Ура-а-а-а-а!!!! И КАТРИН е вече в кюпа на щурата АПРИЛСКА група !!!

• 31 676
  • 750
  •   1
Отговори
# 675
Честита радост, Михаела!!! Да ви е жива и здрава малката принцеса, желая ви много щастие !!!   bouquet newsm51 newsm51

# 676
Ехаааа, каква хубава новина, днешния ден ще е по-усмихнат за мен  Laughing

Михаелче, честита радост! Да е жива и здрава Катрин и много да ви радва.

# 677
Михаелче, Честита Дъщеричка !!!

Да ти е жива и здрава малката госпожица, пу-пу-пу !

Много хубаво име сте избрали  Hug

А Елина каква е красавица  Heart Eyes

# 678
Честита дъщеричка на Михаела, да ви е жива и здрава !

Мисля, че подобаващо изпратихме старата година, нека новата донесе още толкова много страхотни бебчета (абе може и повече Wink), нека всички, които искат още деца да го осъществят. Grinning

# 679
Barbie честита дъщеричка,да ви е жива и здрава  и да ви носи голяма радост винаги а на теб много бързо възстановяване пожелавам

# 680
Честита дъщеричка на Михаела! Бъдете много щастливи родители!

Страхотна новина, много се радвам за новата мама! Hug

И понеже момите вече се появиха на бял свят, чакаме  на Ваня девойката само, аз започвам да подготвям почвата Laughing Докато бургаския и старозагорския младежи дремят, ние да се оперим пред девойките.
Пускам ви една снимка да видите колко е пораснал моя младеж - ей го на, облечен в бяло като годен циганин Laughing

# 681
Честита дъщеричка на Михаела и от мен.  1stroller
Тiffany, влакчето наиситна му е по вкуса на моя хубавец. Гледам че Сиска е дала линк. Ние го взехме за 37 от Хиполенд. Топките са му 50 бр. и не е толкова пълен,но по-нататък ако си запази интерса,ще му вземем и още топки.
П.С. Максим е голяяяям сладур,както и Елина   bouquet

# 682
О-хооооо!!! Хо-хо-хо! Май много подаръци донесе таз Коледа дядо Коледа!

Барби - честита ви новородена рожбичка  Hug Пожелавам да расте здраво и прекрасно дете! На мама - само радости, заслужени и толкова чакани щастливи мигове пожелавам!!!

Ласси - това да не е Ема като малка? Шегуваш ли се с нас ???  Hug Много бързо расте тоз Максим!!! Само дето майка му го обижда на годен ром!!! Я виж какъв си е любопитко и колко е смешен! Hug

Целуууууууууууууувки мили ми момичета!!!

П.С. Анели - почнаха ли при вас намаленията newsm78

П.С2. Ооооо, Галиво - я бързо лягай да кърмиш! Кво само в тоз форум дремеш!!! Hug

# 683
  • Временно
Честита дъщеричка на Барби!!!!Да расте жива и здрава и много радост да носи!!!

# 684
Мило Мише, честита ти рожба!   newsm51 Да ти е жива и здрава малката Катрин!  4470Цялото щастие на света ви пожелавам!  Hug

Мили момичета, хиляди благодарности за споделените мнения по моите терзания!   bouquet Уж вчера по-малко повръща... Да видим... Изчетох внимателно всичко дето сте написали и ще приложа някаква компилация  Peace
Благодаря и за окуражаването, честно да ви кажа имах нужда от подобни думи... последните дни май яко ме друсат хормоните и рева за най-малкото! Благодаря ви милички!  Hug  Heart Eyes

Ласи ама той Максо направо отгледан изглежда вече....голям мъж.... божееее... кога мина 1 месец, а пък на Тифани Мишето на цели 5 станал.... Mr. Green

# 685
  • Стара Загора
ЧЕСТИТА РОЖБА НА МИХАЕЛА! ДА ИМ Е ЖИВА И ЗДРАВА, МНОГО ЩАСТИЕ ДА ИМ НОСИ! Hug

Хехе, Ласи веднага се нареди за момите Wink  Айде едно фото и от нас, да не изоставаме съвсем в класацията Mr. Green

Галка, и давамата са ми сукали по начина по който описваш. Айде, малкия сега е по-бърз, но Поли сучеше в началото с часове, особено вечер на последното хранене. С течение на времето обаче нещата се урегулират и става по-бързо Simple Smile Аз не съм кърмила под режим, сега също, но на двамата режима е бил приблизително на 3 часа, така че не ми е пречило по отношение на организацията.
Според мен също се допитай до консултант. При ноемврийки имаше няколко мами с проблеми и много им помогнаха Hug

Да се оплача Поли от снощи не иска почти нищо да яде, в чудо съм се видяла Sick Успокоява ме само, че пие млякото и й слагам вътре по няколко бисквити.
На всичкото отгоре от вчера пак тръгнаха гадните сополи, и пак ще слагаме капки #2gunfire Писна ми вече, добре поне, че гърдите и гърлото са чисти. И пак отложихме последния Пентаксим ooooh!
Иначе я претеглихме и премерихме, от юни до сега е дръпнала 10см и 1,700кг което ми се струва добре.
А малчо е отличник - за първия месец 1,300кг и 6см Mr. Green

# 686
Ласи, Муси страхотни са малките бебоци! А Максо е одрал кожата на баща си Simple Smile Муси  Hug

Мише чакаме разказ+снимкиии  Hug Hug Hug

# 687
Ехееееее,Мишето родила!Какъв по-хубав новогодишен подарък от това,да си гушне дългоочакваното бебче!
Скъпа,Мише,да ви е жива и здрава малката Катрин,да ви направи най-щастливите и горди родители,а вие да я отгледате с много любов!Честито!
Бързо възстановяване ти желая 
Hug Hug Hug

# 688
Здравейте Simple Smile
Колко много сте изписали!
Първо, искам да честитя на Барби рожбата, и да й пожелая много щастие, на нея и на цялото й семейство, малката да е здрава, и много да радва родителите си!   bouquet
С голямо закъснение, да честитя на всички ви Коледа! Бъдете здрави, обичайте се и се радвайте на хубавите моменти в живота!
Галка, малката бебка е голяма красавица, много добре оформена! Simple Smile дано по-бързо намерите вашия ритъм на хранене, и дано свикнеш бързичко с многото задачи и да не ти е трудно.
Сиска, все се каня да те питам - правиш ли календари с ефекти, както е снимката на дани в профила ти - с огледалния ефект? На мен страшно ми харесват такива неща, особено ако са и по-абстрактни, мисля, че добре ще се котират.
Обсъждали сте свекърите, аз от моята свеки общо взето не мога да се оплача, определено се старае жената всичко да е наред и винаги ни е помагала с детето, когато сме имали нужда. Различни сме с нея и не мисля, че ще станем някога първи приятелки, както беше писала Ваня, но я уважавам.
Доста болнички деца, и нашта госпожица днес два пъти повърна в колата..още незнам дали от пътя, или е някакъв вирус..
Ние изкарахме много добре Бъдни вечер (бяхме у свеки), и Коледа (с мама и татко), поседяхме при наште 2-3 дена, дари намаза бая пързаляне с шейната (преди изведнъж Големия сняг да изчезне Wink, както и сумати подаръци..даже май са твърде много. Измежду тях е и едно много симпатично плюшено конче-люлка, чудно е Simple Smile На мъж ми се падна за пореден път парата от питата. Моите меденки и щолен бяха оценени по достойнство Simple Smile Мина на малката коледното парти в яслата, видя и тя що е то дядо Коледа. После заминахме за село Орешака, бяхме там 3 дена, в една къща за гости При Братята. Не е да й правя реклама, ама беше супер Simple SmileМного гостоприемни хазяи, вътре ново, чисто, мислим да повторим на лято, че има и басейн.Разгледахме Троянския манастир, изложението на занаятите, природо-научния музей (Дари бая се диви на животните ), и музея на занаятите в Троян. Механите са страшни!Качих още 3 кила LaughingТам се запознахме с друга двойка с детенце, та двете си играха бая- е , много по-лесно е да са две-до този извод стигнах! Simple SmileЩе трябва да се задействам WinkДнес решихме на връщане да разгледаме деветашката пещера и почти затънахме в едно блато и тиня..ще пробваме пак пролетта Simple SmileЕ, момичета , ако някой ме е изчел, браво Simple Smile Хайде, отчетох се, и весело прекарване утре!

# 689
Ники,аз те изчетох и мерси за споделеното инфо за "При братята" Simple Smile Орешак много го харесвам и Троянския манасtир както и околните селца (отсядали сме в Чифлика нееднократно и все сме оставали доволни) Не знам дали сте обръщали внимание,но тази година (демек 2010) на Дани РД 04.04 се пада Великден  Grinning ,че и неделя+почивен ден понеделник.Имаме намерение да правим хем рожден ден хем кръщене нейде в някой манастир.Дали Троянския (напоследък все кофти неща чувам за там) или Соколския където сме кръщавани аз и сестра ми преди 21-22г. да продължим традицията дет се вика.
Предтавям си обаче какво ще е в храмовете и манастирите на Великден.

Да ти отговоря на въпроса...всичко,което го правя със снимките на моето дете мога да го направя и с други,няма проблем.Моделите на календарите обаче съм ги направила по..."простички" да ги нарека за да могат всякакви снимки да им паснат.Аз съм написала в сайта,че правя и индивидуални модели според желанието на клиента,стига да се съобразят с изискванията ми за снимки  Wink Много се радвам,че събрах смелост и се хванах с това...изключително ми е интересно и полезно не на последно място,защото имам намерение от хоби да го превърна в нещо друго  Flutter Ако има търсене има и предлагане.

Аз днес май съм много активна...всички вече спят да ви информирам.
Видях се вчера с двете Теи..малката е прекрасна,а какви очи...голямата пък ми се стори много готина и малко...хамава (това с най-добри чувства  Mr. Green )

Общи условия

Активация на акаунт