И моето, и моето
И шоколад и всякакви сладки неща, дето хич не са за него. Днес обаче сме си сами у нас и го контролирам. 
Моето пък днес спи много добре следобед, пу, пу, то и затова и аз се разписах.
Бибо, лека работа.
И шоколад и всякакви сладки неща, дето хич не са за него. Днес обаче сме си сами у нас и го контролирам. 

.
Толкова прекрасна, че не се сдържах и пак "пипнах" заглавието
Да ти е жива и здрава !!!
По-отегчена жена не съм виждала, заклевам се. Аз се възмущавам, ама и не искам да съм на нейно място - на Коледа вместо на маса, да бъркам в болни гърла... 
Елина много готина мацка ми изглежда,аз намирам прилика м/у двамата,но нормално тя да има по-нежни черти,да е по-изписана,по-беличка...хубавка си е 
Аз само надничам,а не пиша поради простата причина,че на компа само работя (колкото и смешно да ви звучи...с часове не ставам от стола,очите ми се изцъклиха)
Моя е злояд...и от няколко дни кара само на кис. мляко и кус кус..Друго 
ама така е като по цял ден седя на компа,задника ми стана на тава.
...ето пак за ядене става дума 
АЗ започнах да се държа хладно с тях, защото мъжът ми винаги се е държал хладно към моите родители, при това без да са го заслужили с нищо. Та така аз реших, че трябва да е "честно". Със сигурност не съм права, но понеже не успях да променя мъжът ми към добро, промених се аз към лошо.
А мъжа ти що така се държи с твойте..такъв човек е или не ги харесва нещо?
Ето сега например татко ми Митко се е хванал да ми прави от онези сушени телешки мезета дето висят по простирите (сещате се нали
) щото знае аз как ги ям на килограм.
Дано да мога да ги каза същите тези думи и след 10г.

обърках се Елицееееее,ич не ме слушай мене
Добре,че Нана ме е поправила.Много съм зле!Ще го "повредя" съвсем Сумото.Смятай колко помня.От лятото беше тая случка и вече не се сещам за какво става въпрос..иначе нара го пазя
Ужас!Ужас!
Все пак като имаме път през Добрич..знам ви аз кои сте от там (това го помня!) ще ви предупредя 
ама за нара се изложих яката 
То аз при декемврийките съм се годила с половината форум, ама сега като видях блондинката - викам да го редна Максимуса 

Направо срам ме хвана, ей Ласи и тя сама с двамата, ама успява жената със всичко
Моите диванета обаче само ме саботират, едвам сколасвам да позачистя купищата играчки от пода да има къде да стъпим и да наготвя нещо аламинутно
Малкия вече будува повечко, обаче не иска да лежи сам, а все да го гушкаме и като се обади и корема и става чудо - по цял ден не мога да го приспя като хората. Има и друга версия - нашата кака и тя много любвеобилна и то горкото тъкмо задреме и тя му се извика на главата и тръгне да го прегръща или да му хваща ръката
А малката е наистина прелестна, толкова нежна и миличка
Страхотна е, Галка
Честито
И аз мисля, че баш си подхождат с Максимус Ласин!!! И точно се чудих така ли беше заглавието на темата - а тя ВаняМ бързо-бързо и то съвсем на място го е сменила
...малко хем се посмях, хем си поплаках на раждането ти - ей така, стана ми едно предродилно
абе направо родилно си ми стана...А други бременни няма ли, а
Аз мисля да използвам пълноценно всяка една овулация - а пък ако се излъжем - излъжем
Не бих, категорично! Детето като има Т и трябва да се "препоти", да я свали тази Т! Кожата му действа на макс - всички механизми за терморегулация са включени, изтощени почти - то се поти, отделя разни неща с кожата си, чрез порите и т.н. - не бих запушила порите със сапун!!! Малко съм скептична и към оцета - да, летлив е и по-бързо би продействало отколкото само вода - но пак поради същата причина - да не се обрине или нещо подобно...бих сложила само кърпи с вода и малко, няколко капки оцет под мишниците - не само с оцет. Но не бих обвила детето си с чаршаф напоен с оцет...това си е пак някаква киселина - кожата има други задачи - да поддържа Т до хомеостатичната, а не да се справя с допълнителни дразнители...Стискам палци на всички дечица и мами с Т и др болести бързо, за ден-два да оздравеят и да прекарат прекрасна НГ!!! Несинеси, Ваняиванм, ВаняМ, Ласи 

Емма - ти сама си даваш отговор за запека на Сумото. В много случаи някои деца просто си имат запек, каквото и да ядат - но при Сумо според мен ако се опиташ да му бутнеш нещо разхлабващо, ще продейства...май не си се оплаквала от запек като малък
На Елица в Сливен й разбивах с миксер компоти от кайсии, праскови и сливи - спрях всякакъв сухар, бисквити и т.н. - ако му дадеш такива сладки неща, по-редички, дали няма да ги яде??? Не знам откъде да вземеш компоти - да, има и пюрета от разни плодове - но някак си тез компоти от СЛивенски праскови са ми по-достоверни
Обелих ги, разбих ги с пасатора - ами то сладичко, меко - да си оближеш пръстите...сега след 2 дни в Сф пак ми се запече - така че при Елица диетата помага...Дано и при вас помогне! Успех! 

Същото прави и във ваната.

И караниците ми знае вече. Абе , не ни е скучно поне.Препоръчани теми