Магии

• 12 879
  • 85
  •   1
Отговори
# 15
  • София
   Не се заяждам, но дори и да си мислех такива неща, щеше да ме е срам да ги напиша.Общо взето и аз вярвам по малко, в такива неща, но никога не бих се излагала да ги пиша... Peace

# 16
Щом толкова ви е страх, защо го върнахте? Можеше просто да кажете, че сте го изхвърлили. Или да бяхте купили нов, струва стотинки. И от магазина - на тях, без нощувка вкъщи, разбира се. Опитвам се да помогна, макар да съм лаик в тази област.

# 17
  Не се заяждам, но дори и да си мислех такива неща, щеше да ме е срам да ги напиша.Общо взето и аз вярвам по малко, в такива неща, но никога не бих се излагала да ги пиша... Peace
А дали ще те е срам,ако във основата на всичко стои едно дете?(В случ4ея става въпрос за моята племенничка,която е само на 4етири години)Аз също имам дете,и съм готова да я защитя по всякакъв начин дори и с риск да се излагам пред вас. newsm78

# 18
  • София
И пак не разбирам, какво общо има племенничката ти с ластика? А и за такива въпроси си има специализирани форуми.Това е Клюкарника. Пиши "магия " в търсачката и ще ти излязат хиляди линкове.

# 19
Не вярвам в магии. Вярвам в силата на подсъзнанието. Страхуваш ли се постоянно от магии и подобни неща, убеден ли си, че някой ще ти навреди ще ти се случват нещастия, да- не защото някой се стреми да ти навреди умишлено, а защото ти привличаш подобни неща. Злобни хора има, безброй много са, но защо толкова хора си мислят, че те се занимават с магии и подобни действия не ми е ясно  newsm78 . Аз също според някои съм злобна, заядлива и не знам си още какво-дали се страхуват, че ги омагьосвам през свободното си време Thinking

# 20

А дали ще те е срам,ако във основата на всичко стои едно дете?(В случ4ея става въпрос за моята племенничка,която е само на 4етири години)Аз също имам дете,и съм готова да я защитя по всякакъв начин дори и с риск да се излагам пред вас. newsm78
[/quote]

Нещо не схванах, децата ли си правят магии една на друга?
Я като си казала А, кажи и Б, от чисто фолклорна гледна точка ме заинтригува твоята история!
Аз лично не зная дали вярвам или не, не съм се сблъсквала в съзнателна възраст, но майка ми е разказвала, че като бебе съм имала направена магия и верно че съм била много зле, лекаря ни още си спомня.
Предполагам че щом си тръгнала да питаш, значи нещо те гложди и нечии действия са ти се сторили нерационални,  конкретно за ластика идея си нямам, но признавам си че ще ми се стори странно ако някой ме загелпи да му връщам някакъв ластик...към такъв и без магия бих имала едно наум!
По-горе ти дадоха добри съвети, най-лесното, купуваш нов от магазина и спиш спокойно!

# 21

Нещо не схванах, децата ли си правят магии една на друга?
Я като си казала А, кажи и Б, от чисто фолклорна гледна точка ме заинтригува твоята история!
Аз лично не зная дали вярвам или не, не съм се сблъсквала в съзнателна възраст, но майка ми е разказвала, че като бебе съм имала направена магия и верно че съм била много зле, лекаря ни още си спомня.
Предполагам че щом си тръгнала да питаш, значи нещо те гложди и нечии действия са ти се сторили нерационални,  конкретно за ластика идея си нямам, но признавам си че ще ми се стори странно ако някой ме загелпи да му връщам някакъв ластик...към такъв и без магия бих имала едно наум!
По-горе ти дадоха добри съвети, най-лесното, купуваш нов от магазина и спиш спокойно!

[/quote]
Лошото е,че ве4е го върнахме.Накратко-сестра ми се раздели с бащата на детето си.То не беше полиция,прокурори,закрила на детето.Баща и(на племенни4ката ми)я отвле4е и четири месеца ходихме немили недраги по всякакви инстанции.Заведохме дело за попечителство и сега 4акаме решението на съда.Междувременно бащата е в затвора и няма шанс да го спечели.Проблемът идва от сестра му и майка му-това не са хора,това са пепелянки.Не могат да се примирят,че ще изгубят и най-вече,че бащата не е на свобода.само още една вметка-те никога не са се грижили за детето и не виждаме откъде сега това борене за дете за което открито признават,че не им пука.Но продължават да ни тормозят и заплашват.А прословутият ластик,за който писах беше в багаж не детето,който те върнаха(уж от добри 4увства)Съгласете се ,че няма как уж без да искат да са го сложили там.

# 22
Оле, в тази одисея, ластика да ви е проблема! Надали ще важи като доказателство в съда обаче!...Жалко за детето!

# 23
 raliivo ,според мен повече мнения ще получиш в алтернативния форум.Човек сам избира в какво да вярва,ако си кажете със сестра ти,че тези хора нямат власт над вас и детето,така и ще бъде Peace

# 24
ей, много изтрещял народ има Tired
Така ли мислиш?!Не мисля,4е съм изтрещяла,но знам едно със сигурност-4е има хора,които ликуват над нещастието на другите и които не се страхуват да ти го кажат в о4ите.Не търся критици,а хора,които могат да ми дадат пове4е информация по проблема.
  Ами като искаш информация- ето ти я.Светена вода, свещи и тамян няма да помогнат- категорично.Че има хора които се занимават с окултизъм- има /магии, врачуване, екстрасенси, астролози, общуване с  душите на  починали и пр./ И ако  правенето на магии е  нещо лошо и източника, даващ сила на правещия е лош Twisted Evil, то изхода е един. Има зло Twisted Evil има и добро- Бог. Бог е  изпратил единородния си син Христос за да  освободи  хората от злото/най-общо казано/.В Библията  е казано:" Който върши грях, от дявола е; защото дяволът отначало съгрешава. Затова се яви Божият Син, да съсипе делата на дявола.
"1Ин. 3:8 
     Като се има предвид, че Бог е всемогъщ, то за нас не остава друга алтернатива, освен да повярваме в Сина му и да приемем , че победа над смъртта, както и над всяко  зло  в живота се постига единствено чрез Него/който е част от Св. Троица/.Но тази победа не става с кадене на тамян, с палене на свещи и поръсване със светена вода.Хей, Дявола  не е  илюзия , нито  нещо, което  може да се подценява, тъй като не се вижда.И тока е невидим, но като те зашлевят 10000V иди се жалвай, че не си ги видял, то си пише  на  стълба да не пипаш.Защо пипаш тогава? Така и Бог  е предупреждавал неведнъж, а многократно да не  се занимаваме с окултизъм, но не, ние си знаем своето.После ох, ах, ама...С което искам да ти кажа, че , ако ти  нямаш  в живота си закрилата на Бог, посредством вяра в Сина му, то каквито и там ритуали да правиш, файда няма да има.Недай си Боже да се обърнеш за помощ към някоя врачка да ти разваля магия.То е като да сипеш  сол в раната или да те омажат в катран , пък да те потопят в киселина, че да се  очистиш.Нали се сещаш за ефекта и последствията?  Единствено кръвта на Христос ни пази от всяко зло, което е замислено срещу нас. Но и самия факт, че те е страх от магии, значи вярваш в тях, те прави уязвима в не-по малка степен.
   Затова избора е твой.
      Приемаш="живееш под крилете на Всевишния".
      Не приемаш= ставаш мишката в устата на котката.
  Аз не ти пиша това, защото ей така на , хрумнало ми е.Имам  личен опит и дългогодишни наблюдения в/у много хора.Виждам, че  това работи, че Бог не е нечия измислица и че няма смисъл да живеем  в робство/на страха, греха, злото... /, като вече сме освободени от всичко това.

Сега съм сигурна, че ще ме нападнат  безброй  дами, които много ще се изнервят от тая "проповед".Нищо, че се бием в гърдите колко сме православни християни.Ама  я кажи само Христос и гледай сеири.Ма кой е тоя  бе сега?  Навремето майками  казваше-" Аз съм християнка, но в Христос не вярвам  Crossing Arms!" Ха де newsm78

# 25
здравейте на вси4ки.парво искам да кажа кое му е срамното да споделиш за страховете си,има много по срамни неща,но явно само онзи дето е жертва на магий той може да разбере за какви страхове става вапрос.преди 2 години се разболях изведнаж,припадах от болки в продалжение на месеци всяка ве4ер в барза помощ на системи,пражене на разни изследвания и единственото, което ми откриха гастрит друго нищо.лежах 2 п6ти в болници и в софия сащо.спрях да се храня от 53 се стопих за месеци станах 39 а за болките да не говорим.изведнаж ме стегна не6то в главата все едно менгеме,така 5 денонощия без да спя,следтози слу4аи с главата в мен нещо се промени,живеех вав друго измерение,вси4ко около мен бе6е като друг свят,хората ми бяха странни като роботи и си задавах вапроси защо се хранят,защо това,защо онова,даже ми бе6е странно когато си двийеха рацете краката,абе с една дума живеех в друго измерение.ходих по кви ли не лекари,специалисти за всяка то4ка от тялото и не откриваха пре4ини за болките ми и все о6те не намират.запо4нах да 4увствам детенцето си,което бе6е на 1,6 м за 4уждо.с думи немога да обясня какво преживях,минах през ада.и един ден какво да намеря в ка6ти една 4ерна торба която липсва6е пар4е плат и то голямо пар4е от нея и ве4е запо4нах да имам представа за вси4ко което ми се слу4ва от к6де идва....отворих гардероба и взех да проверявам вси4ки дрехи и  загубих ума и дума..... 4ерна пола липсва пар4е от нея,4ерна блуза са6то липсва пар4е..... ходих при много гледа4ки и вси4ки ми каваха едно от кого е магията,а са6тия 4овек го хванах в кра4ка много преди това бях оставила да ми гледа детето за малко и като се пребрах видях торба на портмантото помислих,4е сам забравила 4аст от боклука за изхварляне и като разтворих торбатаа изпаднах в ужас...бельо от сапруга ми в 4антата господ ме накарал да проверя там.за скандала които вдигнах няма да говоря.....та да си доида на думата запо4нах да тарся 4овек,които да ми помогне за6тото лекарите се отказаха и даже ми казаха,4е си отивам а без диагноза даже.....и така слу4аино тук в нета едно мом4е ми сподели кои 4овек му помогнал..даде ми адреса в пловдив се намира и ми каза този 4овек лекува без пари,не повярвах мислех 4е ме подвеждат за6тото безплатен обяд няма,наи ве4в тези ясновидци и ле4ители дерят яко,но ре6их 6те се обадя и ще питам колко ще ми струва,вдигна секретарката му и познаите верно работи без пари.запписах си 4ас 1 месец някъде 4аках за 4ас,защото има много хора.не повярвах до мига в които го посетих.след сеанса го попитах колко струва а тои ми отговори не ти ли казаха не работя с пари и ми каза какво да правя и след 14 дена пак да отида...и така на 14 ден пак при него.... тогава тои каза,4е е момента да развали магията,като преди това ми каза от кого е и не само тои о6те няколко ясновидци ми посо4иха са6тия 4овек.......та този 4овек запо4на да прави някакъв сеанс и осе6тах как 4асти от тялото ми загряват....за пари няма да говоря както казах пак не ми взе пари,а отван си има хора и няма грам по4ивка. то4но 2-3 дена след последното ми посе6тение при този господин аз излязнох от депресията  която бе6е далга и ма4ителна и никакви лекарства не ми помогнаха,аз взех да стапвам на крака на моята си планета а няк6де там к6дето и аз незнаех к6де сам.след тожа посе6тение ве4е 1 година незная какво е да живее6 в измислен свят и депресии,но болката си остана защото това е поражение на тялото.благодарна сам на този 4овек тои ми помогна много,но ме предопреди този които ти е направил магията пак може да я направи.Така,4е на тези,които не вярват по добре да не пишат защото и на представа си нямат какво е да срадаш от магия.И о6те не6то не вярно,4е магиите хва6тат онези които вярват,магията е толкова силна 4е поразява и наи силния, по този вапрос сам говорила с много ли4ности и хора от царквата.много ясно след като нямаш такъв проблем и не ти бил на главата ще казваш не вярвам.тук не става вапрос,кои вярва и кои не вярва тук става дума за един 4овек като мен силен вярваш в господ и пак жертва,не за6тото сам си позволила да повярвам а за6тото аз се раболях тежко изведнаж и без диагноза и до ден днешен и след това ве4е намерих тези неща,до тогава не бях помислила.И НЕ СЕ СРАМУВАМ ДА СПОДЕЛЯ ТУК,НЕКА СЕ СРАМУВАТ ОНЕЗИ КОИТО ПРАВЯТ ТЕЗИ НЕЩА.

# 26
Извинявам се за допуснатите грешки просто не сам свикнала да пиша на кирилица.

# 27
  • Ямбол
Искам всички, които вярват, да отидат в съда и да пуснат жалба срещу извършителя на магията.
Ще го направите ли?
Ако не - защо?
Нали сте сигурни?

# 28
Я не се заяждаи с хората....коя си ти 4е да казваш какво искаш.ще ти кажа само има господ аз не сам никоя да садя.а в това което казвам сам сигорна и ти не живееш с никоя от нас,4е да ни 4етеш морал.и за какъв сад говориш,смешна си... направо праскаш отрова,тук има толкова изтрадали хора а ти си трагнала да защитаваш жещиците.има една пре4ина освен ти да си една от тях ина4е би разбрала това което сам написала по отгоре.

# 29
  • София, Бургас
Я не се заяждаи с хората....коя си ти 4е да казваш какво искаш.ще ти кажа само има господ аз не сам никоя да садя.а в това което казвам сам сигорна и ти не живееш с никоя от нас,4е да ни 4етеш морал.и за какъв сад говориш,смешна си... направо праскаш отрова,тук има толкова изтрадали хора а ти си трагнала да защитаваш жещиците.има една пре4ина освен ти да си една от тях ина4е би разбрала това което сам написала по отгоре.

Shocked milenka_m, много лесно се обиждаш..никой не "праска отрова" ..по-спокойно..

Общи условия

Активация на акаунт