Ура-а-а-а-а!!!! И КАТРИН е вече в кюпа на щурата АПРИЛСКА група !!!

• 31 883
  • 750
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро и от мен.За сега не е ясно дали ще можем да дойдем,на мъжо му бавят заплатата,аз чакам майчинство към края на месеца,обаче ако мъжо не вземе заплата няма как да отделя от майчинството.Ох много се повтарям,сори.Та това е...Така се бях настроила,че ще идвам,че ще почина малко,а Дани ще се забавлява с наборчетата...ама на.Все пак се надявам да се получат нещата и да можем да дойдем.Наистина много ще се радвам,а и останах с впечатлението,че сте много готини и забавни.  bouquet
Гледам говорите си за силикон,а  Crazy И аз съм голяма мераклийка,че от това кърмене....на нищо не приличат  Embarassed Ама много пари бе,ужас.Не че съм наясно колко точно,ама си мисля,че към 5 хилядарки са  newsm78 Ако някой си е слагал да сподели  Mr. Green Казват и че много боляло,ама това най бих го изърпяла,в името на самочувствието  Flutter
Да се върна малко на старите теми,че тогава не ми се пишеше.
За изневярата съм много против,всичко включва,ако ще и само да са се целували.Случвало ми се е аз да изневеря,но само на бившия ми и той си го заслужи.Дълга тема.За гейовете,не съм против.Моя най-добър приятел е.Също и съм мислила,ако се случи с моето дете и колкото и да ми е кофти,понеже не искам естествено да е хомо,ще го подкрепя.Ще го приема.  Peace

# 136
  • София
Емма, напълно те подкрепям за меда!

# 137
Ха , добрИ утро и от мен.

За подаръците - каквото решите , нямам претенции.

За изневерите - когато става въпрос аз да изневеря  - става , а като се помисля , че на мен може да ми изневерят - ми се свива сърцето.  

Ласи, дръж фронта , бе , душа , още малко  Hug Hug

Защо не измислят някакъв начин за оправяне на цици без операция !?!?  Използвам един гел на Avon , но без резултат.

Не съм давала мед още. И аз мисля след 2-годишна възраст да пробвам.

# 138
Хоп-троп и аз тук Mr. Green
Изтърваха ме от Шейновото, по скоро подозирам, че ме наритаха за да не им мрънкам там, ама все таки - важното е, че додрапах до в къщи. Пфу, изръбих им се на твърдите легла да му се не види - читав кокал не ми остана. Сега съм в градска отпуско до понеделник сутрин, когато пак ще ме подлостят, ама се надявам тозий път да не се прибирам с празни ръце Mr. Green, ако ми разбирате тънкио намек.
Та в тоз ред на мисли - вися на коооосъм за встречата и много ме е яд, щото като знам,, че от Априлци насам едва сега успяхме да организираме по-мащабна сбирка  Rolling Eyes- направо ме е страх да си помисля кога ще е следващата.
Ама ЖиЗ, може пък да сколасам - ще поживеем, ще видим! Само ще следя развоя на събитията с подаръците - да знаем как да се подготвим Laughing
Мойте хора тия дни се гледаха двамина - за протокола- аз за пръв път се разделям с детето откакто се родило, даже снощи баща и ходи на родителска среща в яслата hahaha Та, от другия месец ще учат английски официално (те и сега учели ама несериозно- едната възпитателка им говорела на английски докато седели на гърнетата) и ще имаме и уроци по танци. То едвам на Бг проговорихме, ама и английския ще го метнем през рамо Mr. Green Пък аз се чудя що в къщи не върши нищо на "гинето" - пък то щото ние на прост български говорим - абе селска работа hahaha
Та таквиз ми ти чудеса, много мило ми стана, че ме мислите, радвам се, че няма болни дечица (поне доколкото прочетох), тия дни ще ви нодзиравам пак!

На патеричка:

Честит Рожден Ден на Ади! Да е все така усмихната и лъчезарна! Много здрава и късмет!

# 139
Lassi, безкрайно се радвам, че си добре  Hug

# 140
# 141
Ооо, Ласи - не знаех, че вече ги пускат в ГСП от Шейново (това е Гарнизон С Преспиване -термин от казармата, ама който е нямал мъж, карал казарма - не знае!!!)...Вярвам ти, че много си им мрънкала...и дори се позачудих - пак дали ша те земат??? Ама като си те знаем каква си ни сладкодумница...ще те земат, кво да те правят...Ема позна ли те Wink Зарадва ли ти се??? Аз онзи ден се смях на Елица - прибирам се в 21 и цял ден хич не я бях и видяла (сутринта спеше) - та влизам си аз и Елица припка към мен, сочи ме с пръст и супер учудено вика на баща си: "Аааа, мама?" - и баща й й обясни, че аз все още живея у нас...Намекът ти, макар и много тънък, го схванах - макар и да съм много руса...Стискам ти палци, мила Ласи! Пък ако ти се прииска случайно да те видим за последно с тумбак предпонеделнично - свирни към неделя следобед (ако не съм на някой баир де...) и ако не стягаш багажи!
Алоооо, другите бременни - къде сте бре? Само Ваняиван ли я гонят хормоните??? Галиво, Милена, Муси?? Мусито да не роди вече?
Емма - и аз съм чела такива неща за меда, ама щом и ти подкрепяш...поради тази причина знам, че не е хубаво медът да се разтапя на водна баня - защото му се обезвреджали полезните съставки Simple Smile А за срещата - вярно, че много се отплеснахме вече...и аз имам принос в тов  Embarassed
Айде че съм се амбицирала отсега нататък да правя супа и баница...ако ме замъкне лудия ми мъж по някой баир през уикенда - да има кво да яде чавето...Бел Ами - много си ми лаконична напоследък! /color]

# 142
Здравейте момичета!!!
За Варненската среща съм ЗА,стига да сме здрави.Принципно ми е по удобно ако е през седмицата,така ще избегнем и навалицата в почивните дни.За подаръците съм съгласна,даже мога да ви предложа ,ако ви харесват играчките в магазин Рая да ги вземем на едрова цена(-30%).Просто трябва да се реши, ще има ли подаръци,еднакви ли ще бъдат за всички деца ,и до каква сума.
Мед давам от три месеца и да чукна на дърво сме нямали проблеми,даже като беше болничка Криската и го давах в комбинация с лимон.

# 143
  • Стара Загора
Добро утро

Хелън, тук съм си Hug unfortunately Mr. Green Тази сутрин нещо ме беше стегнало и си викам аха, може и да стане работата, ама отмина ooooh! Та ще си чакаме...
Иначе пък вчера минах покрай фризъорката и си направих прическа, та да съм хубава ако тръгна да раждам Crazy

Хубав ден на всички  bouquet
Нашия тати ще е днес в Пловдив, та ние трябва да мислим какви ще ги къдрим, сами и без кола, че вкъщи не се издържа, онуй със ставането започна да мрънка.  ooooh!
Да ви кажа честно, имам чувството, че й е много скучно вкъщи събота и неделя като не ходи на ясла Sick

Аааа, и по този повод, все се каня да питам за дечицата, които ходят на ясла. Слагате ли ги вкъщи на гърне и ако да колко често? Нали там ги слагат, пък ние вкъщи го пропущаме този момент, ама се чудя дали не тр да я слагам по-често, да не губи тренинг newsm78

# 144
Ехмея, Честит Рожден Ден на Ади! Hug  bouquet

Мусито, слагам Лидия на гърне, но напоследък ми се дърпа, не иска, реве! А в яслата пишка на гърне след сън. Thinking Да ви се оплача - станали сме бетер бебе на 3-4 месеца. Писна ми пък. Crossing Arms То не са буденици, ревове, огъва се, не иска биба, мляко, нищо. Вече ще й спирам насилствено млякото през нощта, това вече не си е работа. Има ли още като нас, има ли???? Пиещи мляко по никое време? ooooh! Невиждан лактозохолизъм, както казва баща й. Laughing

Цитруси - давам основно на сокче, цедя й портокал и това е. Не е фенка на плодовете, примерно киви, ананас не яде, но пък за ябълка и грозде е винаги готова. Simple Smile

Мед - в чая слагам, когато се сетя да й дам. Simple Smile

Ласиии, мойто вече казва думички и на френски! Sunglasses Много са умнички мъниците, няма спор. Simple Smile

П.С. Чакайте да уточня, че не става ясно от поста ми - пие нощно мляко, но след едночасово реване, тръшкане и т.н. И накрая засмуква шишето все едно съм й кго крила до преди това! ooooh!

Последна редакция: сб, 21 ное 2009, 10:26 от Лурдес

# 145
А каква е тая пустош тука Shocked.
От сутринта-никой. Shocked
Явно сте използвали хубавото време  Peace

# 146
Привет!  Grinning
Сигурно сте ни забравили, аз май съм най-несериозната откъм писане в компанията, но редовно ви следя!
Ласи и всички други бременни майчета, на които скоро предстои раждане - пожелавам ви от сърце всичко да мине леко и скоро всички да си гушкате здравите и красиви бебчета! Ласи, много смешно ми стана като прочетох как възпитателката им говорела на английски докато са на гърнетата Laughing
Емма, напълно си права за меда, на моят свекър пчеларството му беше голямо хоби и същото ми е казвал и той.
На гърнето Христиан не иска и не иска да стои и не го и насилвам.
Ходи обаче на английски от 10-месечен (смеете ли се сега) и смея да твърдя, че вече знае повечето понятия. Казва на английски около 8-9 думички, иначе почти всичко разбира.
Да попитам за килограмите. Мойто ще се окаже НАЙ-кльощавото. Тежи 9.400. От около месец не яде покрай кучешките зъби, иначе се храни много добре. Е, брат му е на 4г. и половина, а тежи 14.500, така че май такъв им е генът.
Цитруси почти не яде, само мандарини и то малко. Любими са му грозде и ябълки, сурови моркови, краставици, че дори алабаш малко му дадох.
За циците - имам голяяяяяма нужда от подобряване на вида им от толкова кърмене. Моите са големи, та силикон не е необходим, но такъвлифтинг им трябва Whistling ooooh! Страх ме е обаче да не се увредят нещо млечните жлези така, а и съм чувала, че повдигането е много  по-сериозна интервенция от слагането на силикон.
Това лято и Пламен и Христиан много боледуваха, всъщност почти цялата година все някакъв вирус ги тръшваше, направо не знаех къде се намирам вече. Давах имуностимуланти, но вътрешно съм убедена, че най-добрият начин да се подсилва имунната система е наистина здравословното хранене и възможно най-често  децата да се водят на истински чист въздух, на село, на планина, само да не е в София. Понякога в града, освен обичайния смог, през есента и зимата такава гъста мъгла се стеле и стои с дни, че като си представя какво дишаме....

# 147
Ку -  ку,
К'во става тука.
Не съм се мяркала много отдавна  ooooh!
Леко раждане на всички, на които предстои  Hug
Мойто още не казва нищо, хептен нищо, нито баба, нито мама.
Сцепи си веждата преди седмица и го шиха - много беше красив така  Crazy
Сега май има скарлатина - незнам  Crossing Arms
Таквиз работи.
Искам и аз на среща, егати  #Cussing out
Поздрави на вас кокошчици мои - ще намина пак утре да ви скивам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 148
Ooo, Стефанийо - какви са тез лаконични включвания - от колко време те няма - няма сега да се разминеш с 2 реда...Каква скарлатина го е хванала Филипчо???
Днес пък се разходихме до Тетевен (а не висях на някой баир!!!) - едно слънце, една красота - едно хубаво домашно кьопоолу с домашни картофи в Рибарица - приказка просто...Елица крещя, вика...после вечерта решихме с моя мъж малко да уважим изкуството - киномания, това-онова...отидохме 5 минути преди началото на филма - имаше билети само за правостоящи ( newsm78) - отказахме се, но аз бях упорита и замъкнах мъжа си в първото кино, което срещнах по пътя и за което имаше билети...НИКОГА не гледайте "Тромпета" (то и няма начин да го гледате де - дават го в най-забутаното кино...и то в Зала 2 - която според мен беше с 8 места...викам му на Иван - ако някой път решиш да ми направиш изненада ( Wink) и да заемеш цяло кино, за да ме заведеш на романтичен филм - това е правилната зала hahaha)...Страшна простотия! Та с малко поугаснало настроение се прибрахме в къщи...За софиянки - някой беше питал за близка десинация - Тетевен - стига се за 1 час - има много обезопасени люлки на площадчето, църква, поляни бол и т.н.
Иначе вчера прекарах с двете Гали (Галиво и Илиева) в ЮП...Галиво много бодра бременна ми се видя - вървя без да мрънка цял ден...само веднъж се изпика (то и аз с нея...да не пропусна...) - аз, като си спомня, все нещо ми стягаше, все ми се пишкаше...направо да му се прииска на човек да роди втори път...Но Ласи реши да ни направи номер и няма да е с корем на срещата (ако изобщо дойде де...) - та кръгът около Ваняиван и Галиво се затяга...АКо има и др бременна - бързо да признава, че тез двете ще родят от търкане на коремчета:)

Целувки, мили мои!!!

П.С. Галка - за гейовете...как да кажа...иска ми се да кажа: "нямам нищ против", но не е истина...нещо ме гложди отвътре и това си е! А за изневерите - в никакъв случай не искам нищо и да знам!!!! а не земе някоя от вас да се прави на приятелка, да ми казва! Сакън! И аз не знам кво мога да сторя - ака че - ГЪК! Едно нещо е истина, ако се знае - нали знаете теорията на мъжете...Целувки пак на всички!
[/color]
Сис - ще слагаш ли моята анкета??? После и друга, още по-засукана съм измислила...[/color]
Дона - къде го водш на английски твоя хубавец??? СПоред Ласи - щом говори анлгийски - трябва да му се отдава гърнето  hahaha При вас ще не е така???[/color]

Последна редакция: пн, 23 ное 2009, 00:17 от helenblondy

# 149
Здрасти банда  Hug

Напомнянка или по-модерно казано римайндер  Mr. Green

Коледно парти на софийските Априлчета 2008
29.11.2009 Неделя от 18.30 ч. в детски клуб Барбарони - кв. Гоце Делчев

ж.к. Гоце Делчев ул. Киро Тулешков 16 – срещу 7-ма детска градина
тел. 869 0310
GSM 0885 986 331
http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=49657b86023ba760f6ac9417d7d43e67&tip=1

Списъкът е горе-долу този:

1. Хелънблонди
2. Галиво
3. Ласси ?
4. Ваняиван
5. Тодоран
6. Перличка ?
7. Галя Илиева
8. Несинеси
9. Ехмея
10. Никито
11. Дидимора
12. Бибобибо
13. Тифани
14.Ценителката
15. Кети
16. Мария
17. Ани

Т.е. броя ги горе-долу 15 дечурлига +/- 3-4 каки и батковци и около 30-ина родители (мами и татковци)

Днес или утре мисля да отида до клуба и да поръчам 10-ина плата, надявам се да ни стигнат, на място ще си поръчваме напитките на бара, след което накрая ще сумираме и ще делим поравно. Смятам, че така ще е най-справедливо  Peace

По отношение на подаръците, гледам от анкетата, че отговорите за благотворително събиране на пари надделяват. Нямам нищо напротив, но смятам, че ако някой иска да даде пари за такива цели, може да го направи винаги, няма нужда да се чакат такива поводи. А иначе някак си ще се изгуби тематиката на партито, като гледам и Дядо Коледа няма да имаме... подаръци няма да имаме... та така...

Общи условия

Активация на акаунт