ДОБРИЧка предКоледна тема (62)

• 23 271
  • 745
  •   1
Отговори
# 720
Честит празник на всички ! newsm51

# 721
Честит празник  bouquet

# 722
  • Добрич
Момичета,привет и извинете ме,че се намесвам в темата ви,но ми трябва помощ-препоръчайте ми в Добрич добър гастроентеролог (може и да не работи със здравната каса), от който сте доволни и който добре си разбира от работата.Благодаря ви предварително и пак се извинявам за нахлуването  bouquet!

# 723
  • гр.Добрич
pinito, детски гастроентролог е д-р Баева. Аз лично съм с добри впечатления. За възрастни има една Андонова, приема във Вивата, но колко е добра незнам.

# 724
Здравейте добрички мами.Казвам се Милица и имам 2 момченца на 4 месеца,ще се радвам да ме приемате във вашата темичка  bouquet

# 725
  • Добрич
Милица:) , добре дошла!   bouquet
Надявам се да ти хареса при нас  Simple Smile

Студеничко днес, но поне няма вятър.

# 726
Милица:), здравей и от мен! Добре дошла!

Искам да живея целогодишно на 25градуса Crossing Arms..Благодаря от красива зима Naughty

# 727
  • Добрич
Добро утро!!!
Днес направих такова скоростно придбижване до работа, при този студ... ужасно е. Добре, че не се подхлъзнах някъде.

Искам да живея целогодишно на 25градуса Crossing Arms..Благодаря от красива зима Naughty
newsm10

Милица, добре дошла!  bouquet

Момичета,привет и извинете ме,че се намесвам в темата ви,но ми трябва помощ-препоръчайте ми в Добрич добър гастроентеролог (може и да не работи със здравната каса), от който сте доволни и който добре си разбира от работата.Благодаря ви предварително и пак се извинявам за нахлуването  bouquet!

Освен Андонова, препоръчвам ти и д-р Милен Георгиев (мисля, че преглежда в ДКЦ II няколко следобеда в седмицата).

# 728
Милица:)  - добре дошла  при нас!  bouquet Мдааа много студено , а дано вече се оправя ,че   Twisted Evil

# 729
ама то няма угода- зимата много студено, лятото много горещо....

Аз вече си имам помощник за мартениците- мъжа ми снощи си шчупи крака и сега двамата мотаме калбетата и топлим леглото  Cry

# 730
iyaneva - много неприятно.  Confused

# 731
  • гр.Добрич
Ето ги и моите мишки
http://spinki.multiply.com/photos/album/9#

# 732
# 733
Дори, прекрасни дечица! Отхвръкнаха, както се казва...много са сладки Heart Eyes и баткото - горд Grinning...и таткото Wink

# 734
Благодаря Ви за топлото посрещане Hug
Ето ги и моите момчета http://mimi88.snimka.bg/baby/koleda.463177

Общи условия

Активация на акаунт