146 ДЕ> Някакво прасе, грипозно или не, не ще уплаши душите наши!

• 29 778
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
  • UK
Те са много готини хазяите, намалиха ни наема просто ей така, дори са съгласни да взема и още една стая, за която да намеря друг съквартирант, ако сегашния ме тормози твърде, без изобщо да увеличават цената. Изобщо не ми се бъркат, харесват ме много, просто си се оправям сама с нещата, които се развалят и не ги притеснявам, освен в случая с бойлера, но той беше малко на косъм да гръмне, та нямаше как. Simple Smile Просто трябва да се успокоя, че вероятно нищо няма да се оправи просто ако съм му много ядосана, и да измисля как да ремонтирам каквото мога сама. Wink

# 586
Благодаря за пожеланията и честитките. Вие сте супер банда и ме трогнахте много.

Купих тия дни невероятно сладка принцеско-бонбонена рокля на Ани за скорошното кръщене. Червена сатенена, с огромен набор на полата и много пластове тюл отдолу. Само майките дето имат момиченца след първи деца момченца ще ме разберат колко размазващо ми действа шопинга за моята Фея. Преди малко я облякох, е няма такава красота. Така я нагушках и нащипах, че чак я разревах. Луда жена съм аз.

МГМ, приятелски съвет (да не скочиш пак че имам нещо против теб, моля). Вземи се в ръце, започни да се справяш с проблемите един по един. Хленченето по форуми с дни не поправя уреди, врати, тавани, казанчета и прочие.
Вариант 1 - наемаш майстор, плащаш, забравяш. От къде ще намериш пари ти си знаеш.
Вариант 2 - намираш един по-читав съсед, познат, приятел, помолваш го човешки за най-спешния проблем. 80% съм сигурна, че ще помогне. Вариант 3 - ровиш по форуми и страници Направи си сам - в нета има безкрайно много съвети. Доверяваш се сляпо на пишещите и съветващите там и се захващаш с ремонтите сама.
Сигурна съм че има поне още няколко варианта, съвсем разумни и вероятни за случване. Много, много се надявам следващия ти постинг тук да е нещо позитивно- оправих си казанчето примерно.

# 587
Татяна, радвам се, че си спечелила, приятно прекарване!
Сбъдваща, със закъснение, да  е жива и здрава, все така чаровна малката Ани!
Дезита, бързо оздравяване!

Снимките са чудесни  Hug

# 588
  • Germany
Днес съм направо супер - станах с пълна сила и до сега чистих  ooooh! Усещам малко слабост, но е нормално след толкова хапове  ooooh! ooooh! ooooh! След обяд се надявам да ударя едно сънче и да се заздравя напълно  Peace

# 589
Привет, вмъквам се с повод.

На днешния ден преди една година се появи Яна, порасна беснейка от класа, както си му е редът. Ето резултатът, бял и зализан като за снимка

Черпя виртуално, който иска на живо - да ми дойде на гости най-после!
Благодаря сърдечно и за пожеланията послучай моето остаряване, смятам отсега нататък да го правя като катедралите.

Наздраве!

# 590
Ето резултатът, бял и зализан като за снимка

Абсолютно копче Laughing Laughing Laughing . Не очи, ами и аз не знам какво.
Наздраве, Ми6ок! Да ти е жива здрава беснотията.

# 591
  • в сърцето на един мъж...
Мишке, да ти е жива и здрава и все така красива! Време беше да се появиш Laughing Оня ден си говорихме за теб, ако са те сърбяли ушите - мюнхенската група те е споменавала hahaha
Сбъдваща, кеф си е Mr. Green И аз така се размазах като купих първата рокля за Мила Mr. Green Хем моето момче е само едно Joy А снимка имаш ли на роклята?

# 592
Мишка, честита ти рожденичка  bouquet Голяма е сладуранка Heart Eyes

Чести имен ден със закъснение на Ани! Честито и на Татяна!
Ние бяхме в района на Гармиш през май ..и беше много красиво за разходки Simple Smile

# 593
Ех, кога се изтърколи годината, Мишок?
Да ти е жива и здрава Яна, красавица и умница да порастне!

Гейче, ето, но на живо е една идея по-ракошна Simple Smile :
http://media.snimka.bg/5040/016334536.jpg
http://media.snimka.bg/5040/016334535.jpg

# 594
  • в сърцето на един мъж...
Ах, леле Heart Eyes
Ма да беше снимала и детето вътре Mr. Green Супер е, със здраве да си я носи!

# 595
  • Germany
Сбъдваща, сега наистина ти завидях  Crossing Arms но благородно разбира се  Laughing Laughing На мен не ми е писано  да купувам розови роклички, виновника е мъжа ми  Mr. Green Mr. Green той си знае, не пропускам да му го напомням  Mr. Green Mr. Green

# 596

Аз пък си имам мъж с две леви ръце за "майсторската" работа. Така, че хем съм омъжена, хем аз всичко оправям. Единствено бормашината е негова, ама ако предварително съм отбелязала с голяма черна точка къде да дупчи...НЕма правда в тоя свят Crazy

Същата работа, затова като иде майстор поръчката е всичко да се орпави! Да не остава. Подобни приключения като ще си поръчаме уредите за кухнята отделно са за някое друго семейство  Wink

Има ли някой идея какво е това : AG-Zuschuss zur freiwilligen Krankenversicherung und Pflegeversicherung und den gesamten Betrag (also Arbeitgeberanteil und dein Anteil) der an die Krankenkasse gezahlt wird ...
кое сега от това е задължително и кое пожелателно?

# 597
Да пращам г-н Вечкин по адреси?  Whistling (щом сте с такива "сръчни'" мъже  hahaha)

Мише, да ти е жива и здрава госпожичката. Много сте хубави и двете! Кога каза, че ме покани  Whistling

# 598
аз пък знам какъв коледен подарък ми е поръчан, но има и изненада към него и не я знам  Grinning
и също вече поръчах подаръка за голямото съкровище  Wink

# 599
Гея, не знам, главата ми пуши от октомври насам /от работа/ и разликите трудно се усещат, може би недостатъчно сте ме одумвали Mr. Green

Вечка, не питай, а яхвай метлата, може да й закачиш и някое ремарке отзад. Важи за всички желаещи.

Общи условия

Активация на акаунт