Магии

• 12 867
  • 85
  •   1
Отговори
Привет на вси4ки.Имам въпрос към вси4ки,които са наясно дали е възможно да се прави магия с шива4ен ластик.Имаме "роднини"(не кръвни),които трябваше да ни върнат наши вещи.В багажа открихме този  ластик,за който те твърдяха,4е по погрешка е попаднал там и си го искаха обратно.Странното е 4е знаеха в коя то4но 4анта е и на кое място.(между другото имаме съмнения,4е се занимават с магии)Баща ми заподозря,4е има нещо,затова му опърли краищата и го изпра преди да го върнем.Смятаме ,4е това е на4ин да вземат нещо от дома ни тъй-като няма как това да стане,са прибегнали до това,да го сложат за да пренощува вкъщи.Дали е възможно да сме се предпазили от това предприемайки из4истване един вид на тази вещ?Благодаря на вси4ки предварително.

# 1
Що за глупости..... ooooh!

# 2
Ами не ти трябва тогава да познаваш такива хора,4иито сърца са изпълнени с омраза и бълват клетви. Praynig

# 3
Отиваш в най-близката църква, вземаш светена вода, наръсваш във всяка стая, палиш тамян.

Хич и не знам дали с ластик се прави магия, нито пък вярвам в магии, но това ми идва на ум като логично пречистващо от зли сили християнско средство.

# 4
  • София
ей, много изтрещял народ има Tired

# 5
Отиваш в най-близката църква, вземаш светена вода, наръсваш във всяка стая, палиш тамян.

Хич и не знам дали с ластик се прави магия, нито пък вярвам в магии, но това ми идва на ум като логично пречистващо от зли сили християнско средство.
Благодаря ти много.Ще го направим със сигурност,тъй като ве4е сме се парили от тези хора.  bouquet Peace

# 6
  • София
70% от българите вярват в магии, социолизите  твърдят. Я бързо да си признаят и другите. До тук две  невярващи Simple Smile

# 7
Така ли мислиш?!Не мисля,4е съм изтрещяла,но знам едно със сигурност-4е има хора,които ликуват над нещастието на другите и които не се страхуват да ти го кажат в о4ите.Не търся критици,а хора,които могат да ми дадат пове4е информация по проблема.

# 8
Ч се намира над бутона Tab, преди бутона 1.

Магиите са само в главата ти.

# 9
  • София
А "шивачен ластик" какво е?

# 10
Нямаш ли "ч" на клавиатурата?Горе вляво се пада!
Не вярвам на магии,леене на куршуми и други боеприпаси!Също и на светена вода...
Наслушала съм се на истории,наистина доста хора вярват и все се мъчат да ме убедят и мен!Ама такова нещо не бях чувала!

# 11

Аз не съм се сблъсквала с такива злобни хора,но имам много близък приятел, който има  "добронамерени " роднини,които от години му правят магии .. какви неща е намирал не е за разправяне . За вярването - и той не вярва,но като се заредят нещастия след намирането на разни "предмети"  все ще се замислиш малко. От него знам за пръскане със светена вода, Raliivo,  иди и на църква да ви четат Кипрянови молитви.

# 12
  • при Arctic Monkeys
има. пък злобен и заядлив - дважди повече.
защо не оставите хората да си вярват, кой в каквото си иска? да палят свещи, да развалят магии... тяхно си право.
аз също не вярвам във врачки и баячки, но имам познати, които си ходят и си вярват. и нито са луди, нито изтрещяли.

# 13
  • София
Всичко обаче се връща  при това  двоино, така, че оглеждай се   в родата и ще видиш как намисленото за теб се връща при тях

# 14

Аз не съм се сблъсквала с такива злобни хора,но имам много близък приятел, който има  "добронамерени " роднини,които от години му правят магии .. какви неща е намирал не е за разправяне . За вярването - и той не вярва,но като се заредят нещастия след намирането на разни "предмети"  все ще се замислиш малко. От него знам за пръскане със светена вода, Raliivo,  иди и на църква да ви четат Кипрянови молитви.
Благодаря ти.Още един от малкото хора,които пишат за да помогнат,а не да критикуват и да вмятат злобни забележки.

Общи условия

Активация на акаунт