Ура-а-а-а-а!!!! И КАТРИН е вече в кюпа на щурата АПРИЛСКА група !!!

• 31 884
  • 750
  •   1
Отговори
# 150
Привет.
 Гледам , че ни няма в списъка за Коледното парти, та да взема да се добавя ли..... Wink

1. Хелънблонди
2. Галиво
3. Ласси ?
4. Ваняиван
5. Тодоран
6. Перличка ?
7. Галя Илиева
8. Несинеси
9. Ехмея
10. Никито
11. Дидимора
12. Бибобибо
13. Тифани
14.Ценителката
15. Кети
16. Мария
17. Ани
18. петтти (Петя)

Какво последно се решава за подаръците  newsm78 Аз си мисля, че щом схемата от Априлци е била успешна - защо да я сменяме?  Мамите с по-големи каки и батковци ще си им купят и на тях подаръци, а пък априлчетата ще си разменят. (Всъщност как сте процедирали с този "проблем" в Априлци? newsm78-за каките и батковците става въпрос)
Според мен ще бъде много забавно, каквато е и идеята  Simple Smile  НО както решите   Peace

# 151
galivo, мерси за римайндването!  Mr. Green   bouquet

Дано не ни мине котка път, че да не артисаме на 29-ти. Засега, пу-пу, сме там. Но мисля, че ще сме само женската част от нашето семейство - Марта и аз. Теди и татко му не предпочитат такива светски забавления  Mr. Green

По отношение на подаръците, гледам от анкетата, че отговорите за благотворително събиране на пари надделяват. Нямам нищо напротив, но смятам, че ако някой иска да даде пари за такива цели, може да го направи винаги, няма нужда да се чакат такива поводи. А иначе някак си ще се изгуби тематиката на партито, като гледам и Дядо Коледа няма да имаме... подаръци няма да имаме... та така...

Хм, на мен ми се вижда, че само 9 от общо 27 гласували са дали такъв отговор, което е далеч под 50% граница ....  Laughing Шегичка.

Хубав ден   bouquet

# 152
Добре де...и аз си сменям гласа за унисекс подаръци за 20 лв...а за благотворителност - вратите са отворени по всяко време...наистина, задължителна благотворителност не е присърце - всеки си отделя когато и каквото може и иска, а не така - организирано...Освен това как така са гласували 27 а в списъка са едва около 15??? Май нещо ми се губи...
Галивооооо - стига си писала общи приказки ами вземи да почерпиш - и Съни, и Ценителка, и Деви и всички мами на Сашковци...ха честит имен ден на Сашо!!! Да са ви живи и здрави Александровците!!! Да ви радват само - и много гости да им дойдат таз вечер!!!
[/size]

# 153
Аз пък днес ходих на аеробика при нашата kalli, много добре беше. Laughing

# 154
Момичета извинявам се за спама,но имаме нужда от помощ http://www.bgpetition.com/za-decata-ni/index.html моля подкрепете ни   bouquet

# 155
Освен това как така са гласували 27 а в списъка са едва около 15??? Май нещо ми се губи...
Галивооооо - стига си писала общи приказки ами вземи да почерпиш - и Съни, и Ценителка, и Деви и всички мами на Сашковци...ха честит имен ден на Сашо!!! Да са ви живи и здрави Александровците!!! Да ви радват само - и много гости да им дойдат таз вечер!!!
[/size]

Мда, виж това го бях пропуснала - наистина има 27 гласували, пък по списък сме само 17  Thinking

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ, НОСЕЩИ СЛАВНОТО И МЪЖЕСТВЕНО ИМЕ АЛЕКСАНДЪР! МНОГО ЗДРАВИ И ВИНАГИ ЩАСТЛИВИ ДА СА! 

# 156
  • Русе
Здравейте  Hug !!!

Хайде почерпете се за здравето на мойто момче,че днес има имен ден !

Аз както винаги  разбрах в края на деня  Crazy  Embarassed  

# 157
Добре де...и аз си сменям гласа за унисекс подаръци за 20 лв...а за благотворителност - вратите са отворени по всяко време...наистина, задължителна благотворителност не е присърце - всеки си отделя когато и каквото може и иска, а не така - организирано...Освен това как така са гласували 27 а в списъка са едва около 15??? Май нещо ми се губи...
[/size]

Аз не съм в списъка , но съм казала , че ще дойда и гласувах. Сигурно има други като мен и от там идва разминаването.

Честито на всички празнуващи !!!

# 158
Честито на всички именници - живи и здрави да са!  bouquet

# 159
Александровци,честит имен ден!Да сте живи и здрави   bouquet

Аз мога да предположа защо гласовете в анкетата надхвърлят с 10 вашия списък с присъстващи...,защото наща Ваня не е сложила отговор за нас неможещите да дойдат ,но любопитни да видят гласовете.. Hug Някой цъкнал където му падне по анкетата само да види резултатите Thinking Предполагамч,е от там идва разминаването.
Блонди,не се обръщай кък мен за анкета...нали Ванчето пусна темата Peace пиши й на лични.

# 160
Аз пък днес ходих на аеробика при нашата kalli, много добре беше. Laughing

Party супер, че ти е харесало  Grinning

Докога трябва да кажем за срещата?
  newsm78 Нещо напоследък много неща организирам и съчетавам, та да знам докога да се впиша, ако решим.

Аз ви чета, нищо, че не пиша  Embarassed Мишо тръгва на ясла другата седмица и пришка ми излиза само като си помисля  Rolling Eyes Shocked

Вашите дечица свикнаха ли вече с яслата Rolling Eyes

# 161
  • София
Сис, не приемам забележката  Peace
Вашата Ваня (понеже от време на време мисли) като пуска анкетата изрично избра опцията да е видима от всички, т.е. не е задължително да гласуваш, за да видиш резултатите  Peace Т.е. има си "копченце", наречено "Виж резултатите". Ако не е така - проблемът е във форума, че не билд-нал анкетата според зададените настройки. Но мисля, че не там е проблема... Е, ти може и да си гласувала така по навик, но не мисля, че това е основната причина за разминаване на бройките.

Аз подкрепям версията на milenag ...при това с личен пример Simple Smile Няма ме в списъка, пък гласувах Simple Smile

А за подаръците - то е ясно  hahaha 10 човека ще даряват за благотворителност, 4 ще си купят подаръци на децата, 3 майки ще си разменят подаръци и т. н.  hahaha hahaha hahaha Бройките са примерни - не помня точните резултати от анкетата

А за партито - аз бях убедена, че е вчера, добре че беше мъж ми да ме светне, че съм се пообъркала Simple Smile

Айде честито на именниците ! Ама да бяхте казали по-рано, та да извлека някой дивидент да се обадя на нЕкои колеги да им се натегна ! Сега само ще пия по 1-2-3 за тяхно здраве Simple Smile

# 162
Сис, не приемам забележката  Peace
Вашата Ваня (понеже от време на време мисли) като пуска анкетата изрично избра опцията да е видима от всички, т.е. не е задължително да гласуваш, за да видиш резултатите  Peace Т.е. има си "копченце", наречено "Виж резултатите". Ако не е така - проблемът е във форума, че не билд-нал анкетата според зададените настройки. Но мисля, че не там е проблема... Е, ти може и да си гласувала така по навик, но не мисля, че това е основната причина за разминаване на бройките.

Извинявам се.С право не приемаш забележката ми,защото не бях правя  Hug Изобщо не съм гласувала в тази анкета..само прегледах какви "отговори" си дала и не видях и ,че има опция "Виж резултатите" (значи толкова съм гледала)
Не се заяждам или пък искам да те дразня,ама как бързо набра... Rolling Eyes

# 163
  • София
Сис, нищо лично, мила  Hug И никак не съм се подразнила...просто от месец насам съм особено чувствителна на тема "справедливост", "обективност", "неправилни стейтмънти"... И това от как мъж ми го уволниха (т.е. накараха го да си подаде молбата) заради чужди грешки. "Грешки" ли казах?! "Далавери" е вярната дума. И кражби в огромни размери. И хич не ме е срам да си призная, е АДСКИ ме е яд, че той и стотинка не се е облагодетелствал....

# 164
[...просто от месец насам съм особено чувствителна на тема "справедливост", "обективност", "неправилни стейтмънти"...

Точно така се чуваствам и аз само, че от малко повече от месец насам, през последните година две само на "неправилни стейтмънти" се натъкваме с мъжа ми... берем ядове  Rolling Eyes
Ако си спомняте бях писала един пост преди 2 седмици дето вече ми беше докипяло, като му откраднаха телефона в банката пред всичките банкерски камери и охраната,управителката на клона отказа да прегледа записа секунди след това.....
Обаче ВанчеМ, споко ще изгрее слънце и нашите балкони - днес се обадиха от полицията, че са открили телефона и извършителя  Wink.
То в случая въпроса е принципен, телефона не струваше и 5 лв, мъжа ми си беше копирал за щастие преди няколко месеца контактите, загуби само някои клиенти от последните дни, а и вече си беше избрал нов модерен телефон, безплатен по програма за преподписване от оператор, ама защо ще му го крадат и какво ще получат тези хора от това, освен да ни създадат на нас ядове  Rolling Eyes Всички мошенници на едро и дребно трябва да си получат заслуженото  Peace
НО СЪМ СЪГЛАСНА, ЧЕ Е НАЙ-НЕПРИЯТНО ДА ПОНАСЯШ ПОСЛЕДСТВИЯ ОТ ЧУЖДИ ГРЕШКИ, КОЕТО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ В БГ СЕ СЛУЧВА НЕПРЕКЪСНАТО - ХОРАТА МАЙ ТУК СЕ ДЕЛЯТ НА БУДАЛИ ДЕТО НЕ КРАДАТ И ТАРИКАТИ Peace

Общи условия

Активация на акаунт