го пробвам Бобката с лъжичка мед сутрин с млякото, може пък да му подейства стимулиращо на имуннта система. Човекът там ни обясни, че препоръчителната дневна доза за стимул на имунитета е по грамче на килограмче, т.е. за Бобката около 11-12 грама  Peace

# 125
Честит Рожден Ден на Ади! newsm59

Vanyivan
, аз давам мед от месец някъде. Слагам в чай от шипки например по една лъжичка. Само че педи ми каза преди това да го преваря (така ли се казва  newsm78) на водна баня.

# 126
  • София
Ванче,аз вече давах мед на Рада а и в яслата им дават филия мед с масло.
Момичета, хич не ми се искаше да преекспонирам темата с благотворителността, по- скоро имах предвид да направим нещо полезно,докато се чудим къде ни "боли или сърби", "кой в каква дупка е" и  какъв китайски артикул да   закупим, то някой наистина има нужда от подкрепа и надежда. Аз също ще се съобразя с мнението на мнозинството.
Стискам палци на Ласи,дано всичко да е ок.

# 127
Блонди,ах моя руса Хелен  Hug пак ме зарадва с готин пост.
За Верчо и Хриси не питай...доколкото знам нямат и намерение да се разписват нито пък ни четат Confused Не,че нещо на някой...стечение на обстоятелствата,нежелание,отчуждение,ангажираност и т.н.
За КРИС-ата и аз се чудя що не пише?Тя май цици щеше да си слага по едно време?Ми любопитно ми е пък,какво е станало  Blush
Ехмея,жива и здрава да ти е !Ама тя на снимките много по-улегнала изглежда и някак висока,а едва на 10  Grinning

Стига сте се чудили за тези подаръци бе момичета,слушайте кака си ...придържайте се към схемата от Априлци  Peace Някой да надраска имената на мъниците и всеки да си тегли другарчето!Претенциозните (Ваня  Hug) да се примирят с всеобщото (моето ) мнение  Wink

ВАРНА и по-специално към Бисата се обръщам.Прави един списък със желаещи да дойдат на срещата в Невеляшка,да изберем една дата (нека да е някой петъчен следобед) защо не 11 или 18 декември...в 17часа.

Ей...отиде ми времето за размкиране и изучаване на необятното понятие фотография  Whistling зачетох се тука при вас,че даже се и разписах и то станало време за лягане.Изоставам с материала!
Милиса,не знаех,че с теб сме събратя по интереси и хоби  Hug

П.С. Е как щях да забравя мойта слабост Ласи....да лежи там и да не философства Naughty Да си роди както си му е реда,когат решат лекарите,ама така да се вмъкне в графика,че да не изтърве грандиозната ви среща Grinning

# 128
Как забравих да ви споделя,че онзи ден с моя възлюбен ходихме на кино.Гледахме 2112...е нямаше такъв наплив от народ в Мола  ooooh! 3 часа го гледахме,до 1-2 часа посреднощ.Много ми хареса.По принцип харесвам филми от този жанр,страшни ефекти и озвучаване.Само за кино е филма.Препоръчвам ви го  Peace

# 129
  • Варна
Сис, ти най-важното не си написала за срещата. ИСкаш ли подаръциии, дядо Коледа, мъже, присъствие на по-големи деца??? Ясмина, ти също не спомена ще водиш ли големите??? Донякъде има логика в това, което казваш за подаръците, но нека всички да си кажат мнението...

Мед давам на Малвина някъде от годинка, подслаждам й чая с него, не сме имали проблеми. За утре сутрин й приготви илача на Никито, лимонов сок с мед и клеева тинктура, но много се съмнявам да го иска това нещо  Sad

# 130
Сис, ти най-важното не си написала за срещата. ИСкаш ли подаръциии, дядо Коледа, мъже, присъствие на по-големи деца???

1. Подаръци-Да
2. дядо ти Коледа-Не
3. мъже-искам,що да не искам,ако някой се точи на моя...от сега да кажа- няма да дойде Grinning
4. по-големи деца-по никакъв начин няма да ми пречат,даже напротив.

# 131
Сиска, Криси не пише защото не смогва- Никола е фурия и от него няма време.Когато спи гледа да свърши нещо и така.Аз и разказвам. За циците се отказа засега ,защото я хвана шубето.  LaughingИначе се беше навила и на преглед ходи, но..................., така си е добре. Peace

И аз мед давам от месец някъде и то заради чая.

Спомням си че, някой даваше т.н КОЛАСТРА- на коя фирма е и каква е цената.Предложиха ми на някаква немска фирма, но е към 70 лв  Shocked.Май Ясмина беше ползвала нещо такова. Thinking

Айде лека и мека  Hug

# 132
Сис - сигурно КРИСИ си е сложила цици, ама не праща снимки да не ни депресира  Mr. Green Аз точно днес се чудех къде се дяна - и ти се появи с такова встъпление на поста, че чак се засрамих...та си препрочетох поста да видя кво толкоз съм писала...имаме си ний тръпката, Сис, ама на де - пуста моногамност и хетеросексуалност...кво да правиш...за себе си говоря - за теб те знаем че нито си съвсем моно-, нито на 100% хетеро Simple Smile  Hug Hug Hug Шега, шега, шега...Айде да ходя да полягвам че само простотии ми ражда вече старата руса глава...Само да вметна, че винаги съм си мислила, че една брюнетка остарява по-благородно от една блондинка - друго си е да са ти "посребрели" косите, а не русоляво-избелели...така че като взема съвсем да остарея - ще си мацна един цвят кестен - тогава съм си обещала че ще ставам брюнетка...Ванче - аз мед давам - имам хептен екологичен - не го меря на грам - мацам по една лъжичка на хапчица хляб - това май е повече от твоите 12 г, а newsm78 По-добре от изопринозин, мен ако питаш...Веси1 - бих давала изопринозин само до изчезване на симптомите - демек до оздравяване...писала съм, че прфилактично Изопринозин не бих приемала - само при много компрометирана (издишаща) имунна система...Пак ви казвам за моя познат-професор на 32 от Холандия (те там нали стават на 30 професори - или направо се раждат такива) - та неговата дисертация била на тема антиоксиданти и той ми обясни, че колкото и шишета с лекарства/добавки да си купя, нищо няма да ми се равни на един хубав морков...Друг е въпросът отде да го намеря тоз ХУБАВ морков...е, таз вечер ще да е от тортата на Ади на Ехмея...за утре - ще видим!

П.С. Веси1 - айде, айде - не смогвала КРИСИ - нали и щерка има - нали я видяхме всички какво слънце е малката и как помага на мама!!! ..И според мен КРИСИ си е супер без артифишъл цомби. Даже си е много супер!!! Мойте малко взеха да издишат напоследък...но ще изчакам пак едно 1-2 годишно бременно-кърмещо напомпване и после ще му мисля...

Последна редакция: пт, 20 ное 2009, 01:31 от helenblondy

# 133
  • Варна
за варненската среща ако е следобяд през седмицата ще бъда без големите, защото са втора смяна (до 6.12). За събота - не съм сигурна, ако обещачт, че ще гледат Невена и няма да ставам от масата, ще си помисля  Whistling

мед и шоколад не давам, поне до 2г. смятам да е така. Иначе всичко друго сме пробвали, слава богу, без проблеми.

vesy1 Коластра и Зелена енергия давам, но на големите само. Невена още я кърмя и няма нужда. За цените - да, скъпички са, но аз като една хитра лисица имам приятелки-дистрибуторки и си ги взимаме на дистр.цени, а пък и да не ни излезе нанагорно си разделяме по една опаковка от двете, т.е. взимам половин Коластра и ЗЕ (излиза ми 50лв) Но аз давам само при заболяване или при първи признаци на разболяване.

# 134
А добър ден, може ли да се намеся във вашата компания  Rolling Eyes. Провокира ме въпроса за меда-Ванче ти ли пита?  Аз като един виден представител на поколения ...."медари"  Mr. Green-има ли въобще такава дума???? искам да се изходя, че мед и висока температура не води до нищо. Ама го казах-100% не ме разбрахте. Демек меда не трябва да се подлага на висока температурна обработка, щото всичките му положителни свойства отиват ....на кино! Ама не на 2012! Ако ще е в чай-трябва да е по -хладничък или топъл, а не горещ. Най-добре да го давате......дюс! също така "истинския" мед ако е истински трябва след известно време стоене в буркана да започне да се захаросва, остане ли си такъв течен и хубав.....пиши го бегАл. Толкоз от мен за меда. Някой може и да ме репликира, не твърдя че знам всичко.
 Стискам палци на Ласи, дано всичко завърши благополучно и безболезнено.
 За Изопринозина- и аз не съм му фен, ама хич, но какво да правя. самуил трябва да го пие заради афтите в устата 20 дни.
 За софийската среща....еееее, много се разлигавихте вече и съвсем се изтеглихте от основната линия на замисъла (това пък какво трябваше да значи???). Момичета, важното е че ще се видите, другото е вятър и мъгла, оставете ги тия подаръци или наистина си вземете по нещо за вас, те децата съм сигурна че са презадоволени с играчки и удобства. Не че искам да подхвана темата за благотворителността, ама има толкова хора дето нямат и половината, че и половината на половината на това което имате вие и семействата ви, тъй че това са бели кахъри-срещнете се, прекарайте весело, направете много снимки да ви се радваме, че може би това е единствената полза от интернета-че среща хора от различни краища на земята и ги прави приятели!
Ч.Р.Д. на Ади със заскъснение!
 А вие да стискате палци на Самуил че днес ще остава да спи в яслата....уж.

Общи условия

Активация на акаунт