Ура-а-а-а-а!!!! И КАТРИН е вече в кюпа на щурата АПРИЛСКА група !!!

• 31 891
  • 750
  •   1
Отговори
# 165
И това от как мъж ми го уволниха (т.е. накараха го да си подаде молбата) заради чужди грешки. "Грешки" ли казах?! "Далавери" е вярната дума. И кражби в огромни размери. И хич не ме е срам да си призная, е АДСКИ ме е яд, че той и стотинка не се е облагодетелствал....

Shocked гадост

# 166
Здравейте:)
Ваня, наистина много гадно Sad Вярно в нашата мила родина се делим на будали и тарикати, естествено аз и моите близки сме будали от класа.
Мусито, по въпроса ти за яслата- аз много често забравям да сложа малката на гърне и язък, дето госпожите там се опитват да я научат, много ме е яд на мен си..и си викам те как успяват 20 да ги сложат по 4 пъти на ден, а аз едно не мога, ей много съм зле...Но не съм се сетила на английски да й говоря, може пък тва да помогне, когато все пак я сложа, да свърши нещо  Grinning

# 167
Честито на именниците! Да са живи и здрави!

ВаняМ, Vanyivan , и мен много ме е яд като се случват такива неща  #Cussing out За съжаление в нашата държава са нещо съвсем нормално.

За срещата мили мами, сме на линия стига да съм оздравяла до тогава, че нещо не мога да се възстановя напълно последните 2 седмици. А дори и леко настинала няма да се появя, обещавам тържествено  Grinning Аз пък нещо съм се заблудила, че срещата е в събота, не в неделя, добре че aneli ме светна. Та вече си бях направила програмата, как ще дойдем на срещата в събота и понеже ще стане късно за пътуване до Ботевград, ще останем при сестра ми в София. Ама както и да е, живи и здрави да сме, пък ще го измислим.
Ние тук си правим мини срещички с aneli и Мони в Ботевград, и последния път децата голямо гонене си спретнаха. Ей, голям кеф беше, смееха се, криеха се един от друг зад дърветата, много сладки бяха  Heart Eyes

Хайде стига толкова от мен, че вече подушвам възглавницата  smile3524
Лекаааааааа

П.С. nikitto сега ме подсети за този английски  Joy така съм се смяла.

# 168
  • София
Благодаря ви за съчувствието  Hug
Аз разчитам единствено Бог да гледа и да раздаде справедливост, па макар и след време... Иначе на мъж ми работодателите така си опекоха нещата, че ... единствено на Бог можем да разчитаме. Него го изиграха курвачката (позволявам си цинизми поради късния час Wink )
Мамка му, в края на краищата най-важното нещо е здравето, но тия ядове...няма как да не се отразят на здравето Sad

Но въпреки ситуацията, в която съм изпаднала, не бих подкрепила петиция за увеличаване на детските добавки и майчинството след 1-та година  (Перличка, сори) Peace Лично мое мнение, но от тях се облагодетелстват най-вече малцинствата, а не хора като Хелън, Никито, Бибобибо и всички останали работещи мами  Peace На всички ни се иска да си гледаме децата до 7-годишна възраст, ама защо държавата да ни плаща ?
Въх, да продължа на социална тема ... Ми мразя го т'ва Европейско законодателство вече - ей го пак въвеждат професия "безработен"! Осъдили ромите държавата, че нямала право да им поставя ограничения от само 12 месеца да получават помощи за безработни....Трябвало вечно  Shocked

Айде ...за кой лека, за кой мека...ама спокойна нощ ви пожелавам   bouquet

Последна редакция: пн, 23 ное 2009, 23:43 от ВаняМ

# 169
Ето ме и мен  Laughing
Няма да отговарям по всички въпроси ,поради късния час уморена съм .
Ласси
имаш стиснати палци и от мен Praynig
Цитруси давам от много време някъде към 1 годинка ,когато беше и мед съм му давала.
За изневярата  по-добре да не разбирам.,иначе не съм ревнива и не обичам да ме ревнуват.Нали съм водолей обичам си свободата .Никога не ми е минавала мисълта да изневеря ,но знае ли човек какво ще му се случи в живота Wink
За срещата  ако се организирам ще дойда сама за да се запознаем ,Мони няма как да го докарам тогава съм на работа .
За подаръци както реши мнозинството.
Нашите Ботевградски срещи са голяма емоция има и снимков материал добре ,че е Bibobibo да снима .Напоследък хич не се сещам да снимам Blush
По темата роми и социални не искам да коментирам просто  много се дразня и беснея. #Cussing out
Позитивна мисъл и успех на всички пожелавам и нека да сме живи и здрави пък другото все ще се справим.

Последна редакция: вт, 24 ное 2009, 00:03 от aneli

# 170
По темата роми и социални не искам да коментирам просто  много се дразня и беснея. #Cussing out

Ооооооооооооо аз вече даже съм решила и ще взимам пример от сетрите ромки-свършва ми майчинството април и живот и здраве да съм  забременяла пак.И такааааа до 4. Grinning.Държавата ще ме издържа щом толкова не могат да направят нещо срещу тези твари-айде и аз като тях (без да съм твар)

# 171
  • Варна
ВаняМ съчувствам ти, и при нас надвиснаха едни тъмни облаци, дано по-скоро се разкарат и си права, че най-важното е здравето.  Hug

vesy1 ти хубаво  си решила за 4, знам,че се шегуваш за "държавната издръжка", но гледай да не разчиташ само на тези пари да си отгледаш децата.   Hug

на гърнето напоследък Невенка отбелязва големи успехи, ама няма да се хваля още официално. Обаче май е свързано с английския - като почна да гледа Baby Einstien, от тогаз напредна май... Laughing

няма ли новини от Ласито?

# 172
Ейййй, няма кой едно кафе да сипе значи......тц, тц, тц!!!!
 ВаняМ, искрено ти съчувствам, не си сама в яда си. Такива ненормални неща се случиха покрай тази (псевдо)криза, дано дойде момент (по-скоро) в който нещата ще започнат да се пооправят, но изхабените нерви...не се връщат.
  За Ласи, аз от поста на Хелън нещо взе да ми намирсва......Хелън, я доложи какво знаеш  Thinking!
 Ясмина, Невена харесва ли Бейби Айнщайните? Аз не веднъж съм споменавала, че Самуил им е голям фен от.......страшно много време, други анимационни филмчета въобще не могат да го привлекат (като изключим зараждащия се интерес към Семейство Симпсън напоследък  Mr. Green Mr. Green) и само като чуе някоя от малоумните песнички или куклените герои и изпада в дива еуфория.
 Той днес е леко хремав, но въпреки това го пратих на ясла  Rolling Eyes, ами това е живо безобразие-той ходи 2 дни и почва да киха и тръгват сополите, ами то бива, бива, ама.........да не говорим, че от днес е и с гащи в/у памперса-леле няма такъв смях. Било изискване в яслата да е с "пликчета" в/у памперса та вчера ходихме да пазарим бельо, честно ви казвам със сълзи съм се смяла, такава стойка не можете да си представите (всъщност сигурно можете  Laughing).
 Ами пожелавам ви един спокоен ден, без нерви и неприятости и да ви се случат поне две хубави неща, поне!

# 173
  • Варна
Емма големи сме фенове на филмчетата. И понеже вървят само на компютъра, си намерих най-голямата конкуренция в нейно лице. Та бързам сега да попрочета нещичко, преди да се е събудила (да, да, спи до 10), че после се почва: "Иска фим, иска фимм".

за боледуването какво да ти кажа, докато си обмените ясленските вируси, може да мине време.

# 174
ВаняМ , споко бе , душа. Ще видиш , че мъжа ти ще си намери сто пъти по-добра работа . Така става с честните хора . Пожелавам ти го от сърце  Hug Hug Hug

# 175
Аз малко така с един въпрос да се намърдам - може ли?
Филип има скарлатина и е под карантина 10 дни.
Въпроса ми е (за него - ясно) аз дали мога да контактувам с други деца?

# 176
Актуализиран списък за Софийската среща:

1. Хелънблонди
2. Галиво
3. Ласси ?
4. Ваняиван
5. Тодоран
6. Перличка ?
7. Галя Илиева
8. Несинеси
9. Ехмея
10. Никито
11. Дидимора
12. Бибобибо
13. Тифани
14.Ценителката
15. Кети
16. Мария
17. Ани
18. pettty
19. milenag
20. ВаняМ
21. kalli

За подаръците, последно... Вариант номер 1 - унисекс подаръци до 20 лв, вкл.книжки, на който са му слабост, на място ще решим как да ги раздадем. ВаняМ и който друг иска да купи подарък за неговото си дете и пак ще ги раздадем. За каките и батковците, искам да помоля майките да им купят по нещо за да не се чувстват пренебрегнати.

ВанчеМ много съжалявам за начина, по който са се стекли нещата при вас  Sad Сега разбирам защо си изпаднала в такива настроения напоследък. Искренно вярвам, че ще намерите решение и то в най-скоро време. Това е само поредното изпитание, което ще ви сплоти още по-силно. Само се подкрепяйте и се обичайте, всичко ще мине и замине.  Hug

Стеф, не съм компетентна, но мисля, че освен Фил и всички у вас, които сте в контакт с детето трябва да сте под карантина, респ. да нямате контакт с други лица  newsm78 Дано да я изкара много леко Praynig Всички казват, че е по-хубаво тия болести да преминат докато са малки, че после по-гадно било. Тъпото е, че скарлатината повтаря ама няма как.... всички сме минали по този път...  Hug

Последна редакция: вт, 24 ное 2009, 10:54 от galivo

# 177
stork-boy stork-boy stork-boy

Вижте какъв смс имам от ЛАСИ:

"ДНЕС В 9,45 СЕ РОДИ МАКСИМ ГЕРОВ - 3850, 52 см.
И ДВАМАТА СМЕ ДОБРЕ"

Невероятно...направо се разплаках...Пожелаваме им от все сърце да са здрави, да са много, много спокойни и щастливи...Малката кака Ема да се радва много на Максата, да е много грижовна и много да помага на мама...И да са палави и диви и щастливи, независимо дали мама мърмори или не...

stork-boy stork-boy stork-boy

Последна редакция: вт, 24 ное 2009, 10:52 от helenblondy

# 178
  • София
Добре дошъл, Максим!   love001

Да е жив и здрав, както и цялото сем. Герови!

Бързо завръщане на мама в нашите редици Hug

И името му е прекрасно  Peace

# 179
ейййй, аз викам, аха да се направя на вестителка ама туй Блондестото ме изпревари.... smile3534

Честит син на Ласси, да са живи и здрави! Да слуша мама, тати и кака Ема! Голям и силен мъж да порасне, много радост и щастие да им донесе! На Ивето бързо възстановяване!  Hug  Hug  Hug

Последна редакция: вт, 24 ное 2009, 10:59 от galivo

Общи условия

Активация на акаунт