Пак празнува Януарската дружина, Мопси втора щерка има!

• 23 532
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Vikiда ти е живо и здраво порасналото момченце! Да ви радва, да слушка, да помага на мама и тате!!!    bouquet  bouquet  bouquet

# 76
  • София
Честит рожден ден на Виктор. Да расте здрав и много щастлив и безгрижен! Скоро да почне да бъбри и мама да не може да му затвори устата!  Simple Smile   bouquet

Аййййде, пак повод за пиене!  Mr. Green Лилянчо да мълчи! Crazy

# 77
И още една хубава новина: парите, които много хора събираме благотворително за Анджи, момиченцето от темата в подписа ми, вече са осигурени!!!

Страхотно  Heart Eyes И ние се включихме с Димитър и стискаме палци от сърце за малката Peace

Вики 76, честит рожден ден на Вики Hug От здраве и радост да му дотегне  Grinning И моята мама празнува днес, така че са астрални близнаци  Heart Eyes

Ох , мацки днес водих Биш на плуване и госпожата като я видя беше сигурна, че е спортувала плуване Mr. Green Като и казах, че за 1-ви път идваме се изненада, а още повече ме изненада мен като след тренировката дойде да ми каже, че е много доволна и че детето ми има данни  Blush

Ай наздраве, отварям една Тера Тангра Mr. Green

# 78
Ноемко ма, кви са тез първокласници дет са родили твойте дружки???????Да са им живи и здрави юнаците  Hug

# 79
Да е жив и здрав малкият Виктор!!! Да расте палав и умен!!!

bouquet

# 80
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВИКТОР!ДА Е ЗДРАВ И БЕЗГРИЖЕН!
Ноеми,честито на приятелките ти!И една моя приятелка днес роди прекрасната си дъщеря и ми е много хубаво защото там случая е по-специален.Тя имаше проблеми,последва неуспешно инвитро.След това обаче забременя естествено и сега роди малката Никол. Hug
Ман,успех мила HugИ мен това съвсем скоро ме чака с катерене,ходене и т.нА за стрелците нищо не съм казала Whistling
Елина,моя мъж си е махал бенка при Мирослава Кадурина преди години но за съжаление нямам актуално инфо за цена.Но зная,че е много добра в областта.
Анджи,много ама много се радвам за събраните пари.Дано/от сърце/пожелавам да се излекува детенцето! Praynig Praynig Praynig

# 81
  • Русе
Добро утро!
Аз кукнах още в 5.00, натисках се до 6.00 и накря разбрах, че трябва да стана.
Напоследък не пиша, защото нещо съм се сдухала, пък и имам много работа  Tired
Аз да споделя нещо и да питам има ли и други с този проблем. Дени започна да се напикава всеки ден по няколко пъти и се принудихме да върнем памперса. Притеснена съм, първо заради наскоро отшумелите й проблеми с цистита и защото се каня да я връщам на градата, а не знам там дали ще ми я вземат така и дали няма да я оставят да стои напишана и пак да се разболее  Rolling Eyes Видяла съм се в чудо ooooh! Дени вече е от 1 месец вкъщи. Свеки я гледа през деня, а уикенда, когато съм вкъщи, няма кой да ми я вземе и откачаме с мъжо. Кажете вашите малчовци как са с пишането?
Хубав ден   bouquet

# 82
Честит рожден ден на Виктор, да е жив и здрав и много щастлив в своето детство newsm59
Аз изпратих моят юнак на градина и сега ви чета ,че сте поисписали доста за тези 2 дена Mr. Green
Рали според мен изчакай да видиш нямали да отмине това с напишкването и ако продължава потърси помощ от специалист,иначе в нашата детска приемат деца и с памперси.Ние лично този проблем го преборихме още пролета и оттогава сме без памперс  постояно и нощем даже,но есента като започна да застудява ми се напиква 2 дена по 2 пъти,но после вече не е имал проблеми.Чувала съм че на децата като им е студено се напишквали също.
Желая на всички ви успешен и хубав ден! Hug

# 83
Честит рожден ден на Виктор!   bouquet С малко закъснение, но от сърце му желая да е жив и здрав, с много късмет и щастие!  Hug
Ноеми, живи и здрави да са дечицата на твоите приятелки!   bouquet Като знам и аз колко ми е щастливо като се родят бебета на мои познати, представям си чувствата ти, когато си получила двата СМС-а през 3 минути  Mr. Green
Анджи, знаех си, че има добри хора на този свят  Heart Eyes Дано се оправи малкото пате  Praynig

# 84
Рали, скоро ли приключи лечението на Дени? Лекарите какво казват, разбраха ли причината за циститите? Всичко наред ли е с пикочните пътища вече?
Аз си мисля, че ще е добре, ако има кой да я гледа да си остане вкъщи зимата. Хем ще се успокои, навярно е стресирана от това, което и се случва (знаем как боли цистит), а и да има време да си възвърне способността да задържа урината.

# 85
Честит рожден ден на Виктор с малко закъснение!Да е жив и здрав!

Анджелина, много се радвам, че парите са събрани.

еlеonоrа, много красиви снимки!

Ноеми, да са живи и здрави бебчетата!

rali_m, не мога да дам съвет за пишкането. Дано скоро и това да премине! А ти си почивай и се опитай да си почиваш и да се наспиваш.

# 86
  • София, Лагера
Ей, да споделя, че ми стана много хубаво - в рамките на 3 минути получих 2 смса от 2 приятелки  - родили са си по едно момченце... едното е 4400  #Crazy, другото е 4600   #Crazy
Майката на по-едрото е по-дребничка от Цвета!  Shocked
   Много хубаво наистина! Heart Eyes
   Нормално ли са родени тези "багатири"? Rolling Eyes
Пу пу пу  ooooh! Не, за щастие  Laughing

# 87
   Laughing Да са живи и здрави! Hug

# 88
  • София, Лагера
Честит рожден ден на Виктор!

Елина, зависи как се премахват бенките. На мен са ми махали с лазерно ножче, но това май не е най-добрия метод. Освен това остават белези (като от изгаряне), отвратително!
Ще попитам Крас, че на него също му предстои и ще ти пиша, но на лични  Peace

Мони, браво да приятелката ти!!! Разказвай ми, такива истории ми дават кураж, че стават и чудеса!  Peace

Благодаря за милите думи, девойки!! Ей, така ми е бебешко! Довечера ще се виждаме с една мама, чийто термин е в събота...  Flutter

А аз реших да постя... няма да пия и да ям месо. Животински неща ще ям. И секс смятам да правя  Mr. Green Та по тоз повод Крас много ми се радва, че вечер като излизаме ще карам аз  Laughing

# 89
Добро утро!
Честит рожден ден на Вики! Ей, вече си имаме 3 годишно януарче!   bouquet
Ноеми, честито на приятелките ти. Да са им живи и здрави бебчетата. Ох, тука все такива едри бебета раждат, че и по 54-56 см. СОфи се роди 3.620 и 53 см и им изглеждаше като недохранена.  hahaha Не знам кви ограни  Mr. Green имат тия жени, но си ги раждат нормално, че и за 2 и 3 се навиват.   Crazy
И аз се интересувам кой е най-добрия начин за премахване на бенки, че имам 2 за махане.
РалиHug на Дени. Сигурно е от цистита и като цяло от боледуването. Софи не се напикава, но като беше болна и носех гърне в стаята, че нямаше сили да стане да отиде до тоалетната и сега продължава да се лигави, че искала в гърнето.
Аре грух!

Общи условия

Активация на акаунт