ДОБРИЧка предКоледна тема (62)

• 23 332
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
Честит рожден ден Геомар - много здраве , щастие и  късмет !  bouquet

# 541
Здравейте, сладурки! Извинявам се, че нахлувам в темата ви, но спешно трябва да открия добър козметик за почистване на лице в Добрич. Моля ви, ако имате хубави впечатления от някой определен помагайте. Може и на лични. Благодаря предварително за отговорите!  bouquet Hug

# 542
Геомар, честит рожден ден и от мен! Бъди здрава и винаги усмихната!  bouquet

# 543
  • Добрич
Честит рожден ден, Геомар!
Много здраве и късмет!

# 544
Честит рожден ден,Геомар!

# 545
  • Добрич
Здравейте!

Честит рожден ден, Геомар! Много здраве, късмет и сполука!

Честито бебче и на мама Цоци! Да и е живо и здраво и да радва голямото и семейство! Родило се е на рождения ден на дъщеря ми.

Да ви почерпя виртуално с тортата за рождения ден на Жени. /във фотошоп съм начинаеща/

Тортата е без никакви оцветители, защото Жени се обрива. Едното ни гостенче се оказа, че до сега не е чувало за бял шоколад и реши, че тортата е с кашкавал. Няколко пъти ме пита какво е това и всеки път му отговарях, но то не разбираше. Едва, когато я опита каза "Ама то това било също като шоколад". Laughing

Моля да ме извините за закъснението, но вчера не стигнах до форума.  Praynig

# 546
Вела,да ти е живо и здраво порасналото момиче  Party Time

# 547
Вела, да ви е жива и здрава Жени!
Това с "кашкавалената" торта ме разсмя Laughing

# 548
  • Добрич
  Честито Дидка  bouquet! Да е жив и здрав малкия Самуил!

Честит Рожден Ден на Геомар! С пожелание за много здраве, щастие и любов!
Честит да бъде  рожденния ден  и на малката Жени!
Това с "кашкавалената" торта ме разсмя Laughing
Joy

# 549
  • гр.Добрич
Вела, честита ти рожденичка Обичам бял шоколад. Ивчо е открил тайното ми място и сега ще търся ново. Laughing

Геомар честит рожден ден    bouquet

# 550
Вела честито ти рожденничка!  bouquet
Разсмя ме с тоя кашкавал. Laughing

# 551
Добро утро ! Вела в интерес на истината без да чета какво си писала за тортата на Жени и аз като видях снимката на тортата и аз си помислих че има кашкавал отгоре. А иначе и аз обичам  бял шоколад.
Много се зарадвах на новината за Мама Цоци и малкия Самуил. Да е жив и здрав юнака!  На всички , които съм им пропуснала да честитя рожденните дни  едно голямо ЧЕСТИТО  ! Да сте живи и здрави !
Успешна и хубава седмица ! Hug

# 552
  • Добрич
Добро утро! Heart Eyes

Честито на патерици на дъщеричката на Вела, и на геомар.

Спорна седмица на всички!!!

# 553
Привет,мацки  Hug

Цоци,честито ви бебче  Hug Да ви е здравичко,послушно,много да папка и само да ви радва   bouquet

Момичета искам да ви питам за една гинеколожка,знам че повечето не обичате да се разискват теми за лекари,но ми е важно  Mr. Green
Някой има ли преки наблюдения за  гинеколожката Михаела Попова  Simple SmileНе искам темата да се превръща в дебат за добри и лоши лекари,просто искам да чуя ако някой има пряко наблюдение за тази лекарка  newsm78
Хубава вечер   bouquet

# 554
Оооо Галче радвам се да те видя отново!  bouquet
Скоро се коментираше тая д-рка тук в темата , че за нищо не става. Май Спинки ще ти даде пресни вчпечатления от нея Wink  Аз лични впечатления нямам , но сестра ми преди 5 години ражда при нея ( просто се случи в смяната и) и беше доволна тогава. Peace

Общи условия

Активация на акаунт