146 ДЕ> Някакво прасе, грипозно или не, не ще уплаши душите наши!

• 29 768
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
  • UK
Роклята е бонбон, а обувчиците са... Леле, обувчиците. Simple Smile

Сбъдваща, аз от известно време съм крайно положителна по принцип, просто онзи ден ми дойде много. Нали знаете след като сериозно се уплашите, след това като се нормализира адреналина как се чувствате като тотален парцал - тоя прозорец вчера падна отгоре ми, цяло чудо е, че съм здрава. Уплаших се. После се ядосах. Simple Smile

Днес няма да ремонтирам. Ще почакат ремонтите. Днес ще си направя крем карамел и изобщо не ме интересува тъмно ли е в стаята или е светло, казанчето тече ли, или ако ще всички прозорци в къщата да се счупят.

# 601
Mi6ka ,да е жива и здрава малката сладурана!
На мен ми е още зле.С детето няма време за боледуване,готвене ,чистене  ooooh! .Дали ще се размина с антибиотика не съм сигурна,ушите започнаха да ме болят от тая пуста хрема.За мен ли да се грижа ,за дете ли?А детето е като лудо,от сутринта куп бели направи.Каквото му кажа да не прави, го прави напук.
Рокличката е красива,обувките също! Simple SmileСъс здраве да си ги носи Ани! Simple Smile
dezita ,какви хапове пиеш?Не мога да те засека в скайпа!
jabata_dil,какъв подарък си поръчала(ако не е тайна де)?Аз съм намислила да подаря на мъжа,нещо свързано със самолетите.Книга ,не зная кога ще успее да намери време да прочете.Умувам за нещо по интересно,но не остана много време.
surfline ,неотдавна беше пускала един линк за шопинг в Ingolschtadt.Не мога да го намеря сега!Би ли го пуснала отново?

# 602
  • в сърцето на един мъж...
Да, ама виж имаше резултат одумването Mr. Green Появи се на линия Laughing

# 603
Да пращам г-н Вечкин по адреси?  Whistling (щом сте с такива "сръчни'" мъже  hahaha)

За какво точно, за казани или за момичета?

Мишок, да ти е жива и здрава малката щерка, и да показваш по-често снимки!   bouquet А Хана как е? Последния път като се появи тук, беше писала за авт. катастрофа...  Confused

Аз пък не знам какъв подарък да искам, нито какво да подаря. От отчаяност поисках нови игри за Уии-то, нищо друго не можах да измисля  Rolling Eyes

А някой да има такова http://www.amazon.de/Lentz-Home-Design-MFC-1-Multi-Funktions-Koc … 42179&sr=1-11  чудо?

# 604
за мен е нещо такова http://www.amazon.de/s/ref=nb_ss_6_5?__mk_de_DE=%C5M%C5Z%D5%D1&a … amp;sprefix=massa , но не знам кое ... тайна Simple Smile
А за него едно готино колело МТБ и също така http://www.amazon.de/Winning-Hand-Various-Artists/dp/B000002Z64/ … 448792&sr=8-6 Simple Smile
за дребното е зеления лего влак, но трябва дамина да го платя  Wink

# 605
Татяна, за помощник в ремонтните работи. Мноу му иде отръки на моя. На, казах си го.  Mr. Green
А за момичета - не става, щото напоследък все момчета прави  Joy

Сесилия, специално ЛР има много хубави опции за обработка на снимки. Много по-приятно и леко се работи с нея.
Аз я ползвам вече цяла година, а още не съм я разучила нацяло. Имам и колекция готови пресети (подобно на екшъните за ФШ) и ползвам и тях. ФШ почти не отварям - само за слагане на воден знак го ползвам  Wink

# 606
Жабо, от много време ги оглеждам тия джаджи. Моля, сподели после доволна ли си и заслужава ли си?

# 607
Мишок, специално се довлякох да ти издам роженичката днес, обаче ти си се сдала без бой. Hug
Да ви е здрава и пакостлива, щастлива и безгрижна голямата чаровница! Наздраве!  bouquet

Едва сега се излюпвам от леглото. Не знам грип ли е, настинка ли е, ама е гадно.
Предполагам е от среднощното ми онзиденшно хлескане по рокля на фирменото парти. Tired

Подсетихте ме за фината диагностика, когато бях бременна с Ева. Чула бях само "здраво дете, момиче". Всичко останало, че лежала напречно, че ако не се обърне, положението е сериозно, го бях пропуснала. Пред очите ми се въртяха само роклички и фибички. Mr. Green

# 608
Имам въпрос към мамите на ученици. Когато правят преразказ децата в кое време трябва да преразказват? Сина ми презасказва в перфект, но аз мисля, че трябва да го прави в претеритум. Пряката реч трябва ли да я преразказват или могат да си позволят да я вмъкнат в преразказа. Аз съответно ще говоря и с учителката утре, но той днес има за домашно преразказ.

Мишка, да е жива и здрава малката принцеса   bouquet

# 609
Бубе, хвърли ме в оркестъра. Ще я питам като се прибере и ще докладвам.

# 610
Бубе, хвърли ме в оркестъра. Ще я питам като се прибере и ще докладвам.
Веч, благодаря.

# 611

Татяна, за тази ли Хана питаш? Или за тази? Като гледаш, как мислиш, че е?
Между нас казано, разгонва ми фамилията, ако мога да цитирам Вечка с термина "природно бедствие".
Слава Богу, от катастрофата останаха само малко лоши спомени. Но днес не е ден за тях.

Да, ама виж имаше резултат одумването Mr. Green Появи се на линия Laughing
Така-така. Полека всичко ще си кажете вие.

Муни, греяна ракия, тъкмо днес ти давам повод в ръцете  Hug.

Последна редакция: чт, 10 дек 2009, 16:07 от Mi6ka

# 612

Муахахахаха. Ми6ок, усещам, че дамата ще се сдобие с PADI преди паспорта Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Сесилия, разбира се - тук

Сбъдваща, представих си как ти се е разтрепкало сърчицето Grinning.

И аз си признавам, че като бременна се надявах на девойка - Сърфов ме пита какво ще е, ако се роди момче. Викам му "Не го мисли. Няма да е момче, ако пък се случи - schlechte Karten. Ще ходи с дълга коса."   Whistling Whistling Whistling

# 613
  • Германия
Сърфи, какво за дългите коси? Мартин също развява къдрици и редовно го питат непознати, дали е момиче Crazy

Мишок, прекрасна е! Да ти е здрава и все така красива Heart Eyes
Дали да не се наредя на опашката за сватосване newsm78 Laughing

# 614
Сърфи, какво за дългите коси? Мартин също развява къдрици и редовно го питат непознати, дали е момиче Crazy

Ами точно това Laughing Laughing Laughing .
Не сериозно - в далечното минало един Орлин ми плени сърцето с викингска прическа - светло руса плитка до кръста. Явно и по психиката ми е ударил, защото все си мислех, че ако имам момче ще си ходи с дълга коса. За ужас на Сърфов, който трудно би преглътнал коса под раменете Mr. Green.

Сутринта ситната се събуди в 5ч. с дрис&драйф. До 7 прегръща порцелановия трон, сложих и свещичка и заспа. Събуди се ОК и се чудя дали беше някакъв скорострелен вирус или е преяла с лебкухени тия дни Thinking ...

Някой готвил ли е дървесни гъби(baumpilze)? Как се готви това чудо?

Последна редакция: чт, 10 дек 2009, 18:02 от surfline

Общи условия

Активация на акаунт