Имам нужда от вашата помощ...

Забравила съм каква беше схемата за хранене, в смисъл по колко мл на всяко хранене? Имам някакви смътни спомени, че дните на детето се умножаваха по 10 мл...
Ще ми припомните ли моля 
Ели нещо ми върти номера и се чудя какво да я правя, та реших да ви поискам съвет... Кърмя я, яде супер бавно, може и по 1 час да изкара на гърда, като не суче през цялото време, почива си жената... Ръчкам, гъделичкам, вдигам, уригам, пак на гърдата, ама файда йок, в смисъл все с тая скорост си яде... Малко ме изнервя тая скорост на хранене на фона на галопиращия й брат наоколо, който също иска и ме дърпа за нещо... Със Сашо си спомням, че засичах определено време, не помня точно, ама примерно по 10-15 мин на гърда и го махам, колкото ял, ял, ама пък той детето като се заситеше спираше да суче, а това не отказва, колкото пъти й подам, толкова пъти си суче... сега се чудя да правя ли същото? Какво ще кажете? Това кърмене на поискване, в случая много ме обърква, щото тя си иска нон стоп
И другото дето съпътства проблематиката е, че като я вдигна да се уригне задължително връща и то доста от млякото... дотук добре, ама като я оставя в кревата й, продължава да връща периодично, за 2 дена смених 100 ката дрехи, всичко намокри порядъчно... Чудя се дали пък не преяжда? Какво да правя? Фиксирано време ли да я кърмя? Ами тя като суче така бавно, дали въобще ще се нахранва за примерно 20 мин? И аз не знам вече... Това което засега ми хрумна е да се цедя и да й давам от шишето определено количество, на определени часове и така да контролирам храненето... ама не знам така да не прецакам пък производството на насъщния... Дайде акъл как да процедирам
Мнения приемам всякакви... На вас разчитам 
Връщам се да ви попрочета малко, че така ми е супер неудобно да ви занимавам само с моите си проблеми...
Дано ме поправи някой ако съм объркала.
, и наистина е много оформена, изписана, абе кукличка. Да ви е жива и здрава.
ако успееш да излъжеш някакси Сумото да хапне.
,ако имам второ,не знам как ще процедирам.Може би,ако намалиш времетраенето на кърменето,а пък, ако е останала по-гладна,тя ще ти покаже,като си иска по-рано и й дадеш след 2 часа например,а не след три...

...в този ред на мисли...Гале, споко първите дни е объркващо, но после свикваш и всичко е песен
Въпрос на дни е да се нагодите.Относно повръщането,че той моя беще един от най-лакомите от форума сигурно.Сучеше макс. 5мин....верно,че и гърдите ми пускаха по-много.По 5мин. сучеше още от първия ден на раждането си...супер лакомо бебе.Винаги...ама Винаги следваше връщане (не повръщане) До към 5м. аз си ходех вечено вмирисана на вкиснало мляко.Неговите дрехи,всичко си беше вечно омазано.Свиква се.Във вашия случай щом суче много вяло,най-вероятно връща от преяждане.