Пак празнува Януарската дружина, Мопси втора щерка има!

• 23 564
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
  • София, Лагера
Joy Joy  Heart Eyes

Мопси, Елина, май най-добрия метод си оставя скалпела. Лазерното ножче действа повърхностно. Но все пак трябва за ви визи доктор и да прецени! Иначе цената, която са казали на Крас е около 200 лв на бенка.

# 91
  • София; Дружбето
Честит рожден ден на Виктор и от нас. Ама кой да се сети, че толкова рано имахме януарче Blush

Рали, предполагам, че е период и ще отмине. Миша още се буди с кошмари от болницата и плаче за мен и чакам да го позабрави с времето.

Анджи, много се радвам, че се събраха парите, страхотна новина. Кога им е операцията?

# 92
Цвет, не знам. Знам, че в момента, в който парите постъпят в болницата, където е Анджи ще започнат подготовката за операция.
Пожелавам щастлив изход!

# 93
  • София/Варна
Честито на малкия Вики! Да е жив и здрав!

Утре ще пускам Ого на детска градина. Стискайте палци да се адаптира добре, че да може и Елица да се вреди за малко грижа и внимание.

Рали, това при Дени според мен е период и е по скоро на психологическа основа.

# 94
  • София, Лагера
О, браво, Дес!!! Честито! Ще се адаптира, няма къде да ходи!
В коя ДГ, в ОДЗто срещу поликлиниката ли?

# 95
  • София/Варна
В коя ДГ, в ОДЗто срещу поликлиниката ли?

В една частна до новата къща на Ива. Просто за да се вредим за държавна градина в нашия район трябва да се разведем с Деян и той чрез съд да се откаже от Ого.

# 96
 Shocked ooooh!            #Cussing out

# 97
Ееее Дес, айде честито  Peace Най-накрая и ти да вземеш глътка въздух, че то не си е работа с два хлапета нон стоп.
А иначе в държавна се влиза, но след разговор с директорката  Wink

# 98
Дами,
стиснете едни палци утре и за мойто Мите. От няколко дена почна да куца без причина и утре сме на ревматолог.............дано му няма нищо, но..........се чувствам ужасно

# 99
  Лиллита,стискаме! Praynig Дано не е нещо сериозно!

# 100
Дами,
стиснете едни палци утре и за мойто Мите. От няколко дена почна да куца без причина и утре сме на ревматолог.............дано му няма нищо, но..........се чувствам ужасно

Лилитка, стискаме палци, мила  Praynig Дано е безобидно Hug Hug Hug

# 101
  • София; Дружбето
Стискам, Лиле Praynig
Честито Деси. Дано свикне бързо и да не боледува Grinning

# 102
Лилитке  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Дес ще видиш, че е хубаво поне за малко да си само с едно  Mr. Green Дано Ого приеме градината добре  Peace
Честита трета годинка на Вики. Нека расте здрав и весел   bouquet
Малкият калпазанин за два дена се превърна в неудържима фурия  ooooh! Днес го хванах на половината стълби у дома и то щото надаваше победоносен вик  Crazy ОТдело се катери къето му е кеф, а почва и да налага брат си и да се хили като морков през това време  Twisted Evil За сметка на това Весонката сутринта дойде и легна кротко до мен в леглото и леда детско до 9.30, когато мило ме събуди с "Мамо айде да ми разпечаташ картинки" и целувка по бузата.
Колкото ми беше сдухано вчера, толова добре се чувствам днес.
Хубаво е, когато любимите ти мъже те глезят  Whistling

# 103
Лилит, а боли ли го? Как е започнал да куца?

# 104
Не го боли и няма нищо видимо, не е падал
почна преди 3-4 дена

Общи условия

Активация на акаунт