Ура-а-а-а-а!!!! И КАТРИН е вече в кюпа на щурата АПРИЛСКА група !!!

• 31 670
  • 750
  •   1
Отговори
# 690
Честита ти рожба,Михаела!  bouquet
 Да ти е жива и здрава и много да ви радва!
Здраве и късмет на цялото семейство!  Hug

# 691
Честито Барби!
newsm51

Малката Катрин да расте жива,здрава и много да радва мама и тати!

# 692
Здравейте, първо-Честито слънце в къщата на Михаела!!!
 Второ-Nikitto, и аз прочетох какво си написала  Wink.
 Трето-Галя (Илиева)-благодаря за предложението, "отпушихме" положението (за сега), наистина трябвало да минат няколко дни със сиропчето за да има ефект.
 Четвърто-Весело посрещане на Новата Година Sladka mama, Marinela Flo, Lassi, Тодоран, Tanzen, Polinita (?), Galia_Ilieva, *vera, Гергина (?), Jul(?), Didimora, Cenitelkata, Reiana (?), Goldie, Milenni, kalli, Milenag, Ivane(?), Hiksita(?), Сиска, Пролетна фея, ася20, Stefinka, Роска, ВаняМ (ей страшни заглавия, ей!), Лурдес, Sunni_22, Мирка, azvasi, t_ilieva, Bibobibo, teoileo, cow, helenblondy, ritka, doika, Нана, Ясмина, Milena1976, vesy, Perla, nino4i, aneli, Alokazia, eva_merry, koketka, veni_b, Tea-fea, Musito, Milisa, anabana, nesinesi, pettty, Маги, neli84, isane, Alex_love, Михаела, Haliotis, Dariq, dobs, Tiffany, Ехмея, Галка, Ваня, Byni!!!!!!! Пожелавам ви една страхотна 2010та, нямаща нищо общо със старата година ( в добрият смисъл), пожелавам ви вие и семействата ви да сте много здрави, усмихнати, щастливи, да не ви се налага да проронвате и една сълза, освен ако не е от щастие, пожелавам ви и много пари, защото за съжаление времето е такова, че те имат прекалено голямо значение в днешния свят. А на себе си пожелавам и догодина да пишем и да споделяме тук ежедневието си, мечтите и надеждите си, тревогите и проблемите (които естествено няма да ги има, поради по-горе написаното).
  Късмет на всички   bouquet!

Последна редакция: чт, 31 дек 2009, 08:57 от Анонимен

# 693
  • Стара Загора
Eмма  Hug Страхотни пожелания! Освен да кажа да ти връща всичко това, друго не се сещам Heart Eyes

Искам на всички Ви да пожелая весело посрещане на Новата Година! Нека донесе най-вече много здраве и много щастливи мигове!

# 694
  • София
Момичета,весело посрещане на Новата 2010!Бъдете здрави и много щастливи!
Барби,Честито!Страхотен подарък!

# 695
Весело посрещане на Новата година и от мен, много, много здраве през следващата година ! (другото ще се нареди  Wink )

# 696
Момичета, весело посрещане на Новата 2010 година!!! Да е спорна и щастлива за всички!!! Hug newsm68 smile3525
Честита розова радост за Барби!!! Много да радва малката сладурка мама и тати!!! Hug

# 697
  • Временно
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!!Нека цари мир в душите ви,любов в сърцата ви,разбирателство в домовете ви!!!Много здраве и късмет през новата година!!!

# 698
За много години!!!Пожелавам на вас и семействата ви здраве и едни 365 дни изпълнение само с радост и обич!Дано продължаваме да се разбираме и да си споделяме и за напред...дано през новата 2010-та още бебчета да проплачат тук при нас!

Ей сега при сетих за Маги..какво се случва с теб бе жена?Обидена ли си на някой,проблеми ли имаш,не ти се пише ли..какво? Rolling Eyes

# 699
~Честита Нова Година! Да е пълна с детски смях, много късмет и здраве!~

# 700
Ехооооо - честита Нова година, мили ми момичета!!! Всичко най-прекрасно ви пожелавам...

Емма - мерси за страхотните пожелания! Hug и на всички други!!!

Как оцеляха бебоците с тези пиратки,а?

Кака ви Хелън пък вчера беше на клуб Whistling Чаааак до сутринта! Един готин DJ беше...по едно време насред техното пусна едни парчета от 80-те и 90-те...просто се разтопих - много, много готино си прекарахме!!!

И тъй като сме на РусИ, тук има костюм на дядо Коледа - та Иван се облече да раздава подаръци вчера и Елица изпадна в истерия - като се поуспокои започна да повтаря "Тати дядо Коледа" и пак се разтрои...и сега като я питате кой подарява подаръци - вече не е само дядо Коледа, а "Тати Дядо Коледа"! Нещо го объркахме това дете newsm78 ooooh!

Целувки на всички, мили ми момичета!!

# 701
  • Стара Загора
Честита Нова Година! Много здраве, щастие и късмет на всички!

Хелън, супер че сте си изкарали толкова хубаво Hug

Ние си бяхме сами вкъщи, ама хич не ми беше празнично Sad Малката вдигна температура снощи, сутринта пак имаше и отиваме на спешния кабинет, дано докторите са в кондиция...

# 702
Честита Нова Година момичета  Hug Hug Hug

Да сте живи и здрави най-вече, другото само ще се нареди  Heart Eyes  bouquet Heart Eyes

Сиска, абе под Маги мен ли имаш впредвид, че понякога ми викат и така  newsm78 Ако имаш впредвид мене, не се сърдя мило, просто съм малко под напрежение че чакам едни изследвания  Sick

Муси, това с болестите е класика в жанра просто по празници, бързо оздравяване от мен  Heart Eyes

Алекс пък е с разстройство горкия, или по-точно дриска слуз от 2 седмици насам  Sad Тези дни само на бисквити горкия живее, но май ще трябва да го водя на лекар вече  newsm78

# 703
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И БЕЗБРОЙ ПОВОДИ ЗА УСМИВКИ  Hug

Муси, Ритка, бързо оздравяване на мъниците  Praynig
Милиса, и нашите баба и дядо подариха същото влакче на Макси за Коледа  bowuu Днес мислим да го надуем- да видиме дали ще се забавлява толкова колкото Ники.

Честито бебче на Барби baby_neutral   bouquet  bouquet  bouquet

# 704
  • Варна
Честита нова 2010 година! Много здраве,щастие,късмет и любов! Нека през новата година има много усмивки и смях!

Общи условия

Активация на акаунт