Вярно в нашата мила родина се делим на будали и тарикати, естествено аз и моите близки сме будали от класа.
За съжаление в нашата държава са нещо съвсем нормално.
Аз пък нещо съм се заблудила, че срещата е в събота, не в неделя, добре че aneli ме светна. Та вече си бях направила програмата, как ще дойдем на срещата в събота и понеже ще стане късно за пътуване до Ботевград, ще останем при сестра ми в София. Ама както и да е, живи и здрави да сме, пък ще го измислим.

така съм се смяла. 
)
Лично мое мнение, но от тях се облагодетелстват най-вече малцинствата, а не хора като Хелън, Никито, Бибобибо и всички останали работещи мами
На всички ни се иска да си гледаме децата до 7-годишна възраст, ама защо държавата да ни плаща ?

.Държавата ще ме издържа щом толкова не могат да направят нещо срещу тези твари-айде и аз като тях (без да съм твар)

Ейййй, няма кой едно кафе да сипе значи......тц, тц, тц!!!!
!
Сега разбирам защо си изпаднала в такива настроения напоследък. Искренно вярвам, че ще намерите решение и то в най-скоро време. Това е само поредното изпитание, което ще ви сплоти още по-силно. Само се подкрепяйте и се обичайте, всичко ще мине и замине. 
Дано да я изкара много леко
Всички казват, че е по-хубаво тия болести да преминат докато са малки, че после по-гадно било. Тъпото е, че скарлатината повтаря ама няма как.... всички сме минали по този път...

Препоръчани теми